Al onze Nachtrichtkijkers zijn nu Blijvend in prijs verlaagd!
Een Nachtrichtkijker is bedoelt voor montage op een geweer. Dit type kijker is een nachtkijker waarmee het mogelijk wordt om 's avonds en 's nachts te kunnen schieten. Een nachtrichtkijker maakt hiervoor gebruik van restlicht en wordt hierdoor ook wel restlichtversterker of nachtzichtkijker genoemd. Ieder klein lichtdeeltje wordt verzameld en versterkt tot het punt dat het zichtbaar wordt voor het menselijk oog. Onderstaand onze nachtrichtkijkers van de merken Pard, Yukon en Konus.
 

Schieten in complete duisternis met een nachtrichtkijker

In sommige gevallen is er geen restlicht aanwezig, zoals bij volledige duisternis. Daarom zijn de meeste nachtrichtkijkers voorzien van ingebouwde infrarood verlichting en/of is er de mogelijkheid om een extra infrarood illuminator te monteren. Wilt u meer weten over nachtkijkers en nachtrichtkijkers? Kijk dan eens op onze adviespagina naar de pagina "Hoe werkt een nachtkijker?".
 

Pard NV008 & Yukon Sightline nachtrichtkijkers

Pard is niet meer weg te denken in de wereld van nachtrichtkijkers en voorzetkijkers. De PARD NV008P en NV008P LRF zijn 's werelds nieuwste nachtkijkers en bieden uitstekende prestaties tegen een budgetvriendelijke prijs. Nu met een nieuw Sony OLED-scherm en occulaire resolutie van 1024 x 768. Hij kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt en biedt detectieafstanden tot 200 meter. De PARD Night Vision Scope biedt een groot aantal functies, zoals wifi-streaming naar een smartphone, laserpointer, ingebouwde infraroodstraler, e-compas en meer. Eenvoudig te gebruiken en te bedienen, Perfecte eerste nachtrichtkijker, zelfs in volledige duisternis.
Bezig met laden...