UM Tactical UM3X Red dot Pistool montage universeel

De UM3X Red dot Pistool montage is een universele sight mount die past op pistolen die niet werken met de UM3 sight mount. Dit 3-delige palsysteem werkt nu dus ook met de onderstaande niet onderste...

Standaard levertijd

1 dag

€ 162,48
€ 125,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De UM3X Red dot Pistool montage is een universele sight mount die past op pistolen die niet werken met de UM3 sight mount. Dit 3-delige palsysteem werkt nu dus ook met de onderstaande niet ondersteunde vuurwapens zoals Kimber, Wilson Combat, Beretta, Colt Rail gun en sommige Fn’s. Deze hebben namelijk de uitsparing door de bodem van de picatinny rail tot an het einde van de loop heen gefreesd (zoals onderstaande foto laat zien). Het unieke design van deze UM3X Red dot Pistool montage vangt dit verschil op.

Unieke UM3X Pistol mount voor red dots

Er zijn heel veel montages op de markt, maar de UM3X is uniek. Hij kan namelijk gemonteerd of verwijderd worden van uw vuurwapen in minder dan 30 seconden, zonder het gebruik van gereedschap of hulp van een wapensmid. Zodra de sight ingesteld is, kan de houder eraf gehaald en erop gezet worden en zal steeds haar zero behouden! Deze hoge kwaliteit UM3X tactical en universele pistool red dot montage is gemaakt van CNC bewerkt aluminium en is afgewerkt in geanodiseerd Mil-Spec Type III. Deze mounts worden geleverd met een gegraveerd UM Tactical logo.

UM Tactical UM3X Red dot Pistool montage

 • UM3X Pistool Red dot montage werkt op pistolen met MIL-STD 1913 rail systeem met uitsparingUM3X Red dot Pistool montage werkt met alle red dots en richtkijkers
 • Simpele Clip-On
 • Werkt op pistolen met MIL-STD 1913 rail systeem met uitsparing
 • Geen gereedschap nodig
 • Universele pistool sight mount
 • Plaats snel en eenvoudig uw red dot van het ene pistool op een andere
 • Co-witness met fabrieks iron sights
 • Werkt niet altijd met suppressor height sights
 • Gemaakt in Florida, United States

Installatie van UM3X Tactical sight mount

Installeren van de UM3X Tactical sight mount gaat heel snel en eenvoudig. U schuift de UM3X over uw pistool en houd de veerbelaste pal ingedrukt. Als de montage op de juiste plaats zit, laat u het palletje los en zit de montage op z’n plaats. De montage is gesplitst aan de bovenkant van de Picatinny rail, waardoor de montage op diverse type wapens gemakkelijker te installeren is. Om een red dot te monteren als de UM3X mount bevestigd is, drukt u de twee helften tegen elkaar en monteert u de sight zoals u gewend bent op uw andere Picatinny rails. Druk de helften samen tot de mount helemaal gesloten is. Als alles stevig is gemonteerd bent u klaar om hem in te schieten.

Instellen en Zero houden van UM3X

Nadat u de UM3X sight mount voor de eerste keer heeft ingesteld op zero, kunt u de montage verwijderen en terugplaatsen, zonder opnieuw te moeten instellen. Mocht u de UM3X Red dot Pistool montage op een ander wapen plaatsen, dan kan het zijn dat u het 0-punt iets moet aanpassen op uw optiek. De meeste metal framed handguns zijn CNC machined en daarmee recht en parallel. Bij deze pistolen kan de zero dan ook meestal behouden blijven. Bij wapens met een polymeer frame moet u het 0-punt op uw optiek wellicht iets aanpassen.

Toepassing UM Tactical UM3X Pistool Red dot montage

Pistool schutters kunnen vaak maar moeilijk een passende montage vinden voor hun type handwapen om er zo een red dot sight of richtkijker op te kunnen monteren. Er zijn veel montages op de markt, maar die passen niet op elk pistool. Bijvoorbeeld voor de Beretta 92, Walther PPX en FN handguns. De meeste dovetail montage plaatjes moeten namelijk precies passen in de uitsparing van de rear sight en dat past bij veel type pistolen niet. Deze universele UM Tactical UM3X Pistool Red dot montage is daar de oplossing voor. Deze kunt u namelijk gebruiken op elk pistool met een MIL-STD 1913 rail systeem en ook degene die een uitsparing hebben in de picatinny ail. Met deze UM3X mount kunt u dus op vrijwel elk merk handwapen heel eenvoudig en snel een red dot monteren.

Bijpassende universele Holsters

Voor deze UM3X red dot pistol mount zijn er universele holsters te bestellen. Het mooie van deze holsters is dat ze perfect passen op alle pistolen, aangezien het niet aan uw pistool hecht maar aan de UM3 of UM3X mount. Zo kunt u heel eenvoudig binnen enkele seconden wisselen van pistool met slechts één holster. Zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

De UM3X Pistool Red dot montage past op:

 • Beretta: M9A1
 • Beretta: 92-96, 92A1
 • Colt: 1911 Rail Gun
 • CZ- USA: 75 Compact SDP
 • FN USA: FNS, FNX, Five Seven, FNP45 Tactical
 • Kimber
 • Sig Sauer: XS Super Match
 • Walther: PPX
 • Walther: Creed
 • Wilson Combat: With Rail
 • Deze UM3X past tevens op alle pistolen waar de UM3 sight mount ook op past!

Video UM Tactical UM3X Red dot Pistool montage

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=-na29w7ERnkLevering:

 • UM Tactical UM3X Red dot Pistool montage universeel

Specificaties UM3X Red dot Pistool montage


Merk:

UM Tactical

Type accessoire:

Handgun sight mount

Montagetype:

3-delig

Materiaal:

6061 T6 aluminium en MIL-Spec Type III Hard coated anodized black

Kleur:

zwart

Gewicht:

71 gram

Te monteren op:

Pistolen met MIL-STD 1913 rail systeem en uitsparing in de rail

Geschikt voor:

Alle Pistool red dots

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.