Leupold DeltaPoint Pro 7.5 MOA Red Dot Delta richtkijker

Welke Dot grootte kies ik voor mijn pistool red dot richtkijker? Over het algemeen kiezen de meeste handwapen schutters voor de grotere 6 MOA dot, aangezien u daar snel het doel mee kunt bepalen. Zeke

Standaard levertijd

1 dag

€ 847,00
€ 625,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Leupold DeltaPoint Pro 7.5 MOA is een zeer geschikte red dot voor geweren en pistolen en ideaal om snel en nauwkeurig te schieten op doel. Een robuuste betrouwbaarheid, zeer zuinig in batterijverbruik en heeft 8 verlichtingsniveaus voor gebruik onder alle lichtomstandigheden.

Montage van Leupold DeltaPoint Pro 7.5 op pistolen

Bij deze red dot zijn losse Sightmark en EGW montageplaatjes te bestellen. Hiermee kan deze red dot heel eenvoudig gemonteerd worden op de meest populaire pistolen en handwapens zoals; Glock, HK P2000, Smith & Wesson M&P, MP Core en Classic, Kimber, Beretta 92, CZ 75, 1911, Sig 226, Ruger American, Marlin 336 en Springfield XD. De passende pistool montages kunt u vinden onderaan deze beschrijving in de gerelateerde producten. Daarnaast werkt deze DP-Pro perfect op AR's en jachtgeweren en eigenlijk ieder wapen waarmee u kunt schieten. Een zeer veelzijdige red dot sight van Leupold van hoge kwaliteit voor fast target acquisition.

Deze DeltaPoint Pro red dot kan rechtstreeks (zonder extra montageplaatje) gemonteerd worden op o.a. Optics Ready Sigs zoals; Sig P320 X5 Legion, P226 Legion RX, P229 RX, P320 X-Carry etc.

Elite Kwaliteit van Leupold DeltaPoint Pro red dot sight

De DeltaPoint Pro is het bewijs dat u niet hoeft in te boeten voor prestaties, zelfs niet met een kleine sight. Zijn ongelooflijk brede gezichtsveld en kristalheldere glas domineren de concurrentie, zonder distorsie of kleurvervorming. Terwijl de robuuste aluminium behuizing en een flexibele stalen ombouw zorgen dat hij kan presteren onder de zwaarste omstandigheden. De DiamondCoat op de krasbestendig asferische lens zorgt voor helderheid en hoge resolutie. Door de onbeperkte oogafstand kan er gemakkelijk gericht en snel met beide ogen open geschoten worden. Gebruikersgemak staat voorop bij het ontwerp van deze Elite red dot sight. Vandaar ook dat het batterijcompartiment bovenop is geplaatst voor gemakkelijke toegang. Tevens voorkomt dit verlies van uw Zero, omdat u de red dot niet hoeft te demonteren tijdens het verwisselen van de batterij. Tot slot heeft deze DP-Pro ruime klik-aanpassing voor meer precisie.


Deze Leupold DeltaPoint Pro is tevens verkrijgbaar met ronde 2.5 MOA red dot.

De 7.5 MOA Delta versus ronde 2.5 MOA Dot

De Leupold DeltaPoint Pro 7.5 MOA Delta dot in de vorm van een piramide zorgt voor meer precisie dan een ronde 2.5 MOA dot. Geschikt voor vrijwel elk wapen waaronder pistolen, AR-platforms, lever actions, bolt guns, rimfires en jachtgeweren.

De Leupold DeltaPoint Pro 7.5 MOA Delta dot is het beste van twee werelden; U kunt de het topje van de driehoek gebruiken voor meer precisie schieten en de grote driehoek voor een snellere schieten op reactieve doelen. De grote driehoek help mensen met oudere slechtere ogen beter op doel te geraken. Ook schutters met astigmatism zullen de Delta dot beter kunnen zien dan een ronde dot die vaak gaat vervagen of te veel vervormen. Door de top te gebruiken voorkomt u dat het doel bedekt wordt door de dot. Hiermee is de 7.5 MOA Delta dot zeer consequent en dus nauwkeurig.

Veel professionele schutters in USPSA en andere competitieve schietsporten gebruiken juist deze 7.5 MOA Delta dot. Naast de extra ‘aiming point’ van de driehoek, is deze ook een van de helderste dots die er zijn, maar de Delta ziet er toch klein uit. Als u op ‘zero’ instelt op de punt van de delta, is deze dot zeer nauwkeurig. Dit maakt hem tevens geschikt om langzamer en preciezer te schieten aangezien de punt van de Delta dot zeer klein is..

Kenmerken DeltaPoint Pro red dot van Leupold

 • Breed venster met scherpte tot aan de randen zonder vervorming
 • Terugslag Getest – Elke DeltaPoint Pro moet 5000 impacts overleven in de terugslag simulatie machine van Leupold. De kracht van elk impact is 3 x de terugslag van een geweer met kaliber .308. Als de scope op wat voor manier ook niet goed presteert tijdens de tests, maken ze aanpassingen aan het ontwerp en testen het opnieuw.
 • 1/2 MOA Clicks – windinvloed en hoogte dials in ½-MOA click aanpassingen.
 • Krasbestendige lenzen - Extreme Militaire standaard krasbestendigheid voor extra bescherming
 • Ultra-lichtgewicht ontwerp – Verspreid de terugslag energie voor ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties met ultra-lichtgewicht constructie
 • Waterdicht & Nevelproof - absoluut waterdicht en nevelproof integriteit betekent dat hij klaar is om te presteren in het veld onder alle omstandigheden.
 • Twilight Max Red Dot Systeem - Natuurgetrouwe kleurconsistentie. Premie helderheid van de lens van rand tot rand
 • 8 Verlichtings levels – Via de powerknop kan de verlichting in intensiteit omhoog en omlaag worden gezet in 8 verschillende niveaus
 • Bewegings sensor technologie (MST) - verlengt de levensduur van de batterij met Motion Sensor technologie (MST). De verlichting schakelt automatisch uit na 5 minuten van inactiviteit, maar schakelt direct weer in zodra een beweging wordt gedetecteerd.
 • Verlengde batterij levensduur - Efficiënte bedrading vergroot de levensduur van de batterij. 100% waterdicht en nevelproof - garandeert levenslang te werken
 • Handig Batterijcompartiment – Door een veer bediende batterijcompartiment, waarvoor geen gereedschap nodig is om het te openen en sluiten.
 • Afneembare, verstelbare rear sight - De optionele rear ironsight dovetails in de DeltaPoint Pro behuizing, bieden een back-up ironsight die in co-witnessed met het dradenkruis gebruikt kan worden. Hiervoor heeft u een suppressor height front sight nodig om gebruik te kunnen maken van de rear ironsight attachment. Deze sight is niet bijgeleverd en wordt apart verkocht – Zie hiervoor artikel: Leupold DeltaPoint Pro Rear Iron Sight
 • Lichtgewicht aluminium behuizing - Verpakt in een duurzame maar tegelijkertijd ook lichtgewicht aluminium behuizing, welke ook voor vliegtuigen gebruikt wordt.
 • Gehuld in sterk flexibel staal – Dit biedt een extra niveau van bescherming voor de meest extreme omstandigheden.
 • 100% vervaardigt in Amerika!

Video Leupold DeltaPoint Pro red dot sight

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=H0II_hnU8hA

Toepassing Leopold DeltaPoint Pro 7,5 MOA Delta

In de schietwereld waar groter wordt beschouwd als beter, draait DeltaPoint Pro dit begrip ondersteboven. Deze kleine reflex sight opent alle deuren voor tactische schutter, competitie schieten, beveiliger en de jager in drijfjacht en drukjacht op korte afstanden. U zult volop profiteren van deze kleine maar zeer krachtige optiek.


Levering:

 • Leupold DeltaPoint Pro 7.5 MOA Delta Red Dot richtkijker
 • 1x 3V Lithium battery (CR 2032)
 • 1x beschermhoes
 • 2x M4x.7x15.8mm Torx® hoofd schroeven voor installatie van de sight op de montage plaat
 • 1x Torx® T-15 wrench
 • 1x 1/16 Hex wrench
 • handleiding in het Engels

Specificaties Leupold DeltaPoint Pro 7.5 MOA Red Dot richtkijker

Merk:

Leupold

Vergroting:

1x

Oogafstand:

onbeperkt

venster grootte:

25.7mm x 17.5mm

Maximale Hoogte aanpassing:

60 MOA

Maximale Breedte aanpassing:

60 MOA

Aanpassing:

40 MOA aanpassing per volledige draai (1 MOA per click)

Draadkruis type:

7.5 MOA Delta

Werktemperatuur:

van -29°C tot +49°C

Opslag temperatuur:

van -40 ̊C tot +71 ̊C

Waterdicht:

tot 33ft (10 meter)

Batterijtoevoer:

3V met een CR 2032 Lithium batterij

Afmetingen (LxBxH):

46.1mm x 33.2mm x 33.0mm

Gewicht (met batterij):

53,8 gram

Garantie:

Levenslang

Handleiding:

Leupold DeltaPoint Pro manual Red Dot en montage op pistolen

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.