Red Dot Richtkijker kopen; Red Dot Richtkijkers of Red dots zijn speciale richtkijkers die over het algemeen geen vergroting hebben en werken op basis van een reflectie van een rode of groene LED. Het bijzondere aan een red dot is, dat er bij zo'n kijker haast geen parallax-afwijking optreedt. Deze richtkijkers worden vooral gebruikt bij situaties waar snel geschoten dient te worden, zoals bij paintball, airsoft, IPSC of de drijfjacht/drukjacht. De Red dot kijker is geschikt voor montage op een pistool, revolver, handwapen, jachtgeweer, shotgun of AR-geweer. Deze Red Dot kijkers kunnen ook op Luchtdruk Geweren. Alle Leupold, Sightmark en Vortex red dot’s zijn resistent tot .50 BMG kaliber. De Konus Red Dot Richtkijker Sight-Pro Fission 2.0 gaat tot .223 remington. Alle andere Konus red dots gaan tot .308 winchester. Lees hier: 8 Red Dot Richtkijker Tips van Konus en Vortex

Richtkijkerbestellen is officieel dealer van richtkijkers in de merken Vortex en Konus. De richtkijkers die u bij ons koopt, komen rechtstreeks van de fabriek, waardoor u verzekerd bent van een legaal product en gedekt bent door de garantie die Konus en Vortex u bieden.

Al onze Vortex red dot richtkijkers hebben de Vortex VIP garantie. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is".
Bezig met laden...