Warmtebeeldkijkers zijn bijzonder geschikt voor gebruik tijdens de jacht, aangezien ze geen restlicht nodig om een kraak helder beeld te produceren. Het is met deze warmtebeeldkijker zelfs mogelijk om te kijken door lichte mist, rook en bijna alle andere weersomstandigheden. Al onze wamtekijkers zijn licht, klein en handig en kunnen gemakkelijk in een jaszak worden meegenomen. Bij ons kunt u terecht voor Flir en Lahoux warmtecamera's.
Heeft u vragen? Chat dan met ons rechts onderaan deze webshop. Wij helpen u graag verder met professioneel advies!

 

Warmtebeeldkijkers versus Nachtkijkers

Het voordeel ten opzichte van nachtkijkers is, dat u met warmtekijkers ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto, welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldcamera. Ze produceren altijd een scherp beeld, zelfs tijdens de donkerste nachten. Hierdoor zijn onderstaande Lahoux en Flir warmtebeeldcamera's uitermate geschikt voor de jager, handhaver en natuurliefhebber.
 

Lahoux Warmtebeeldkijkers

Onze Lahoux Warmtebeeldkijkers zijn afkomstig van Lahoux Optics welke is opgericht in 1992. Zij houden zich bezig met nachtzicht in de breedste zin van het woord. Lahoux Optics is een fabrikant van hoogwaardige nachtzichtapparaten met beeldversterkerbuizen en produceren hun eigen warmtebeeldcamera's. Een Nederlands familiebedrijf en fabrikant van nachtzichtapparaten met beeldversterkerbuizen (ook bekend als restlichtversterkers) van Photonis (voorheen DEP).
 

Flir Warmtebeeldcameras

De Flir Scout warmtebeeldcamera is al vele jaren een van de bekenste warmtebeeldkijkers op de markt. Daarnaast heeft Flir nu een geheel nieuwe lijn warmtekijkers ontwikkeld onder de naar Flir Scion en Flir Breach. Flir is wereldwijd leider in design, ontwikkeling en fabrikage van warmtebeeld en infrarood camera's. Ze bouwen meer dan innovatieve technologieën; Flir streeft naar een duurzamere, efficiëntere en veiligere toekomst door de menselijke perceptie te verbeteren door middel van de beste intelligente beeldvormings- en detectieoplossingen in haar klasse.

Bezig met laden...

Video Lahoux Optics BV