Voorzetkijkers en Clip-on nachtkijkers (ook wel front snipers genoemd) zijn een ideale manier om uw favoriete dag richtkijker in enkele seconden om te bouwen naar een nachtrichtkijker of warmtebeeldcamera. Dit zonder gereedschap en zonder een extra montage. De nachtkijker of warmtecamera wordt d.m.v. een adapter of clip-on vastgezet op het objectief van uw richtkijker. Dit geeft u de mogelijkheid om uw richtkijker ook te gebruiken tijdens de nacht. Vaak wordt er bij de voorzet nachtkijker nog een extra infrarood verlichter of IR Illuminator meegeleverd bij de voorzetkijker. Dit geeft u de mogelijkheid om ook in totale duisternis te kunnen richten en schieten.
 

Populaire Pard NV007 voorzetkijker en NV008 nachtrichtkijkers?

Nieuw in ons assortiment zijn de zeer populaire Pard NV007 voorzetkijker, NV008 en NV008 LRF nachtrichtkijkers. Deze low budget nachtkijkers zijn van zeer goede kwaliteit en voorzien van vele snufjes zoals wifi, HD video opname met geluid, instelbare infrarood. Ze zijn zeer eenvoudig te bedienen en in enkele seconden te installeren op nagenoeg alle jachtwapens en geweren.
 

Voor welke richtkijkers zijn Dipol voorzetkijkers geschikt?

Onze professionele Dipol voorzetkijkers kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende richtkijkers met 40mm tot 60mm objectieven. Ze passen op alle gangbare jacht optieken. Bij de voorzetkijkers in set-versie wordt een passende adapter of snelspan montage geleverd, die u snel en eenvoudig aan het objectief van uw richtkijker kunt klikken. Deze Clip-on nachtkijkers hebben geen invloed op de precisie van de richtkijkers. De voorzet nachtkijker hoeft u dan ook niet opnieuw in te schieten, maar is meteen klaar voor gebruik. Voorzetkijkers kunnen meestal gebruikt worden tot een vergroting van 6x. Van Richtkijker naar nachtkijker in een klik!

Voor alle anologe nachtkijkers en warmtebeeldkijkers geldt de dual-use verordening. Voor het uitvoeren, wederuitvoeren of overdragen van deze goederen naar landen buiten de EU heeft u een vergunning nodig. Voor de digitale nachtkijkers en accessoires geldt dit niet.

Bezig met laden...