FFP Richtkijkers zijn voorzien van een FFP-dradenkruis. In een FFP-dradenkruis vergroot en verkleint het dradenkruis, als u in- of uitzoomt met de richtkijker. Dat betekent dat de subtentions in het dradenkruis (de grootte van het dradenkruis in relatie tot het doel) altijd constant blijft, ongeacht de vergrotingsfactor die u kiest. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig afstanden in te schatten (als u de afmeting van uw doel kent). Of het juiste hold-over punt te kiezen voor een lange afstandsschoten, ongeacht de vergrotingsfactor die u gekozen heeft.
 

Doel FFP Richtkijkers zowel voor jacht als tactical

FFP richtkijkers zijn de beste keuze voor schutters die gebruik maken van dradenkruis subtentions in snel veranderende hoge stress scenarios, zowel bij de jacht als tactical. In deze rubriek een overzicht van onze FFP richtkijkers. Wilt u meer weten over de FFP-richtkijker, kijk dan hier voor meer informatie.

Richtkijkerbestellen is officieel dealer van richtkijkers in de merken Vortex en Konus. De richtkijkers die u bij ons koopt, komen rechtstreeks van de fabriek, waardoor u verzekerd bent van een legaal product en gedekt bent door de garantie die Konus en Vortex u bieden.
Bezig met laden...