High End richtkijkers VortexHigh End Richtkijkers van Vortex en Leupold zijn te herkennen aan het paarse PRO-label. Hoge kwaliteit richtkijkers en long range scopes met Premium HD Lenzen of High Density lenzen, XRplus full multi-coatings en vele high end opties. Ze hebben geïndexeerde lenzen die een scherpte geven van rand tot rand. Vortex richtkijkers PRO zijn leverbaar in first focal plane en second focal plane dradenkruis. Verkrijgbaar in de series; Vortex Golden Eagle HD, Vortex Razor HD Gen II en Vortex Razor HD AMG. Leupold richtkijkers Pro zijn bij ons verkrijgbaar in FFP in de serie Mark 5HD. Deze High End Richtkijkers zijn het allerbeste wat Leupold en Vortex aan sportschutters en jagers te bieden heeft!
 

High End Richtkijkers van Vortex en Leupold

Onderstaande High End Vortex en Leupold richtkijkers zijn gemaakt van zeer sterk aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen. Ze zijn waterdicht, stofdicht en nevelvrij, voorzien van krasbestendige coatings, schokbestendig en met de levenslange ongelimiteerde garantie van Vortex en Leupold. 

Richtkijkerbestellen is officieel dealer van Vortex en Leupold richtkijkers. De richtkijkers die u bij ons koopt, komen rechtstreeks uit de fabriek in Amerika, waardoor u verzekerd bent van een legaal product en gedekt bent door een Levenslange garantie.
Bezig met laden...