Vortex Red Dot Richtkijker Venom 3 MOA

De Vortex Red Dot Richtkijker Venom Top Load 3 MOA is een vizier dat gebouwd is voor extreem hoge prestaties en ongelooflijke veelzijdigheid. De body is van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vl...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 339,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Vortex Red Dot Richtkijker Venom Top Load 3 MOA is een vizier dat gebouwd is voor extreem hoge prestaties en ongelooflijke veelzijdigheid. De body is van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is deze red dot richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag tot .50 BMG kaliber. De 3 MOA dot zorgt voor snelle doelbepaling en geeft een precies inslagpunt. Deze Venom red dot is parallax vrij en heeft een onbeperkt eye relief.
 

Zeer betrouwbare en duurzame red dot

De full multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De Premium Wide-Field Lens geeft deze red dot een uitzonderlijke resolutie van rand tot rand. De ArmorTek coating op de lenzen zorgt ervoor dat deze beschermd zijn tegen krassen en viezigheid. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. Dit maakt hem zeer betrouwbare en duurzame red dot. Deze lichtgewicht Red Dot zit vol met mooie features en leent zich voor vele wapens zoals automatische geweren, pistolen en geweren.
 

Bediening Venom Top Load 3 MOA

De bedieningsknop voor power en verlichting bevinden zich aan de linkerkant en zijn gemakkelijk te benaderen en eenvoudig te bedienen. De knop voor 1 MOA breedte en hoogte aanpassingen is verzonken ingebouwd, beschermd tegen incidentele contact, altijd klaar voor gebruik en zeer eenvoudig in te stellen. De 3 MOA dot heeft bovendien 10 verlichtingsstanden voor alle omstandigheden. De Venom Red Dot werkt op een batterij CR 2032. De 14 uur auto-shutdown functie maximaliseert de levensduur van de batterij. De Viper red dot werkt maximaal 150 uren bij gebruik op de hoogste instelling. Bij de normale lagere instellingen kan hij tot wel 30.000 uur gebruikt worden. Een groot voordeel van deze Venom is dat de batterij aan de bovenkant vervangen kan worden. Vandaar ook de naam "Venom Top Load".

 

Toepassing Vortex Venom Top Load 3 MOA

De Vortex Venom Top Load 3 MOA kan gebruikt worden op vrijwel elk pistool, geweer of shotgun. Ondanks het kleine formaat, is deze daglicht-bright Red Dot zeer nauwkeurig, waardoor een snelle doelbepaling binnen enkele secondes mogelijk is. Deze red dot is zeer geschikt voor de jacht vanwege zijn veelzijdigheid, met name voor lange afstand-jagers. U kunt namelijk makkelijk tot 100 meter op uw prooi richten met behulp van deze red dot. Tevens is hij extreem goed zichtbaar bij daglicht. Deze venom red dot is ook compact genoeg om aan de zijkant van van diverse vuurwapens te plaatsen. Ondanks het kleine formaat biedt de Venom Red Dot een opmerkelijke breed gezichtsveld en indrukwekkende beeldhelderheid. De Venom Top Load 3 MOA is het meest geschikt voor een karabijn en geweer, met name voor de jacht.
 

3 MOA Dot versus 6 MOA dot

Hoe maakt u de beste keuze tussen deze Venom 3 MOA versus 6 MOA dot? De meerderheid van de shutters nemen liever een 6 MOA dot op een pistool, omdat het zorgt voor een iets snellere doel/dot bepaling. Nadeel kan zijn dat de grotere dot het doel gaat bedekken. Vandaar dat deze 3 MOA dot meer geschikt is voor een jachtgeweer of AR-wapen en de 6 MOA dot voor montage op pistolen.


De montage past op een standaard weaver/picatinny rail. Deze is los en kan vervangen worden door een andere montage.

Afmetingen Venom Top Load 3 MOA in cm:
 

Vortex Venom red dot 3 MOA afmetingen in cm

Kenmerken van de Vortex Red Dot Richtkijker Venom Top Load:

 • fully multi-coated lenzen
 • ArmorTek coating op de lenzen
 • Buis uit één deel
 • Nevelvrij, water- en stofdicht
 • Schokvrij
 • Parallaxvrij
 • Bright Red Dot (extreem goed zichtbaar bij daglicht)
 • Meest geschikt voor karabijn of geweer


Levering:

 • Vortex Red Dot Richtkijker Venom Top Load 3 MOA
 • Beschermhoes
 • Picatinny mount
 • T-15 Torx sleutel
 • CR1632 batterij
 
Merk: Help Vortex
Lengte buis: Help 4,8 cm
Gewicht: Help 31 g
Vergroting: Help 1x
Footprint: Help Docter / Vortex Venom
Dot grootte: Help 3 MOA
Dot kleur: Help Bright Red
Intensiteitsniveaus dot: Help 10 verlichtingsstanden
Auto brightness functie: Help Ja
Max. Breedteverstelling: Help 100 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 130 MOA
Parallax Instelling: Help Parallax vrij
Garantie: Help Levenslang
Handleiding (engels): Help Manual Vortex Venom red dot richtkijker

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.