Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II Bright Red Dot (Vernieuwde versie SF-BR-504)

42300050 42210405 42210402 42200302 42200301 42210302 42210301 42210362 42210358 42210354 42210355

Standaard levertijd

1 dag

€ 239,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Korting Vortex Red Dot Sights Nu met 10% korting! De Vortex Strikefire II Bright Red Dot in Vernieuwde versie SF-BR-504 is een lichtgewicht en sterke red dot richtkijker van Vortex. Deze nieuwe versie is geupdate en heeft nu een 4x langere batterijduur van maar liefst 80.000 uur. Deze scope met 1x vergroting heeft een hoge optische kwaliteit. Vanwege zijn onbeperkte oogafstand (eye relief) en gezichtsveld (field of view), is het mogelijk om te schieten met beide ogen open. Hij is gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag.

Vortex Strikefire II Bright Red Dot SF-BR-504

De full multi-coated lenzen verbeteren de lichttransmissie voor maximaal licht en heldere beelden. De stikstofvulling en O-ring afdichting zorgen voor een volledige water-, nevel- en stofdichtheid. De StrikeFire II bright red dot SF-BR-504 is ideaal bij het zoeken van uw doelwit op korte- tot middellange afstand.

StrikeFire II met 4 MOA dot in rood

De 4 MOA rood stip is ideaal voor situaties die vragen om split-second doelbepaling. De bediening van deze red dot gaat heel eenvoudig via de omhoog en omlaag knoppen aan de achterzijde van de red dot. Met de pijl omhoog knop schakelt u de red dot in. U kunt kiezen uit 10 variabele verlichtingsinstellingen. De laagste twee instellingen zijn compatibel met de visie in de nacht.

VMX-3T Magnifier voor 3x vergroting

Wilt u het effectieve bereik in afstand van deze red dot richtkijker vergroten, dan kunt u kiezen voor de VMX-3T Magnifier (niet inbegrepen, zie hiervoor de gerelateerde producten). Deze kan met een handige drukknop/flip-montage voor de StrikeFire II red dot geplaatst worden, dan wel weggeschoven worden. Het resultaat is een tot 3x vergroting van het bereik van deze red dot.

Montage Vortex Strikefire II red dot op picatinny rail

De Vortex Strikefire II red dot wordt geleverd met een offset cantilever mount die gebruikt kan worden op een weaver of picatinny rail. Deze plaatst de Strikefire vooruit, zodat hij eventueel samen gemonteerd kan worden met de VMX-3T vergroter en backup iron sights, allemaal op de zelfde rail.

Vortex Strikefire II red dot monteren op 11mm dovetail rail

Het is ook mogelijk om deze Vortex Strikefire II red dot te monteren op een 11mm dovetail rail. Hiervoor hebben we een adapter die de dovetail base rail ombouwt naar een Picatinny/Weaver rail. Dat kan met deze MNT-DT2PW01 Dovetail naar Picatinny Rail Adapter. Deze adapter kunt u eenvoudig in de bijgeleverde mount klikken om hem dan rechstreeks op uw dovetail rail te kunnen monteren. Zie ook de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

Deze Vortex Strikefire II kan tegen grote terugslag en is resistent tot .50 BMG kaliber.

Specificaties van de Vortex Strikefire II Bright Red Dot met Cantilever Mount:

 • Full multi-coated lenzen
 • Body bestaat uit één deel
 • De extra hoge montage (meegeleverd) monteert het centrum van de Strikefire 40mm boven de basis
 • 30 mm tubus
 • Parallax vrij
 • Schokbestendig
 • Water-, nevel- en stofdichtheid
 • Weerstaat temperaturen van -30 tot +50 graden celcius
 • Bright Red Dot (zeer goed zichtbaar bij schemer)
 • Stroomvoorziening middels één CR2-batterij (meegeleverd) tot wel 80.000 uur op stand 6Red/Green dot versus Bright red dot

Deze Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire II is verkrijgbaar in twee verschillende dots; met Red/Green dot en deze versie Bright red dot. Deze Bright red dot heeft alleen een rode dot. Deze Strikefire II Red/Green heeft zowel een rode als groene dot. De helderheid van de rode dot is echter in beide versies het zelfde. Mocht u kleurenblind zijn voor groen, dan neemt u het beste deze Strikefire Bright Red Dot. Mocht u echter de keuze willen hebben tussen een rode en groene dot, dan kunt u beter kiezen voor de Strikefire II Red/Green dot. Tot slot is bekend dat oudere schutters met vermindert zicht meer moeite hebben om zich te concentreren op de rode kleur. Mocht dit voor u ook het geval zijn, dan zult u liever de groene stip gebruiken van de Strikefire II Red/Green red dot.


Levering:

 • Vortex Red Dot Richtkijker Strikefire Bright Red Dot (SF-BR-504)
 • Cantilever ring mount
 • Flip-up Lenscovers
 • CR2 batterij


Merk: Help Vortex
Lengte buis: Help 15,5 cm
Gewicht: Help 204 g
Diameter objectief: Help 30 mm
Vergroting: Help 1x
Dot grootte: Help 4 MOA
Dot kleur: Help Bright Red
Intensiteitsniveaus dot: Help 10 levels
Max. Breedteverstelling: Help 100 MOA
Max. Hoogteverstelling: Help 100 MOA
Parallax Instelling: Help Parallax vrij
Garantie: Help Levenslang
Handleiding: Help Manual Vortex Red Dot Richtkijker StrikeFire II

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.