Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II Red/Green (Vernieuwde versie SF-RG-501)

42300050 42210405 42210402 42200302 42200301 42210302 42210301 42210362 42210358 42210354 42210355

Standaard levertijd

1 dag

€ 239,00
Prijs per stuk

Voorraad : 12

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Korting Vortex Red Dot Sights Nu met 10% korting! De Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire Red/green Cantilever Mount is een lichtgewicht en sterke red dot richtkijker van Vortex. Deze scope met 1x vergroting heeft een hoge optische kwaliteit. Vanwege zijn onbeperkte oogafstand (eye relief) en gezichtsveld (field of view), is het mogelijk om te schieten met beide ogen open. Hij is gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag. Wanneer u de helderheid op het laagste niveau hebt ingesteld kunt u de kijker tot 5.000 uur gebruiken.
 

Vortex StrikeFire II Red/Green

De full multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De StrikeFire is ideaal bij het zoeken van uw doelwit op korte- tot middellange afstand.
 

StrikeFire II met 4 MOA dot in rood en groen

De 4 MOA rood/groene stip is ideaal voor situaties die vragen om split-second doelbepaling. De bediening van deze red dot gaat heel eenvoudig via de omhoog en omlaag knoppen aan de achterzijde van de red dot. Met de pijl omhoog knop schakelt u de red dot in. U kunt kiezen uit 10 variabele verlichtingsinstellingen. Door de pijl-omlaag knop ingedrukt te houden kunt u switchen tussen de rode en groene dot. De laagste twee instellingen zijn compatibel met de visie in de nacht.
 

VMX-3T Magnifier voor 3x vergroting

Wilt u het effectieve bereik in afstand van deze red dot richtkijker vergroten, dan kunt u kiezen voor de VMX-3T Magnifier (niet inbegrepen, zie hiervoor de gerelateerde producten). Deze kan met een handige drukknop/flip-montage voor de StrikeFire II red dot geplaatst worden, dan wel weggeschoven worden. Het resultaat is een tot 3x vergroting van het bereik van deze red dot.
 

Montage Vortex Strikefire II red dot.

De Vortex Strikefire II red dot wordt geleverd met een offset cantilever mount die gebruikt kan worden op een weaver of picatinny rail. Deze plaatst de Strikefire vooruit, zodat hij eventueel samen gemonteerd kan worden met de VMX-3T vergroter en backup iron sights, allemaal op de zelfde rail.
 

De specificaties van de Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire II Red/Green Cantilever mount:

 • Full multi-coated lenzen
 • Body bestaat uit één deel
 • De cantilever mount (meegeleverd) monteert het centrum van de Strikefire 40 mm boven de basis
 • 30 mm tubus
 • Parallax vrij
 • Schokbestendig
 • Water-, nevel- en stofdichtheid
 • Weerstaat temperaturen van -30 tot +50 graden celcius
 • Red/Green Dot (zeer goed zichtbaar bij schemer)

 

Bright red dot versus Red/Green dot

Deze Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire II is verkrijgbaar in twee verschillende dots; met Bright red dot en deze versie met Red/Green dot. De Bright red dot heeft alleen een rode dot. Deze Strikefire II Red/Green heeft zowel een rode als groene dot. De helderheid van de rode dot is echter in beide Strikefire's het zelfde. Een groene stip werkt het beste in situaties met weinig licht. Mocht u bij daglicht met veel zonlicht willen schieten, dan neemt u beter de rode dot voor het perfecte schot. Daarnaast bepaald de achtergrond ook de zichtbaarheid en contrast van de dot. In een dichtbegroeit bos zal een groene dot minder goed zichtbaar zijn en wegvallen. Daarnaast zou een rode dot in een casino ook niet de beste oplossing zijn. Een ander gegeven is als u de groene en rode dot op het zelfde niveau zet, zal de groene dot veel helderder zijn dan de rode. Dit betekent dus dat u de groene stip op een lager intensiteitsniveau kunt zetten en hiermee batterij kunt besparen. Tot slot hebben oudere schutters vaak de capaciteit verloren om zich te concentreren op een rode kleur. Groen is in dit geval meer barmhartig en makkelijker om op te focussen. Met deze red/green versie kunt u dus kiezen welke kleur voor u het beste is in uw situatie.


Levering:

 • 1x Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire II Red/Green (Vernieuwde versie SF-RG-501)
 • 1x Cantilever montage
 • 1x Lage 1/3 montage
 • 1x T15 Torx Sleutel
 • 1x Set Flip Cap Lens Beschermers
 • 1x CR2 batterij
 • 1x Lensdoek
 • 1x Handleiding (Engels)
 • 1x Full-color verpakking
 
Merk: Help Vortex
Lengte buis: Help 14,22 cm
Gewicht: Help 204 gr
Diameter objectief: Help 30 mm
Vergroting: Help 1x
Dot grootte: Help 4 MOA
Dot kleur: Help Rood/Groen
Intensiteitsniveaus dot: Help 10 levels
Max. Breedteverstelling: Help 100 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 100 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 1/2 MOA
Parallax Instelling: Help Parallax vrij
Garantie: Help Levenslang
Handleiding: Help Manual Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.