Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount
Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount

Met deze Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount is het mogelijk om uw red dot onder een hoek van 45 graden naast uw richtkijker te plaatsen. Deze mount is geschikt voor zowel links- als rechtha...

Verwachte levertijd

12 week(en)

€ 89,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met deze Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount is het mogelijk om uw red dot onder een hoek van 45 graden naast uw richtkijker te plaatsen. Deze mount is geschikt voor zowel links- als rechthandige schutters en is voorzien van een picatinny/weaver montagerail.

Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount

De 45 graden mount heeft een picatinny rail bovenop, die zal werken met allerlei soorten accessoires die gemonteerd kunnen worden op een picatinny rail en maximaal 1.9 inch of 4,83 cm aan rail-ruimte nodig hebben.

Gebruik Vortex 45 Graden offset Picatinny mount

Deze 45 graden offset Picatinny mount is in combinatie te gebruiken met bijvoorbeeld een red dot sight, laser, zaklamp, sling of open sights. Hij is lichtgewicht en duurzaam gefreesd en een aluminium constructie. Monteert op elke Mil Spec 1913 rail.

LET OP: Deze Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount is niet geschikt voor de Vortex Razor red dots in 3 MOA en 6 MOA. Zie hiervoor deze Vortex Razor Red Dot RT45 Offset Mount


Levering:

  • Vortex Red Dot Richtkijker 45 Graden Mount

Merk:HelpVortex
Kleur:HelpZwart
Materiaal:HelpAluminium
Montage lengte:Help4,83 cm
Geschikt voor:HelpPicatinny/weaver rail montages

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.