Top

Betaalopties

Betalen op Richtkijkerbestellen.nl kan via iDeal, PayPal, Mistercash, Belfius Direct Net, KBC/CBC (Voor België), Sofort Banking en Giropay (voor Duitsland), EPS (voor Oostenrijk) of Vooruitbetaling per bank (bankoverschrijving). U kunt dit tijdens het winkelproces aangeven. Wij maken gebruik van het Mollie betaalsysteem.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor onze betaalmethodes, m.u.v. PayPal waarvoor 3,5 % kosten berekend worden en voor EPS en Giropay waarvoor 1,5% kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten worden automatisch berekend in uw winkelwagen en zijn meteen zichtbaar tijdens het bestelproces.

Het is ook mogelijk om uw bestelling te betalen bij afhalen in Ittervoort. Dit is alleen na afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.


Onderstaand ziet u de beschikbare betaalmethodes bij Richtkijkerbestellen:


Keuze in betaalmethodes bij Richtkijkerbestellen.l

Waarom worden er kosten in rekening gebracht bij een PayPal-betaling?

Een PayPal-betaling kost u niets, maar voor ons als zakelijke klant worden er 3,4% + € 0,35 in rekening gebracht als u een bestelling bij ons doet. Wij tellen hier 3,5 % voor. Voor de betaalsystemen EPS en Giropay worden 1,5% kosten berekend. Wilt u kosten op de betalingsoptie voorkomen? Neem dan een van de andere betaalopties, want deze zijn allemaal gratis.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice of Chat met ons (rechts onderaan de webshop).