Binoculaire Nachtkijkers; Een Nachtkijker is een instrument waarmee het mogelijk wordt om 's avonds en 's nachts te zien. Ze maken hiervoor gebruik van restlicht en worden hierdoor ook wel restlichtversterkers genoemd. In sommige gevallen is er geen restlicht aanwezig, bijvoorbeeld in volledige duisternis. Daarom zijn de meeste nachtkijkers voorzien van een ingebouwd infrarood hulplicht.
 

Voordelen Binoculaire Nachtkijkers

De Binoculaire Nachtkijker is een nachtkijker met twee oculairen waardoor u met beide ogen kunt kijken. Het voordeel van een binoculair is dan ook dat u veel comfortabeler kunt kijken. Hiermee zijn ze dan ook zeer geschikt voor langdurige observaties en meer kijkcomfort. Wil u meer weten over nachtkijkers? Kijk dan eens op onze adviespagina naar de pagina "Hoe werkt een nachtkijker?"

Voor alle anologe nachtkijkers geldt de dual-use verordening. Voor het uitvoeren, wederuitvoeren of overdragen van deze goederen naar landen buiten de EU heeft u een vergunning nodig. Voor de digitale nachtkijkers en accessoires geldt dit niet.
Bezig met laden...