Vortex AMG UH-1 GEN II Holographic Sight

De Vortex AMG UH-1 GEN II Holographic Red Dot Sight een geheel nieuw type red dot richtkijker met een revolutionair Holografisch scherm met Night Vision settings. Het holografische scherm met zweve...

Standaard levertijd

1 dag

€ 825,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Vortex AMG UH-1 GEN II Holographic Red Dot Sight een geheel nieuw type red dot richtkijker met een revolutionair Holografisch scherm met Night Vision settings. Het holografische scherm met zwevend EBR-CQB dradenkruis zorgt ervoor dat hij geen enkele vervorming heeft. Dit nieuwe type red dot sight met holografisch scherm geeft u de duurzaamheid en energie zuinigheid van een red dot met indrukwekkend zicht en absoluut geen vervorming. De revolutionaire FHQ™ Technology elimineert verdwaalde licht uitstoot bij weinig licht en voorkomt oculair schittering, zoals bekend bij andere holographic sights. Alle belangrijke onderdelen zijn naar beneden geplaats in een beschermde behuizing. Dit maakt de AMG UH-1 Gen II duurzaam en extra beschermde behuizing overbodig. Middels de geïntegreerde quick release mount is de AMG UH-1 makkelijk te (de)monteren op een weaver of picatinny mount.
 

Holographic Red Dot Sight met 1 MOA dot

De Vortex AMG UH-1 GEN II heeft een holografisch dradenkruis met een 1 MOA grote dot, het is een semi cross dradenkruis met neutrale referentiepunten om te richten. De Vortex AMG UH-1 GEN II is gemaakt om te gebruiken als 1/3 cowitness met de standaard irons op uw geweer. De AMG UH-1 heeft een auto shutdown van 14 uur, deze kan indien gewenst worden uitgeschakeld. Lichtbediening op de achterzijde maakt het makkelijk om aanpassingen te doen in het lichtniveau. De helderheid is in te stellen in 15 niveaus.
 

AMG UH-1 GEN II met 4 Night Vision settings

Geheel nieuw in deze Vortex AMG UH-1 GEN II is dat hij nu Night Vision compatibel is. Aan de voorkant is er nu een NV-knop toegevoegd waarmee u 4 Night Vision settings of nachtzicht-instellingen heeft om tijdens de nacht te kunnen richten.
 

Vortex Razor AMG UH-1 Gen I versus AMG UH-1 GEN II

De Vortex Razor AMG UH-1 Gen I is nu vervangen door deze Vortex AMG UH-1 Gen II. Naast dat hij nu night vision compatible is, is het scherm wat het dichste bij uw oog is vergroot. Als u er doorheen kijkt en het vergelijkt met zijn voorganger, kunt u zien dat het gezichtveld grotere is geworden. De deksel die de CR123A batterij afdekt kan nu zonder gereedschap eraf gehaald worden. In dit nieuwe model is wel de micro-usb-poort verwijdert. Hiermee kon de batterij in de Gen I opgeladen worden. Deze is dus niet meer aanwezig in de UH-1 Gen II. Verder is alles het zlfde gebleven en is hij nog steeds voorzien van het zeer veelzijdige EBR-CQB dradenkruis.


 

Stroomvoorziening Vortex Razor AMG UH-1

De Vortex Razor AMG UH-1 maakt gebruikt van een CR123A batterij en heeft een gebruiksduur tot ongeveer 1500 uur. De batterij is gemakkelijk (zonder gereedschap) aan de zijkant te vervangen. Naast de CR123A kan er ook gebruik worden gemaakt van de LFP123A oplaadbare batterijen. Deze kunnen door de Micro USB poort worden opgeladen. RCR123A batterijen worden niet aangeraden, deze veroorzaken geen schade maar worden niet volledig opgeladen wat ervoor zorgt dat de prestaties van dit type batterij snel achteruit gaat.
 

Grootste pluspunten van de Vortex Huey

 • De sight picture van deze AMG UH-1 Gen II (bijgemaand Huey) is veel groter dan vergelijkbare modellen in de markt, een van de grote pluspunten van deze Huey
 • De Vortex UH-1 Gen II heeft de laagst waarneembare hoeveelheid thermische drift van alle wapen sights, holografische of projectie-type red-dots, die er op de markt verkrijgbaar zijn.
 • Speciale NV-knop met 4 verlichtingsinstellingen die gebruikt kunnen worden voor nachtzicht.
 • Deze Vortex Holografische Sight AMG UH-1  Gen II is nagenoeg onzichtbaar. Hij heeft de laagste “voorwaartse emissies” van alle holografische of projectie-type red-dot die we hebben getest. In geen-licht/weinig licht situaties is het menselijk oog dus niet in staat om de verlichting-diode van de “Huey” te detecteren.
 • Vortex heeft de AMG UH-1 Gen II zonder enig probleem getest op temperaturen van -40 graden tot + 60 graden. Hierdoor is hij zelfs geschikt voor elite militaire eenheden die onder dergelijke extreme omstandigheden willen schieten met een holografische wapen sight.
 • Interessant is ook dat de optiek van de UH-1 Gen II is voorzien van fully multicoated lenzen aan de voor- en achterkant. Mochten deze schermen deze breken, dan doet dat niets af aan de werking van de AMG UH-1 sight. De projectie van de red dot gebeurt namelijk allemaal binnen in de sight. 
   

Toepassing Vortex AMG UH-1 Gen II

De Vortex AMG UH-1 Gen II Holographic Red Dot Sight kan gebruikt worden voor single Shooting maar komt het beste tot zijn recht wanneer er snel achter elkaar meerdere doelen moeten worden geraakt. Nu ook met 4 verlichtingsinstellingen voor nachtzicht. De krasvaste XR plus fully multi-coated schermen en holografische elementen zijn ongelooflijk duurzaam en zorgen voor optimale lichttransmissie en indrukwekkend beeld. Deze Vortex AMG UH-1 Gen II is zeer geschikt voor AR-geweren om te gebruiken als 1/3 cowitness met de standaard irons op je geweer. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden op andere geweren, shotguns en pistolen.


 

Levenslange VIP-garantie AMG UH-1 Gen II Holographic Sight

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.
 

Kenmerken van de Vortex Razor AMG UH-1 Holographic Sight:

 • XR full multi-coated lenzen
 • ArmorTek coating op de lenzen
 • Argon gas gevuld
 • Nevelvrij, water- en stofdicht
 • 1 moa dot
 • 15 Helderheidsniveaus voor overdag
 • 4 Helderheidsniveaus voor nachtzicht
 • Schokvrij en waterproof
 • Parallaxvrij met ongelimiteerd eye relief
 • Geintegreerde Quick Release mount
 • 14 uur auto shut-off


Levering:

 • 1x Vortex AMG UH-1 gen II Holographic Sight
 • 1x CR123A batterij
 • 1x Handleiding
 • 1x Kleurenverpakking

   Review:     Is de Vortex AMG UH-1 beter dan de Eotech EXPS3 Holographic Sight•

   Review:     14 Verschillen tussen Eotech EXPS3 en Vortex UH-1 holografic sights
 
Merk:   Vortex
Vergroting:   1x
Oogafstand:   Onbeperkt
Dot type:   holografische red dot
Dot grootte:   1 MOA
Dot kleur:   Bright Red
Intensiteitsniveaus dot:   15 niveaus overdag / 4 niveaus 's nachts
Klik-waarde op 100m (in mm):   1/2 MOA
Travel per rotatie:   16.5 MOA
Max. Hoogteverstelling:   100 MOA
Max. Hoogteverstelling:   100 MOA
Parallax Instelling:   Parallax vrij
Lengte:   99 mm
Hoogte:   69 mm
Optische as hoogte:   41 mm (Lage 1/3 cowitness)
Gewicht:   310 g
Garantie:   Levenslang
Handleiding:   Manual Vortex AMG UH-1 gen II Holographic Sight

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.