Uw Privacy is belangrijk voor ons  en streven we altijd naar een hoog niveau van gegevensbescherming. Vandaar dat we besloten hebben om uw emailadres en telefoonnummer niet meer aan derden door te geven voor het versturen van uw pakket.

Tot voor kort hebben we uw emailadres en telefoonnummer nog aangeleverd bij de pakketdienst (postNL), om zo ervoor te zorgen dat, mocht er iets mis zijn met het pakket, zij dan contact met u kunnen opnemen. Nu is gebleken dat PostNL alweer in gebreken is geweest op het gebied van de databescherming van uw gegevens. PostNL heeft namelijk bij sommige pakketten voor België het telefoonnummer zichtbaar op de pakketlabel geplaatst. Ze hebben hiervoor hun excuses aangeboden, maar het is toch maar weer gebeurt. Het lekken van gegevens is in de huidige tijd helaas aan de orde van de dag.

Onlangs heeft PostNL aangegeven om geen briefje meer achter te laten als een pakket niet bezorgd kon worden op het huisadres en naar een afhaalpunt wordt gebracht. Ze adviseren om uw emailadres in te vullen bij de aanmaak van een pakketlabel, om u er zo van op de hoogte te brengen. Wij zijn hier om 2 redenen niet gelukkig mee. Ten eerste hoeven ze zo niet meer langs het adres te rijden als ze in tijdnood zitten en kan het pakket rechtstreeks naar een afhaalpunt. Of u nu wel thuis bent of niet. Ten tweede hebben ze uw emailadres, waarvan wij niet meer weten wat hiermee gedaan wordt.

Aangezien we geen enkel vertrouwen meer hebben in hoe de pakketdiensten uw gegevens verwerken en aan wie ze worden doorgegeven dan wel verkocht, hebben we dus besloten deze niet meer in te vullen bij het aanmaken van een pakketlabel. U wordt vanaf heden alleen nog maar via ons geïnformeerd. U ontvangt eenmalig via email een Track & Trace code en kunt dan online het pakket volgen zoals u dat gewend bent, met of zonder App en op momenten die u passen. Mocht uw pakket bij een afhaalpunt zijn afgeleverd, dan zullen WIJ u hierover informeren via mail.

N.a.v. het lekken van data en andere redenen hebben wij ons al terug getrokken uit de grote platforms; google ads, google analytics, facebook, twitter, instagram, linkedin en anderen. Van de cloud hebben wij nog nooit gebruik gemaakt. Uw gegevens worden dus alleen veilig lokaal opgeslagen en bij slechts enkele derde partijen waarmee wij een verwerkingsovereenkomst hebben. Dit zijn partijen die essentieel voor ons zijn om de webshop draaiende te houden zoals onze internetprovider, betaalprovider en ons webshop-systeem.
Uw Privacy heeft onze prioriteit!

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
 Geen producten