Vortex Red Dot Richtkijker Viper (6 MOA)

De Viper Red Dot's Super lage montagehoogte maakt het de perfecte oplossing voor pistolen met cutout slides en voor montage op AR-geweren met Picatinny rail. De Viper geeft schutters het eenvou...

Standaard levertijd

1 dag

€ 299,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Viper Red Dot's Super lage montagehoogte maakt het de perfecte oplossing voor pistolen met cutout slides en voor montage op AR-geweren met Picatinny rail. De Viper geeft schutters het eenvoud en snelheid voordeel van een red dot richtkijker, terwijl co-witnessing met suppressor height iron sights. “Co-Witness” verwijst naar de dubbele controle van het doel, dat zich voordoet wanneer uw iron sight in één lijn is met de red dot sight. De 6 MOA dot diameter krijgt shutters snel op doel. De heldere daglicht red dot is instelbaar in 10 standen, gemakkelijk te zien en maakt doelen duidelijk zichtbaar ongeacht de lichtomstandigheden of achtergrond. Deze Viper red dot is parallax vrij. Het eye relief is onbeperkt en zorgt voor snelle doelbepaling.

 

Vortex Viper red dot 6 MOA pistool richtkijker en AR geweer

De Vortex Viper red dot 6 MOA is geschikt als pistool richtkijker en voor montage op een AR geweer en combineert snelheid met simpelheid. Hij is zeer compact en licht en is gemaakt uit één deel aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen. De Vortex Viper red dot is afgewerkt met een zeer duurzame matte finish. De stikstofvulling en O-ring afdichting voorkomen dat water, vocht en stof kunnen binnen dringen en  zorgen voor betrouwbare prestaties onder alle omstandigheden. De Robuuste constructie is schokproof en weerstaat grote terugslag en impact tot .50 BMG kaliber.

 

De volledig multi-coating en ultra-heldere lens biedt een breed en onbelemmerd gezichtsveld. Meerdere anti-reflecterende coatings op alle buitenopvervlakken van het glas vergroten lichttransmissie. De ultra-harde, krasbestendige ArmorTek coating aan de buitenkant van de lenzen beschermt de Viper red dot tegen krassen, olie en vuil.
 

Viper red dot bediening en stroomvoorziening

De bedieningsknop voor power en verlichting bevinden zich aan de linkerkant en zijn gemakkelijk te benaderen en eenvoudig te bedienen. De knop voor 1 MOA breedte en hoogte aanpassingen is verzonken ingebouwd, beschermd tegen incidentele contact en altijd klaar voor gebruik. De Viper Red Dot werkt op een batterij CR 2032. Deze zit aan de onderkant van de red dot. De 14 uur auto-shutdown functie maximaliseert de levensduur van de batterij. De Viper red dot werkt maximaal 150 uren bij gebruik op de hoogste instelling. Bij de normale lagere instellingen kan hij tot wel 30.000 uur gebruikt worden.
 

Toepassing Vortex Viper red dot 6 MOA

Naast dat de Viper Red Dot direct op een pistool met cutout slide kan worden gemonteerd kan hij ook middels de meegeleverde lage montage welke past op een picatinny of weaver rail gemonteerd worden. Hiernaast is het mogelijk middels de AR-15 Riser mount in combinatie met de lage montage de Viper Red Dot op uw AR-15 geweer te monteren, zie hiervoor de optionele accessoires.

Afmetingen Viper red dot 6 MOA in cm:

Vortex Viper red dot 6 MOA pistool richtkijker afmetingen

Kenmerken van de Vortex Viper red dot 6 MOA:

 • XR full multi-coated lenzen
 • ArmorTek coating op de lenzen
 • Buis uit één deel
 • Nevelvrij, water- en stofdicht
 • Schokvrij
 • Parallaxvrij
 • Auto-shutdown na 14 uur
 • Bright Red Dot (extreem goed zichtbaar bij daglicht)
 • Meest geschikt voor pistool en AR geweer middels de AR Riser Mount
Levering:

 • Vortex Viper red dot 6 MOA
 • Beschermhoes
 • Picatinny mount
 • T-15 Torx sleutel
 • CR1632 batterij
 
Merk: Help Vortex
Lengte buis: Help 4,6 cm
Gewicht: Help 31 g
Vergroting: Help 1x
Dot grootte: Help 6 MOA
Dot kleur: Help Bright Red
Intensiteitsniveaus dot:: Help 10 levels
Instelbaar: Help 1 MOA
Intensiteitsniveaus dot: Help 10 verlichtingsstanden
Auto brightness functie: Help Nee
Max. Breedteverstelling: Help 120 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 120 MOA
Parallax Instelling: Help Parallax vrij
Garantie: Help Levenslang
Handleiding (engels): Help Manual Vortex Viper red dot 6 MOA

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.