Top

Dipol DN34 PRO voorzet nachtkijker Gen 2+ front Sniper zwart-wit los

8% Korting
 • Dipol DN34 PRO voorzet nachtkijker Gen 2+ front Sniper zwart-wit los
 • Dipol DN34 PRO voorzet nachtkijker Gen 2+ front Sniper zwart-wit los
 • Dipol DN34 PRO voorzet nachtkijker Gen 2+ front Sniper zwart-wit los
 • Dipol DN34 PRO voorzet nachtkijker Gen 2+ front Sniper zwart-wit los
 • Dipol DN34 PRO voorzet nachtkijker Gen 2+ front Sniper zwart-wit los
 • Dipol DN34 PRO voorzet nachtkijker Gen 2+ front Sniper zwart-wit los
€ 2.480,00
2.275,00
per stuk
Verwachte levertijd: 2-3 dagenVoorraad: 10


De DN34 PRO voorzet van Dipol is een voorzet nachtrichtkijker of Clip-on met krachtige GEN2 beeldkwaliteit in zwart-wit beeld. Hiermee kunt u in enkele seconden van uw eigen dag richtkijker een nachtzicht systeem maken. D.m.v. een snelspan adapter ring (niet bijgeleverd) kunt u de voorzetkijker eenvoudig en zeer snel aan het objectief van uw richtkijker monteren. De Dipol DN34 pro is een voorzetnachtkijker die u niet hoeft in te schieten. Hij kan met een passende adapter op alle gangbare jacht optieken worden gemonteerd. Zie hiervoor de "gerelateerde producten" onderaan deze beschrijving. Zo verandert u uw Richtkijker in één klik in een nachtkijker!

Gen2+ beeldkwaliteit van DN34 Pro voorzet nachtkijker

De Gen2+ beeldkwaliteit van de DN34 Pro voorzet nachtkijker is zeer goed en scherp tot aan de randen en beschikt over een groot blikveld. Deze Tweede generatie (Gen2+) nachtkijker heeft een hoge resolutie van 54 lp/mm, wat zorgt voor veel meer helderheid en contrast dan bij een Gen 1 nachtkijker. De detectie-afstand van deze voorzetkijker is 500 meter voor waarnemen en tot 200 meter voor schieten. Hierdoor heeft u meer dan voldoende bereik voor de jacht. kunt deze voorzetkijker gebruiken tot maximale richtkijker vergroting van 6x en lager. Hij kan al scherp gesteld worden vanaf 20 meter tot oneindig.

Dipol DN34 Pro voorzet met groen of zwart beeld

Deze Dipol DN34 Pro voorzetkijker geeft het beeld weer in zwart/wit. Er is echter ook deze versie met groen beeld verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk om een extra Illuminator of laserlicht te gebruiken bij deze kijker, om ook goed te kunnen waarnemen in volledige duisternis. Dit is een ultra sterke en super compacte 100 mw infrarood laser in 850nm. Hij is vooral handig wanneer er weinig restlicht is van de maan of de sterren. De laser kan zowel links als rechts op de weaver rail van de kijker gemonteerd worden voor links en rechts handig bedieningsgemak. Zie hiervoor de "gerelateerde producten" onderaan deze beschrijving.

Montage van Dipol DN34 Pro front Sniper

Houdt u bij de montage rekening met voldoende ruimte om de adapter over de richtkijker te schuiven, zodat de kijker met adapter vrij boven de loop of voorhout/keep hangt. De ruimte tussen het objectief met adapter en de loop moet minimaal 0,5 cm zijn. Mocht u de richtkijker vlak boven de loop gemonteerd hebben, dan heeft u wellicht een hogere montage nodig om deze Dipol DN34 Pro te kunnen monteren.

Passende Rusan adapter maat

Om deze Dipol DN34 PRO voorzet nachtkijker aan uw richtkijker te kunnen bevestigen, heeft u de Rusan QR ARM52 adapter voor voorzetkijkers nodig. De maat van de passende adapter of snelspan ring is afhankelijk van de buitenmaat van het objectief van uw richtkijker en de dikte van de objectief buis. Deze adapters zijn verkrijgbaar in 47mm t/m 68mm diameter. Zie hiervoor de "gerelateerde producten" onderaan deze beschrijving.

Kenmerken Dipol DN34 PRO voorzet nachtkijker Gen 2+ :

 • Detectie afstand van 500 meter voor waarnemen
 • Bereik tot 200 meter voor schieten
 • Te gebruiken op objectieven met diameter van 47mm t/m 72mm buitenmaat
 • Bestand tot 6000 joule
 • Resolutie: 54 Lp/mm
 • 3 Volt Lithium CR123
 • Gebruiksduur: 55 uur
 • Geleverd zonder adapterring en IR-verlichting

Keuze tussen de Dipol DN34 en DN37 PRO

Welke versie kunt u het beste kiezen; de Dipol DN34 PRO of DN37 PRO? De Dipol DN37 PRO is de lichtste met 530 gram en meest compact voorzetkijker met een lengte van 13,8cm. Hij heeft een kleinere 50mm lens en daarmee worden gebruikt om afstanden te schieten tot ongeveer 100 meter. Wilt u tot 200 meter kunnen schieten, dan kunt u beter deze Dipol DN34 PRO nemen. Deze is dan wel iets zwaarder met 610 gram en heeft een lengte van 18cm. De grotere 80mm lens zorgt ervoor dat u objecten en dieren kunt detecteren tot 200 meter. Beide versies zijn te krijgen in zwart-wit beeld of groen beeld.


Levering:

 • 1x Dipol DN34 PRO F80 lens met zwart-wit beeld
 • 2x CR123A batterijen
 • 1x draagtas

Merk: Help Dipol
Type: Help Voorzet nachtkijker
Generatie van de buis: Help Gen 2+
Resolutie: Help 54 lp/mm
Beeldkleur: Help zwart-wit
Vergroting: Help 1x
Hoek gezichtsveld: Help 8,8°
Objective lens: Help 80mm
Effective aperture lens: Help 1:1,5
Scherpstelling: Help 20m tot oneindig
Exit pupil diameter: Help 22mm
Minimale montageruimte: Help 5mm
Afmeting: Help 182 x 83 x 66 mm
Gewicht: Help 610 gram
Gebruikstemperatuur: Help -20 / +50 graden
Waterdichtheid Volgens IEC 60529: Help IPx6 (IPx7 is mogelijk op bestelling)
Garantietermijn: Help 2 jaar
Handleiding: Help