Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker (Nachtzicht, Warmtebeeld, Afstandmeter, Ballistics in één) met 70mm lens en 940nM

Primeur: De Pard TD62-70 met onzichtbare 940nM Infrarood is de eerste ALL-IN-ONE Richtkijker in zijn soort; Nachtzicht, Warmtebeeld, Afstandmeter, Ballistics in één! U kunt nu thermische beelden, n...

Standaard levertijd

1-3 dagen

€ 4.497,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Primeur: De Pard TD62-70 met onzichtbare 940nM Infrarood is de eerste ALL-IN-ONE Richtkijker in zijn soort; Nachtzicht, Warmtebeeld, Afstandmeter, Ballistics in één! U kunt nu thermische beelden, nachtzicht en een dagkijker gebruiken in hetzelfde apparaat. Met deze geheel nieuwe TD62 Multi Spectral Scope kunt u eenvoudig schakelen tussen warmtebeeld en dag- en nachtzicht, allemaal met één druk op de knop. Tevens is het mogelijk om elk kanaal afzonderlijk te gebruiken of er twee combineren met de picture-in-picture (PiP) functie. U hoeft nu dus niet meer van optiek te wisselen. We hebben er lang op moeten wachten, maar hij is er nu dan toch eindelijk gekomen. Een must-have voor iedere veeleisende jager, ongediertebestrijder en long range sportschutter. De detectieafstand van een mens is 1800 meter en van een voertuig is dat 3300 meter.
 

Pard TD62 met ingebouwde afstandmeter en Balistische calculator

De Pard TD62 heeft tevens een ingebouwde 1200/1000 meter laser afstandsmeter die naadloos de ingebouwde ballistische calculator voedt om direct uw schotplaatsing aan te passen op verschillende afstanden, zelfs 's nachts. Deze geavanceerde LRF (Laser Range Finder) van de TD62 zorgt voor een revolutie in uw jachtervaring. Dit is geen stadiametric meter zoals bij vele andere merken is gebruikt, maar een echte afstandmeter / laser range finder. Met een indrukwekkend bereik van 1000 meter, levert het real-time en nauwkeurige afstandsmetingen, waardoor u over ongeëvenaarde precisie beschikt. De Pard TD-62 is de eerste multi-spectrale richtkijker in zijn soort!
 

Baanbrekende technologie van de Pard TD All-in-one Richtkijker

De Pard TD All-in-one Richtkijker, die in 2023 werd geïntroduceerd, was het allereerste (en enige) apparaat op de markt dat warmtebeeld en nachtzicht in één apparaat combineerde. Deze multispectrale technologie is echt baanbrekend en biedt de gebruiker de detectiemogelijkheden van thermische beelden samen met de identificatiedefinitie van nachtzicht. De PIP-modus is uniek. Hiermee kan de gebruiker zowel de thermische beelden als de nachtzichtbeelden tegelijkertijd bekijken op het ronde 800x800 IPS LCD-scherm.
 

Sensor, Ballistische Calculator en Afstandmeter

Om de lijst met prestaties nog verder uit te breiden, beschikken de TD-units ook over een ballistische calculator EN een laserafstandsmeter. De TD62 heeft een thermische sensor met een ongekoelde Vox IR sensor van 640x512 pixels. Dit is de grotere broer van de TD32 met een thermische sensor en resolutie van 384x288 pixels. Deze Pard TD62-70 levert de hoogst mogelijke prestaties met een pixelafstand van 12 µm en een NETD-waarde (Noise Equivalent Temperature Difference) van ≤25mK, waardoor gebruikers kunnen genieten van een rijk contrast en een krachtige resolutie bij het verwerven van doelen.
 

NETD-waarde ≤25mK is leidend in de markt

Deze TD62-70 heeft een NETD-waarde (Noise Equivalent Temperature Difference) van ≤25mK. Dit is een van de meest belangrijke specificatiesvoor elke warmtebeeldkijker. NETD geeft de minimum detecteerbare temperatuur verschillen weer in de omgeving. Dit wordt gemeten in Millikelvin. Een betere NETD-waarde zorgt voor betere afstandprestaties over grotere afstanden. Deze Pard unit heeft een rating van 25 Millikelvin, hetgeen leidend is in deze markt. Veel andere fabrikanten van warmtebeeldkijkers hebben een 30mK. 40mK, 50mK of zelfs 100mK rating. Net als met Pixelpitch is hoe kleiner, hoe beter.
 

Ronde 800x800 IPS LCD Display

De Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker heeft een echt rond 800x800 IPS LCD Display. IPS schermen zijn ideaal als het gaat om kleur performance en super brede gezichtsveld door het vermogen van de vloeibare kristallen om horizontaal te verschuiven. IPS displays zijn de juiste technologische keuze voor gebruikers die kleurnauwkeurigheid en consistentie willen krijgen. Dit 800 x 800 pixel cirkelvormig IPS LCD-scherm geeft een ultra heldere weergave wat zorgt voor hoge resolutie beelden met een rijk contrast. Het heeft een extra groot gezichtsveld waarmee u beter situaties kunt inschatten. Het ronde beeld voelt natuurlijker en lijkt zo meer op het zicht door een dagrichtkijker. Zo kunt u genieten van prachtige levendige beelden.

 

IREA Infrared Image Enhancement Algorithm / Infrarood beeldverbeteringsalgoritme

De Pard TD62-70 maakt gebruik van eigen software en een algoritme voor beeldverbetering van het volgende niveau om een hoge gevoeligheid van het infraroodspectrum te leveren en zo de zichtbaarheid van beelden te verbeteren. De IREA verbetert het algehele beeld door beeldvervorming te verminderen en verrijkt de hoeveelheid details, zelfs van verafgelegen doelen.
 

IR, Laserafstandmeter en Balistic Calculator voor automatische doelbepaling

De 1000 meter geïntegreerde laserafstandsmeter geeft de gegevens naadloos door aan de ingebouwde ballistic calculator en past automatisch het trefpunt van het dradenkruis aan. Richt gewoon op het doel, zet het nieuwe digitale dradenkruis op het doel en haal de trekker over. Zo eenvoudig is het. De geïntegreerde CMOS 2560 x 1440 pixel zichtbaar licht sensor combineert een 70mm lens, basisvergroting en zichtbaarheid tot 0,001 lux.

De VCSEL IR-verlichting is beschikbaar in 940 nm en heeft 3 intensiteitsniveaus en een richtbare bundel tot 350 m.
940 nM Infrarood  is wildzeker en geheel onzichtbaar voor dieren en mensen.
 

PardVision App, ingebouwde WIFI-verbinding, HDMI-Uitgang

De Pard TD62 70 All-in-one Richtkijker maakt draadloos verbinding met uw PC, tablet, iOS- of Android-apparaat met behulp van de gratis PardVision-app. USB Type-C & HDMI uitgang kabelverbindingen zorgen voor snelle en betrouwbare downloads op een enkele kabel.

De PardVision App kan gebruikt worden in combinatie met de ingebouwde Wifi-functie en is te downloaden via onderstaande links. U kunt met deze app opnemen en foto's maken op uw mobiele telefoon, wat handig is voor het delen van jachtvideo's en -foto's.
De werking van de PardVision App is heel eenvoudig;

 1. Zet de Pard TD62-70 aan
 2. Zet de Wifi-functie op de Pard TD62-70 aan
 3. Open de WiFi-verbinding van de mobiele telefoon (standaard wachtwoord 12345678)
 4. Open de App-connectie via deze link:

 

Extra functies van de Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker

 • Grote oogafstand/Long eye -elief: 100mm
 • Rubberen oogstuk: voor verborgen nachtelijke observaties. Kan er ook eenvoudig vanaf geschroeft worden.
 • Weergaveoptie dradenkruis: 6 verschillende dradenkruisstijlen in 4 verschillende kleuren; wit, geel, groen en rood
 • Weergaveoptie kleurmodi: 6 verschillende thermische beeldmodi: Wit-heet (white hot), Zwart-heet (black hot), Rood-heet (red Hot), Target highlighting, Pseudokleur (SKY) en kleur (alleen voor overdag)
 • Verwisselbare Micro SD-Kaart: Mocht het geheugen volzitten met al uw waardevolle foto's en video's, dan kunt u de SD-Kaart eenvoudig en snel uit de unit halen en vervangen door een lege kaart. Zo hoeft u nooit meer data te wissen vanwege een geheugenprobleem. Op de verwisselbare Micro SD-kaart van maimaal 128 GB kunt u plaatsen;
  • 2592x1944 HD-fotobeelden,
  • 1024x768 HD thermische video,
  • 1440x1080 nachtzichtvideo.
 • Firmware updates: Met gebruik van de SD-Kaart is het eenvoudiger dan ooit om de software bij te werken op uw Pard-unit. Door in te loggen op de Pard-Website kunt u de meest recente software downloaden en op een SD-Kaart plaatsen. Vervolgens plaatst u deze kaart in de Pard unit, om zo de meest recente TD62-70 LRF software-versie te installeren.
 • Microfoon; U kunt genieten van alle outdoor-geluiden met de ingebouwde microfoon.
 • PIP: Dit geeft u de mogelijkheid om het beeld van uw target 2x te vergroten en als een klein inzetbeeld in uw scherm weer te geven. Deze ziet u dan Picture in Picture (PIP) in uw scherm. Met deze TD62 kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een nachtzicht beeld als hoofdscherm, met een warmtebeeld PIP erin. Of een warmtebeeld met een nachtzicht PIP.
 • Automatische video-opnames van uw schot / Self-Activated-Recording: Heeft u ooit geprobeert om een jacht te filmen, en dat bij het aanzetten van de camera, uw beweging door het wild werd opmerkt? Of erger; u vergat de camera zelfs aan te zetten? Pard heeft dit probleem nu opgelost met "Automatisch Geactiveerde Opname" of Self-Activated-Recording. Met deze functie ingeschakeld, zal de unit continu een 20 seconde loop opname opslaan in het ingebouwde RAM-geheugen. Meteen als de unit een terugslag schot detecteert, zal die 20 seconde loop op de verwijderbare SD-Kaart worden opgeslagen, zodat u deze later kunt bekijken. Het opladen van de unit voor het overplaatsen van data is heel eenvoudig met de ingebouwde interface data opties.
 • Loop recording
 • HDMI Output: Hoge kwaliteit video en geluid wordt eenvoudig met deze HDMI Output. Dit is een complete digitale verbinding met de mogelijkheid voor het dragen en verzenden van multichannel audio en video signalen via een enkele HDMI-kabel.
 • USB-C-Kabel: Er is tevens een USB type C oplaadkabel mee geleverd, om eenvoudig de batterij op te kunnen laden.
 • IP67 weerbestendigheid: bescherming tegen stof in de lucht en 30 minuten onderdompeling in 9 meter water) minuten,
 • Terugslagbestendig tot 6000J: (denk .308 kaliber, .338 win mag en .30-06 kaliber, 7x64 mm en 7.62×51 mm),
 • Bedrijfstemperatuur: van -15°C tot 50°C,
 • HOT image tracking: volgt automatisch de warmtebron,
 • Gyroscoop.
 • Elektronisch kompas.
 • Lithium-ion model 21700 verwijderbare/oplaadbare batterijen.
 • Aluminium lichtgewicht behuizing: De Pard TD62-70 LRF behuizing is gemaakt van duurzaam, sterk en licht aluminium waardoot het slechts een gewicht heeft van 355 gram.
 • Gewicht: Alle al deze technologische eigenschappen zijn verpakt in een apparaat dat slechts 800 gram weegt!
 

Montage van de Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker

Vaste Picatinny montage: Bij deze Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker zijn 2 ringen en imbussleutel bijgeleverd voor montage op een picatinny rail. Dit is een vaste montage. mocht u de kijker van uw wapen afhalen en weer terug plaatsen, dan dient u de kijker opnieuw in te schieten.

Vaste 11mm Dovetail montage: Het is ook mogelijk om deze Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker op een 11mm Dovetail rail te monteren. U kunt hiervoor deze zeer kleine en compacte UTG MNT-DT2PW01 Adapter gebruiken, die uw Dovetail omvormt naar een Picatinny Rail. Deze adapters klikt u eenvoudig in de twee bijgeleverde picatinny montageringen. Ook dit is een vaste montage en zal na demontage opnieuw moeten worden ingeschoten.

Quick Release Picatinny montage: Wilt u de Pard kijker geregeld demonteren of uitwisselen met andere kijkers en/of andere wapens, dan is het wellicht beter om voor een betrouwbare en herhaalbare snelspanmontage voor op een picatinny rail te kiezen, zoals deze:

 

Verstelbare onzichtbare 940nm IR-lamp van de Pard TD62-70

De Pard TD62-70 heeft naast de afstandmeter een verstalbare Infrarood lamp in 940nM die onzichtbaaris voor mens en dier. Deze 940nm infrarood lamp kan als spot (smalle bundel licht) of bredere straal worden ingesteld aan de achterkant van de lamp. De IR-lamp kan tevens versteld worden door de kop voor iets los te draaien en dan de infrarood straler in de gewenste richting te laten schijnen. Deze lamp helpt in het identificeren van uw target en is ideaal in het spotten en navigeren. ’s Nachts heeft deze IR-lamp een detectie-afstand die kan reiken tot minstens 350 meter. U heeft dus géén extra IR-Lamp nodig bij deze unit.
 

Vergrotings hendel

Op beide objectieven van de Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker zitten vergrotingsknoppen waarmee u de vergroting kan aanpassen van zowel de warmtebeeld als de nachtzicht camera. U kiest de vergroting die u het meeste gaat gebruiken. Als u vervolgens de hendel aan de vergrotingsknop uitklapt, kunt u heel snel de vergroting wijzigen. Hiermee kunt u een vloeiende, precieze en zachte focus instellen. Dit is ook ’s nachts handig bij weinig zicht, voor gemakkelijke en snelle toegang tot de vergroting.
 

Intuïtieve en gebruiksvriendelijke menuknop

De menuknop is snel te bedienen vanuit een zeer handige plek, bovenop de kijker. Hiermee kunt u snel wisselen tussen functies. Zo kunt u uw ballistische data gegevens aanpassen en de diverse menu opties wijzigen in slechts enkele seconden. Alle gegevens zijn direct leesbaar in het scherm. Ze staan aan de buitenzijde van het ronde scherm voor betere gebruikerservaring. Dit houdt het midden van het scherm schoon en leeg zodat u uw target duidelijk kunt blijven zien.
 

Bediening van de Pard TD62-70 All-in one Richtkijker

Met knop op de afstandmeter kunt u de LRF inschakelen. Vervolgens kunt u met de LRF-knop op het oculair de afstand tot uw target vaststellen. De afstanden worden in real time meteen weergeven rechtsboven het midden van het dradenkruis. Het menu is eenvoudig in en uit te schakelen. Draait u het naar rechts dan komen de menuopties in beeld, als icoontjes aan de buitenkant van het scherm. Draait u de menuknop naar links dan verdwijnen de icoontjes weer. Wanneer ingeschakeld ziet u alle menuopties in een oogopslag.
 

Ingebouwde Ballistische Calculator

De Ingebouwde Ballistic Calculation technology of Ballistische berekeningstechnologie die voor het eerst met PARD word gebruikt, is een geweldige innovatie en doorbraak. Hiermee kan de kogel-daling precies worden berekend, waardoor nauwkeurig schieten zeer gemakkelijk zal worden. Bij deze LRF-versie hoeft u de afstand niet in te voeren in de Parameters, aangezien hij deze automatisch overneemt van de ingebouwde Long Range Finder. Via het menu kunt u de ballistische calculator instellen. U kiest een van de 5 Profielen (A, B, C, D of E) en vult dan de gegevens in. Vervolgens kunt u de Pard via het menu op 0 instellen en ook hiervoor een profiel kiezen.
 

Snel detecterende afstandmeter (LRF) van 5 tot 1000 meter

Met de snelle 1000 meter LRF kunt u doelen detecteren van 5 tot 1000 meter en het gehele bereik daartussenin. U kunt dus al meten op extreem close range.. De nieuw ontworpen compacte afstandmeter module is nauwkeurig en kan snel een afstand meten. Wanneer deze samen werkt met de interne ballistische info, geeft de long range finder (LRF) de informatie over de afstand in de nacht om zo slimmer te kunnen jagen.
 

Instellen van de Ballistische Calculator

Om de Pard TD62 Fusion Richtkijker zo in te stellen dat hij alle berekeningen voor u maakt, dient u gegevens over uw wapen in te vullen. Dit is echt heel eenvoudig. U hoeft hiervoor geen enkele technische kennis te hebben. Het menu is heel intuïtief en simpel.
U vult de volgende ballistische gegevens in;
 • gewicht van de kogel
 • snelheid van de kogel (in feet of meters per seconde)
 • de afstand tussen het midden van de loop en het midden van de kijker in mm
 • de ballistische coefficient van de kogel (dit staat meestal op het doosje van de kogels. Of u kunt het opzoeken op deze website: https://hardairmagazine.com/ballistic-coefficients/.
 • temperatuur en hoogte

Als u al deze gegevens heeft ingevoerd en uw wapen op ‘0’ heeft ingesteld (Zeroing), dan kunt u meteen aan de slag met de ballistische calculator. Dan hoeft u hem alleen nog maar aan te zetten, te richten en te schieten.
 

Zeroing met "One-Shot-Zero"

Er zijn 5 ballistische en Zero profielen. Hiermee kunt u voor elk van uw wapens een eigen profiel kiezen bijvoorbeeld voor uw luchtbuks, centerfire, rimfire, jachtwapen of welk wapen u maar wilt. Tevens kunt u deze profielen instellen voor verschillende afstanden, want op '0' stellen is uiteraard deel van de hele ballistische setup. Om uw scope eenvoudig en snel in te schieten gaat u als volgt te werk;

Met de "One-Shor-Zero"-functie schiet u het geweer in met slechts één shot. Eerst selecteert u een afstand die u het meest gebruikt, bijvoorbeeld 100 meter. Vervolgens selecteert u het Zero-submenu en de optie voor het aanpassen van het dradenkruis. Zorg dat u vanuit een bench of ander vast en zeker veilig platform schiet, om verschuivingen te voorkomen. Vuur nu een schot op het doel, waarbij een u een duidelijk zicht heeft op het trefpunt. Hou nu uw richtkijker in een stabiele positie, gelijk aan de positie van het eerste shot. Beweeg dus niet. Druk de knop en verplaats de cursor nu horizontaal en verticaal naar de X en Y-selectors. Draai de knop en pas de waarden aan, zodat het punt op het scherm gelijk is met het midden van het dradenkruis. Sla deze instelling op en selecteer Save en Y voor Yes (Ja). Als het instellen voltooid is, hou dan de knop even ingedrukt. De richtkijker is nu ingeschoten en uw volgende schoten zullen nu recht op doel zijn, on target.


Levering:

 • 1x Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker (Nachtzicht, Warmtebeeld, Afstandmeter, Ballistics in één)
 • 2x 30mm 'See Trough' montagering voor de picatinny rail
 • 1x Rubber oogstuk
 • 2x Imbussleutel
 • 1x USB-C-kabel
 • 1x Neiprene Opbergtas
 • 1x Lensdoekje
 • 1x garantiekaart en handleiding (Engels)
 • 1x Nederlandse Installatie Gids
 • Micro SD card is niet inbegrepen!


Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker (Nachtzicht, Warmtebeeld, Afstandmeter, Ballistics in één)

Merk: Help Pard
Type: Help All-in-one Richtkijker (Nachtzicht, Warmtebeeld, Afstandmeter, Ballistics in één)
Uitvoering: Help Pard-TD62-70-940
Display Scherm resolutie: Help IPS LCD 800x800 pixels
Dradenkruis stijlen: Help 6
Dradenkruis kleuren: Help 4 (Rood, wit, geel en groen)
Scene mode: Help City, Rain, Forest
Image mode: Help WT-HOT, BK-HOT EDGE, RD-HOT, IN-HOT, SKY
Warmtebeeld: Help  
Sensor Resolutie: Help 640x512 pixels
Sensor Pixel grootte: Help 12 um
NETD: Help ≤25mK (0.025°C)
Frame frequentie: Help 50fps
Detectieafstand mens: Help 1800 m
Detectieafstand voertuig: Help 3300 m
Imaging Engine Module: Help PARD IREA
Objectief Lens: Help 45mm (All-glass multi-coated lens)
Optische zoom: Help 2x
Digitale zoom: Help 2x
Doorlopende Digitale zoom: Help 2-4x
Focusafstand: Help 3m tot oneindig
Kijkhoek horizontaal: Help 5,6 graden
Kijkhoek verticaal: Help 5,6 graden
Kijkhoek diagonaal: Help 7,9 graden
Zichtbare licht sensor: Help  
Sensor Resolutie: Help CMOS 2560x1440 px
Sensor Pixel grootte: Help 2.9 μm
Gevoeligheid: Help 0.001 lux
Frame frequentie: Help 30fps
Imaging Engine Module: Help PARD VLEA
Objectief Lens: Help 70mm (All-glass multi-coated lens)
Optische zoom: Help 3,2x
Digitale zoom: Help 2x
Doorlopende Digitale zoom: Help 3,2-6,4x
Focusafstand: Help 3m tot oneindig
Kijkhoek horizontaal: Help 3,4 graden
Kijkhoek verticaal: Help 3,4 graden
Kijkhoek diagonaal: Help 4,8 graden
Overige specificaties: Help  
Exit pupil: Help 10 mm
Oogafstand: Help 100 mm
Dioptrie instelling: Help -5/+3
Scherp vanaf: Help 5 m tot oneindig
Infrarood ingebouwd: Help Ja
IR power / straal: Help 5w / 1mw
IR Golflengte: Help 940nm
IR range: Help 350m
Detectieafstand IR: Help 350m
Op geweer te monteren: Help Ja
Montage inbegrepen: Help Ja (30mm ringen voor picatinny rail
Ballistic Calculator: Help Ja (ingebouwd)
Afstandsmeter: Help Ja (ingebouwd)
Werking Afstandsmeter: Help 5 tot 1000 meter
Verbindingsmodus: Help Wifi
Video formaat: Help mp4
Video resolutie Wamtebeeld: Help 1024x768 pixels
Video resolutie Nachtzicht: Help 1440x1080 pixels
Foto resolutie: Help 2592 x1944 pixels
Opslag type: Help SD kaart (Max. 128Gb)
Uitgangen: Help USB-C en HDMI poort
Voeding: Help 1x Lithium Ion 21700 (3.7V)
Batterijduur: Help ± 6 uur
Werktemperatuur: Help -20°C tot 50°C
Terugslag/Recoil: Help 6000 Joules (.308 caliber)
Afmetingen (l x b x h): Help 350 x 91 x 95 mm
Lengte incl. oogrubber: Help 410 mm
Kleur: Help zwart
Gewicht : Help 800 gram
Behuizing: Help Aluminium
Waterdichtheid: Help IP67 Waterproof
Garantie: Help 1 jaar
Handleiding: PDF bestand Manual Pard TD62-70 All-in-one Richtkijker (Nachtzicht, Warmtebeeld, Afstandmeter

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.