Lahoux Clip 42 Voorzet Warmtebeeldkijker

De Lahoux Clip 42 is een multifunctionele warmtebeeldcamera die is geoptimaliseerd voor gebruik als Voorzet Warmtebeeldkijker. Deze Clip-on heeft geen externe lichtbron nodig en is alleen gevoelig ...

Standaard levertijd

5-7 dagen

€ 3.490,00
€ 3.345,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Lahoux Clip 42 is een multifunctionele warmtebeeldcamera die is geoptimaliseerd voor gebruik als Voorzet Warmtebeeldkijker. Deze Clip-on heeft geen externe lichtbron nodig en is alleen gevoelig voor warmtestraling. Hij kan ’s nachts of bij slecht weer, zoals mist, regen en rook, worden gebruikt en kan warme objecten detecteren via verschillende obstakels, zoals takken, struiken,
enz. De Lahoux Clip 42 kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder jacht en nachtjacht, observatie en terreinoriëntatie en zoek- en reddingsoperaties. Het detectie bereik van meer dan 2,1 km geeft u als jager, handhaver, beveiliger of natuurliefhebber een breed scala aan mogelijkheden.

Lahoux voorzetkijker modellen:

 

Pluspunten van Lahoux Clip 42 Voorzet Warmtebeeldkijker

Het grootste pluspunt van de Lahoux Clip 42 is dat uw gewone dag richtkijker als warmtebeeldsysteem gebruikt kan worden. Zo kan een warmtedoel zoals wild dag en nacht zichtbaar gemaakt worden, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Met deze Clip 42 kunt u de nauwkeurigheid van de richtkijker dus ook in de nacht en in complete duisternis gebruiken.

Hij wordt gekenmerkt door de grote 42mm lens en een pixelafstand van 17μm. Hiermee kunt u wild tijdens de jacht op grote afstanden ontdekken, identificeren en aanspreken. Daarnaast is hij ook zeer geschikt voor handhaving en natuurobservaties. Met deze Lahoux Clip warmtebeeldkijker kunt u een persoon detecteren tot 2100 meter en herkennen tot 700 meter. Deze hoogwaardige warmtebeeldkijker en voorzet Clip-on is niet alleen ideaal onder duistere omstandigheden, maar ook in hoog gras, dicht gebladerte of mistige omstandigheden.
 

Kan grote terugslag aan tot 500 G / 1 ms

Deze Lahoux Clip 35 kan zeer grote terugslag aan. Hij is toepasbaar voor een schokbelasting van vuurwapens van de 7,62 mm klasse met een maximum van 500 G / 1 ms.
 

Inschieten Lahoux Clip 42 warmtevoorzetkijker

De Lahoux Clip 42 wordt in de fabriek zo goed mogelijk gekalibreerd. Het kan echter zijn dat het trefpunt de eerste keer niet helemaal gelijk is met uw doel. In het menu kunt u dat opnieuw afstellen door de X en Y-as te verstellen. Dit hoeft u slechts 1x te doen en vervolgens kunt u deze Clip 42 op-en afmonteren zonder opnieuw te hoeven instellen op '0’. Het is ook mogelijk om meerdere profielen aan te maken, waardoor u de kijker ook op meerdere wapens kunt gebruiken zonder opnieuw te hoeven instellen.
 

Beeldkwaliteit van de Lahoux Clip 42

De Lahoux Clip 42 kan ’s nachts of overdag worden gebruikt en ook bij slecht weer, zoals mist, regen, smog. De warmtebeeldcamera detecteert het object door barrières heen zoals takken, hoog gras, dichte struiken, enzovoort. De vier beeldmodi (witheet, zwartheet, roodheet en pseudokleuren) zorgen voor een perfecte weergave. Bovendien is hij voorzien van ingebouwde Bluetooth, kompas, laser en bewegingssensor.
 

Bediening van Lahoux Clip 42 warmtebeeldkijkers

Lahoux Clip 42 warmtebeeldkijkers zijn zeer handzaam en licht in gewicht, ideaal om grote oppervlakken te scannen en te verkennen. De knoppen zijn eenvoudig zonder handleiding te bedienen. Het is een kwestie van aanzetten en gelijk gebruiken. Deze warmtebeeldkijker zet temperatuursverschillen om in pixels op het hoge resolutie OLED-beeldscherm. Hierbij kunt u kiezen tussen Vier beeldmodi; witheet, zwartgloeiend, roodgloeiend, pseudokleur om zo het beste contrast te krijgen.
 

Unieke Kenmerken Lahoux Clip 42 Voorzet en Handheld Warmtebeeldkijker:

 • Klein en compact ontwerp
 • Alleen als voorzet te gebruiken omdat dit met schieten veel betrouwbaarder is
 • De ring waar de AD545 adapter opgedraaid wordt kan dus ook niet uitgewisseld worden met een oculair
 • Als pure voorzetkijker heeft hij geen zoom (u kunt er uiteraard wel doorheen kijken als mono)
 • Snelle montage en demontage van de bevestiging
 • Detectiebereik van meer dan 2 km
 • Bluetooth-afstandsbediening
 • 1024 × 768 OLED-beeldscherm met hoge resolutie
 • Vier kleuren modi - witheet, zwartgloeiend, roodgloeiend, pseudokleur
 • IP67 beschermingsniveau
 • Type-C interface voeding en gegevensoverdracht
 • Ingebouwd: Bluetooth, kompas, laser en bewegingssensor

Gebruik van de Lahoux Clip 42 Voorzet Warmtebeeldkijker

Wilt u deze Lahoux Clip 42 Voorzet Warmtebeeldkijker op uw richtkijker monteren, dan heeft u de Lahoux Clip Adapter AD-545 nodig om de Clip aan uw kijker te bevestigen. Deze wordt standaard niet meegeleverd. Deze Lahoux Clip Adapter AD-545 kunt u in het keuzemenu boven de bestelknop toevoegen en is in heel veel maten verkrijgbaar. U dient dan de Buitenmaat van het objectief te nemen. Twijfelt u over de juiste maat? Geef dan tijdens de bestelling in de opmerkingen aan welke merk en type richtkijker u heeft. Dan zoeken wij voor u de passende maat adapter erbij. Neem gerust contact met ons op via de Chat rechtsonderaan deze webshop of dit contactformulier.
 

Warmtebeeldkijkers versus nachtzichtkijkers

Het voordeel ten opzichte van nachtzichtkijkers is dat u met warmtebeeldkijkers ook gemakkelijk ziet of iets of iemand zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft. Er is totaal geen licht nodig om duidelijk beeld te zien met een warmtebeeldcamera. De Lahoux Clip Warmtebeeldkijker is zo compact dat hij slechts weinig gewicht toevoegd aan uw wapensetup. Hij past eenvoudig in één hand en is ook met slechts één hand te bedienen. Ideaal dus voor jagers, handhavers, politie, BOA's, wandelaars en natuurliefhebbers.
 

 

Levering:

 • 1x Lahoux Clip 42 Voorzet Warmtebeeldkijker
 • 1x Draagtas
 • 1x Handleiding
 • 1x Lensdop
 • 1x Bluetooth-afstandsbediening
 • 2x CR123 batterij
 • 1x 7-pins video-/oplaadkabel
 

Levering Optioneel:

 • 1x Lahoux Clip Adapter AD-545 (Toe te voegen in het keuzemenu boven de bestelknop)

 

Merk:

 

Lahoux

Model:

 

Clip 42

Resolutie detector VOx ongekoeld:

 

384 x 288

Pixel grootte:

 

17 µm

Spectraalgebied:

 

8-14 µm

Gevoeligheid (NETD):

 

< 50 mK

Lens:

 

35 mm

Vergroting Monoculair (Digitaal):

 

1x

Gezichtsveld (hxv):

 

8.9°×6.7°

Detectieafstand (persoon):

 

2100 meter

Herkenning afstand:

 

700 meter

Video uitgang:

 

PAL (RCA Port)

USB-interface / Externe kracht:

 

USB type-C

Display OLED:

 

1024 x 768

Gebruikstemperatuur:

 

−30°C tot +50°C

Opslagtemperatuur:

 

−45°C tot +70°C

Voeding:

 

2x CR123 batterij

Batterijduur:

 

4 uur (afhankelijk van temperatuur)

Waterdicht:

 

IP67

Afmetingen:

 

154 mm × 61 mm × 58 mm

Gewicht (zonder batterijen):

 

420 gram

Adapterring:

 

M52×0.75

Handleiding:

 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.