Lahoux Clip 35 Handheld en Voorzet Warmtebeeldkijker

De Lahoux Clip 35 is een Warmtebeeldkijker die u als voorzetkijker of Clip-on voor uw richtkijker kunt plaatsen. Daarnaast kan deze Lahoux Clip ook als handheld losse warmtebeeldcamera gebruikt wor...

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 3.250,00
€ 2.975,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Lahoux Clip 35 is een Warmtebeeldkijker die u als voorzetkijker of Clip-on voor uw richtkijker kunt plaatsen. Daarnaast kan deze Lahoux Clip ook als handheld losse warmtebeeldcamera gebruikt worden. Hij weegt slechts 400 gram en voegt daarmee niet al te veel gewicht toe aan uw wapen setup en kan gemakkelijk worden mee gedragen onderweg. Het detectie bereik van meer dan 1 km geeft u als jager, handhaver, beveiliger of natuurliefhebber een breed scala aan mogelijkheden.

Lahoux voorzetkijker modellen:

 

Pluspunten van Lahoux Clip 35 Handheld en Voorzet Warmtebeeldkijker

Grootste pluspunt van de Lahoux Clip 35 is dat u uw gewone dag richtkijker als warmtebeeldsysteem kan gebruiken. Een warmtedoel zoals wild kan dag en nacht zichtbaar gemaakt worden, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Met de Clip 35 kunt u de nauwkeurigheid van uw richtkijker gebruiken in de nacht en in complete duisternis.
 

Wild tijdens de jacht op grote afstanden ontdekken, identificeren en aanspreken

De Lahoux Clip 35 wordt gekenmerkt door de grote 35mm lens en een pixelafstand van 17μm. Hiermee kunt u wild tijdens de jacht op grote afstanden ontdekken, identificeren en aanspreken. Daarnaast is hij ook zeer geschikt voor handhaving en natuurobservaties. Met deze Lahoux Clip warmtebeeldkijker kunt u een persoon detecteren tot 1303 meter, herkennen tot 326 meter en identificeren tot 163 meter. Deze hoogwaardige warmtebeeldkijker en voorzet Clip-on is niet alleen ideaal onder duistere omstandigheden, maar ook in hoog gras, dicht gebladerte of mistige omstandigheden.
 

Recoil resistent tot 500 G / 1 ms

Deze Lahoux Clip 35 kan zeer grote terugslag aan. Hij is toepasbaar voor een schokbelasting van vuurwapens van de 7,62 mm klasse met een maximum van 500 G / 1 ms.
 

Beeldkwaliteit van de Lahoux Clip 35

De Lahoux Clip 35 kan ’s nachts of overdag worden gebruikt en ook bij slecht weer, zoals mist, regen, smog. De warmtebeeldcamera detecteer het object door barrières heen zoals takken, hoog gras, dichte struiken, enzovoort. De vier beeldmodi (witheet, zwartheet, roodheet en pseudokleuren) zorgen voor een perfecte weergave. Bovendien is hij voorzien van ingebouwde Bluetooth, kompas, laser en bewegingssensor.
 

Bediening van Lahoux Clip 35 warmtebeeldkijkers

Lahoux Clip 35 warmtebeeldkijkers zijn zeer handzaam en licht in gewicht, ideaal om grote oppervlakken te scannen en te verkennen. De knoppen zijn eenvoudig zonder handleiding te bedienen. Het is een kwestie van aanzetten en gelijk gebruiken. Deze warmtebeeldkijker zet temperatuursverschillen om in pixels op het hoge resolutie OLED-beeldscherm. Hierbij kunt u kiezen tussen black hot, white hot, green hot en red hot om zo het beste contrast te krijgen.
 

Extra Lahoux Clip 35 functies voor beeldverbetering

 • Met deze Lahoux Clip 35 heeft u de mogelijkheid om het beeld te verbeteren d.m.v. Kalibratie. Tijdens het gebruik van de warmtebeeldcamera wordt de unit na langdurig gebruik warmer, hetgeen ruis, trillingen, lijnen etc. in het beeld kan veroorzaken, waardoor de kijkervaring wordt beïnvloed. U kunt dan een kalibratie uitvoeren om beeldafwijkingen te verwijderen om de afbeelding te verbeteren. Hierbij kunt u kiezen tussen automatische kalibratie, externe kalibratie en sluiterkalibratie.
 • De unit beschikt over 3 Scènemodi; Contrast, Heldere modus en Natuur. U kunt Natuur als basis-modus gebruiken, Contrast gedurende slechte weerscondities en, als alternatief voor de basisinstelling, de Heldere modus als zoekmodus.
 • U kunt tevens de beeldschermhelderheid aanpassen in waarden van 1 tot 10 en deze opslaan in et menu.
 • Een extra handige functie in deze Lahoux Clip 35 is Hot Spot Tracking. Als "Hot Spot Tracking" is ingeschakeld, wordt het object met de hoogste temperatuur in beeld met een gele cursor aangeduid.
   

Gebruik van de Lahoux Clip 35 als handheld of voorzetter

U kunt deze als handheld warmtebeeldkijker gebruiken. Daarvoor wordt er een Rubberen oogdop meegeleverd. Dit voorkomt dat er verkeerde lichtinval in uw kijker komt. Wilt u deze Lahoux Clip 35 op uw richtkijker monteren, dan heeft u de Lahoux Adapter AD-545 nodig om de Clip aan uw kijker te bevestigen. Deze wordt standaard niet meegeleverd. Zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving. Deze adapter is in heel veel maten verkrijgbaar. U dient dan de Buitenmaat van het objectief te nemen. Twijfelt u over de juiste maat? Geef dan tijdens de bestelling in de opmerkingen aan welke merk en type richtkijker u heeft. Dan zoeken wij voor u de passende maat adapter erbij. Neem gerust contact met ons op via de Chat rechtsonderaan deze webshop of dit contactformulier.
 

Unieke Kenmerken Lahoux Clip 35 Voorzet en Handheld Warmtebeeldkijker:

 • Klein en compact ontwerp
 • Wisselt snel tussen voorzetkijker en monoculair
 • Snelle montage en demontage van de bevestiging
 • Detectiebereik van meer dan 1,5 km
 • 1024 × 768 OLED-beeldscherm met hoge resolutie
 • Vier kleuren modi - white hot, black hot, red hot, pseudo color
 • Monoculaire digitale zoom: 2x, 4x
 • Type-C interface voeding en gegevensoverdracht
 • Ingebouwd: Bluetooth, kompas, laser en bewegingssensor
 • Bluetooth-afstandsbediening (optioneel)
 

Warmtebeeldkijkers versus nachtzichtkijkers

Het voordeel ten opzichte van nachtzichtkijkers is dat u met warmtebeeldkijkers ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldcamera. De Lahoux Clip Handheld Warmtebeeldkijker is zo compact dat hij slechts weinig gewicht toevoegd aan uw wapensetup. Hij past eenvoudig in één hand en is ook met slechts één hand te bedienen. Ideaal dus voor jagers, handhavers, politie, BOA's, wandelaars en natuurliefhebbers.
 

 

Levering:

 • 1x Lahoux Clip 35 Handheld en Voorzet Warmtebeeldkijker
 • 1x Draagtas
 • 1x Handleiding
 • 1x Lensdop
 • 1x Rubberen oogdop
 • 1x Adapterring
 • 2x CR123 batterij
 • 1x 7-pins video-/oplaadkabel

 

Merk:

 

Lahoux

Model:

 

Clip 35

Resolutie detector:

 

300 x 400

Pixel grootte:

 

17 µm

Spectraalgebied:

 

8-14 µm

Gevoeligheid (NETD):

 

< 50 mK

Lens:

 

35 mm  F1.2

Vergroting Monoculair (Digitaal):

 

2x, 4x

kleur modi:

 

wit heet, zwart heet, rood heet, groen heet

Gezichtsveld (hxv):

 

10,66° x 8,0°

Detectieafstand (persoon):

 

1303 meter

Herkenning afstand:

 

326 meter

Identificatie afstand:

 

163 meter

Video uitgang:

 

PAL of NTSC

Display OLED:

 

1024 x 768

Gebruikstemperatuur:

 

−30°C tot +50°C

Opslagtemperatuur:

 

−45°C tot +70°C

Voeding:

 

2x CR123 batterij

Batterijduur:

 

3 uur (continu gebruik)

Waterdicht:

 

IP67

Afmetingen:

 

150 x 52 x 57 mm

Gewicht (zonder batterijen):

 

400 gram

Handleiding:

 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.