Richtkijkerbestellen.nl heeft een ruime keuze aan richtkijkers met scherpe prijzen. Ruim Assortiment geweerkijkers. Veilig Betalen. Vandaag Besteld is Morgen in Huis!
 

Richtkijkers van Vortex en Leupold

Al onze Leupold hebben een levenslange garantie. De Vortex richtkijkers hebben de Vortex VIP garantie. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is". Konus richtkijkers hebben 2 jaar garantie.
 

Voorraad Richtkijkers en montages

De voorraad van onze richtkijkers wordt dagelijks bijgehouden. Nagenoeg al onze richtkijkers en montages zijn rechstreeks uit voorraad leverbaar. Dit is meteen zichtbaar in de Verwachte levertijd en de voorraad die wordt aangeven bij ieder artikel. Het kan echter toch zeer sporadisch voorkomen dat de laatste van een bepaald model richtkijker net verkocht is na het bijwerken van onze richtkijkershop. Wilt u zeker weten of een Richtkijker op voorraad is? Chat dan met ons of stuur een email aan: info@richtkijkerbestellen.nl