Wapenkoffers en Wapentassen kopen? Een Wapenkoffer en Geweertas wordt gebruikt om uw wapens, waaronder pistolen, jacht geweren, geweren en uw munitie veilig in op te bergen en te vervoeren. Onze onverwoestbare koffers zorgen ervoor dat uw wapens, munitie en accessoires wordt beschermd tegen de zwaarste schokken, stof en water. Ze zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden! De geweertassen passen in de koffers en zijn ook los te gebruiken. Tevens is het mogelijk om de wapenkoffer te voorzien van een slot, deze kunt u vinden bij de optionele accessoires. Wilt u meer lezen over wapenkoffers en wapentassen? Kijk dan hier
 

Wapenkoffers en Wapentassen van Explorer Cases

Deze Explorer Cases koffers zijn 100% in Italië vervaardigde koffers en worden gezien als de meest innovatieve waterdichte koffers in de markt. De koffers zijn water- en stofdicht en zijn bestendig tegen de zwaarste omstandigheden en schokken. Daarnaast zijn deze koffers gemaakt van een Copolymeer Polypropyleen samenstelling die ze onbreekbaar maakt. Hierdoor zijn ze waterdicht, vochtdicht, stofdicht, bestand tegen chemicalien en bestendig tegen een temperatuur van -33 tot + 90 C°.
 

Wapenkoffers ook in andere kleuren leverbaar

Onze Explorer cases wapenkoffers zijn in 3 kleuren verkrijgbaar; zwart, zandkleur en groen. Mocht u een van onderstaande koffers willen bestellen in een andere kleur, neem dan contact met ons.
Bezig met laden...