Explorer Cases Tas 114 voor 11413

De Explorer Cases Geweertas 114 voor wapenkoffer 11413. Deze geweertas past in wapenkoffer 11413 en zorgt voor een veilig transport van uw midden lange geweren, munitie en accessoires. Deze tas is ...

Verwachte levertijd

7 week(en)

€ 165,00
€ 155,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Explorer Cases Geweertas 114 voor wapenkoffer 11413. Deze geweertas past in wapenkoffer 11413 en zorgt voor een veilig transport van uw midden lange geweren, munitie en accessoires. Deze tas is ook voorzien van een handvat en schouderriem zodat hij ook gebruikt kan worden als tas zonder de koffer.
 

Uitvoering Explorer Cases Geweertas 114

De Geweertas 114 is een gewatteerde tas om uw wapens en jachtgeweren incl. munitie en accessoires in veilig te stellen. Deze tas is gemaakt van duurzaam 600D polyester dat bestand is tegen scheuren en robuuste rits met afsluitbare Velcro pull rits voor het hoofdvak. Het hoofdcompartiment beschikt hiernaast over twee neopreen haak-en-kant zijkleppen en sterke banden van klitteband om vuurwapens op maat vast te zetten. Het voorste centrale compartiment is ook uitgerust met banden van klitteband om extra artikelen te bevestigen. De twee zijden kleinere zakjes zijn ontworpen voor accessoires en/of munitie. Zowel de hoofd- als voorvakken zijn aan alle kanten gewatteerd om beschadigingen te voorkomen en uw wapens veilig te transporteren.

 

Accessoires voor Wapentas 114

De tas is voorzien van een handvat en losse schouderriem zodat hij ook gebruikt kan worden als tas zonder de koffer. Onder gerelateerde accessoires onderaan deze omschrijving, vindt u een Rugzak kit. Middels deze accessoire kunt u van deze geweertas een rugzak maken en uw wapen tijdens de jacht op uw rug dragen.
 

Toepassing Explorer Cases Geweertas 114

Een geweertas waarmee u gemakkelijk en veilig uw geweer kunt vervoeren, u kunt de geweertas los gebruiken of in Explorer Case wapenkoffer 11413.


Levering:

  • Explorer Cases Geweertas 114

 

Merk: Help Explorer Cases
Type: Help Geweertas
Afmeting (cm): Help 1100x300x70 mm
Flyer: Help Explorer Cases Wapenkoffers Pistool koffer en geweertassen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.