Vortex Micro 3x Magnifier

De nieuwe V3XM Micro 3x Magnifier van Vortex biedt alle veelzijdigheid die serieuze schutters nodig hebben om hun red dot of holografische sight naar het volgende niveau te brengen. Hiermee vergroo...

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 399,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De nieuwe V3XM Micro 3x Magnifier van Vortex biedt alle veelzijdigheid die serieuze schutters nodig hebben om hun red dot of holografische sight naar het volgende niveau te brengen. Hiermee vergroot u de red dot met maar liefst 3X. De V3XM is kleiner, lichter en sneller dan haar grotere broer, de VMX-3T Magnifier. Optisch is deze vergrotings-scope voor red dots zeer helder, ongelooflijk licht.
 

Montage en gebruik van de V3XM Micro 3x Magnifier

Deze V3XM Micro 3x Magnifier van Vortex is voorzien van een Quick-release mount of snelspanmontage, waarmee hij snel en eenvoudig bevestigd en verwijderd kan worden op uw weaver of picatinny rail. Hij is gebouwd op een Camlock, die met één directe druk het vergrootglas in- en uitschakelt. Deze Micro 3x zorgt kan rechts- als linkshandigen worden gebruikt, dankzij de verstelbare flip mount. Flip omhoog voor korte afstanden en flip omlaag voor langere afstanden. Hij heeft veel oogafstand om comfortabel te schieten. Met slechts 195,6 gram gemonteerd, zal het u zeker niet vertragen en voegt het nauwelijks gewicht toe aan uw wapensetup.
 

Kenmerken van Vortex V3XM Micro 3x Magnifier

  • Fully Multi-Coated: Verhoogt lichttransmissie met meerdere anti-reflecterende coatings op alle externe glasoppervlakken.
  • Schokbestendig: De robuuste constructie weerstaat grote terugslag en impact.
  • Waterdicht: De O-ring afdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil kunnen binnendringen voor betrouwbare prestaties in alle omgevingen.
  • Nevelvrij: Nitrogen gas purging voorkomt intern beslaan over een brede range van temperaturen.
  • Flip-Up Mechanisme: Het Quick flip up/down mechanisme kan worden ingesteld voor een flip-up naar links of naar rechts. Voor snel op- en afmonteren.
  • Gasgevuld: Gasgevuld met o-ring verzegeling voor nevelvrije en waterdichte prestaties onder alle omstandigheden.


 

Nieuwe generatie micro 3x vergrotings-scope V3XM voor red dots

Deze nieuwe generatie Micro 3x vergrotings-scope V3XM is veelzijdigheid wanneer u hem nodig heeft voor uw rode dot of holografische sight. Hij is ultra-compact, lichtgewicht en optisch zeer helder. Met de geïntegreerde Quick-release mount kunt u hem snel bevestigen en losmaken. D.m.v. de Micro 3x Camlock schakelt u de magnifier met slechts één druk op de knop snel in en uit. De verstelbare flip mount is geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik en zorgt voor snelle montage en demontage. Kwam uw red dot vroeger te kort qua afstand, dan is dat nu verleden tijd, want met deze Micro 3x magnifier ziet u het beeld 3x vergroot en kunt u langere afstanden schieten.
 

Voor welke red dot sights is de Micro 3x Magnifier geschikt•

De Micro3x Magnifier werkt met al onze red dot richtkijkers, maar kan parallax veroorzaken. De Micro3x werkt niet met prisma scopes (bijv. de Sparc AR en Spitfire’s) en ook niet met red dots die al een vergroting hebben.


V3XM Micro 3x Magnifier is wel geschikt voor vergroting van:

- Crossfire 2 red dot

- Venom red dots

- Viper red dot

- Razor red dots

- StrikeFire II red dots

- Razor AMG UH-1


Levering:

  • 1x Vortex Micro 3x Magnifier
  • 1x Lensdop
  • 1x Lensdoek
  • 1x 3mm Inbussleutel
 

Specificaties V3XM Micro Magnifier 3x

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 3x
Diameter objectief: Help 22 mm
Lineair gezichtsveld: Help 11,6m per 100 yards (91m)
Lengte buis: Help 7,4 cm
Gewicht: Help 195,6 gram
Garantie: Help Levenslang

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.