UM Tactical UM3 Belt Loop Holster Linkshandig, Universeel voor pistolen

De UM3 Belt Loop Holster van UM Tactical is een universeel holster voor Linkshandige pistoolschutters, die een red dot hebben gemonteerd d.m.v. de UM3 of UM3X montage. Het Belt Loop holster past op...

Standaard levertijd

1 dag

€ 99,00
€ 79,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De UM3 Belt Loop Holster van UM Tactical is een universeel holster voor Linkshandige pistoolschutters, die een red dot hebben gemonteerd d.m.v. de UM3 of UM3X montage. Het Belt Loop holster past op elk pistool en maakt gebruik van de UM3(X) red dot brug mount om uw pistool vast te zetten. Dit holster heeft een Belt Loop klip aan uw broeksriem te gespen voor een zeer stevige bevestiging. Zo kunt u uw pistool met een red dot erop gemonteerd veilig dragen in dit holster.

Deze UM3 Paddle Holster hecht aan de UM3 en UM3 (X) sight mounts en niet aan uw vuurwapen.

Gebruik van UM3 Belt Loop Holster

Belt Loop holsters of broekriem holsters zijn zeer veilig in vergelijking met paddle holsters. Dit komt omdat ze over de broekriem geschoven moeten worden. Hiermee behouden ze hun positie en blijven ze stevig zitten. Dit type holster van UM Tactical is zeer goed te gebruiken tijdens het wandelen, jagen, of hardlopen. Ook prima geschikt om elke dag te dragen en gemakkelijk te verbergen. Bovendien voorkomt het dat uw vuurwapen per ongeluk ergens achter blijft haken. Om dit holster te kunnen dragen moet u dus een broekriem dragen.

Kenmerken UM3 Paddle Holster Linkshandig

 • Carbon fiber style speed holster
 • Holster is met de hand gemaakt van high performance Boltaron
 • Met trots gemaakt in Amerika
 • Het voorgeboorde holster is uitgerust met een Belt Loop bevestiging.
 • Dit holster kan ook besteld worden met een Tek-Lok of Paddle bevestiging. Zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving
 • Deze holsters zijn ook beschikbaar voor rechtshandige schutters. Zie hiervoor de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving

UM3 Belt versus Paddle holsters

 • Paddle holsters zijn gemakkelijk te dragen, evenals te demonteren wanneer niet in gebruik. U kunt een paddle holster gemakkelijk verwijderen uit uw broeksband en opzij leggen. Dit is handig wanneer u moet wisselen tussen holsters, wilt gaan zitten op kantoor, of tijdens het rijden. Deze holsters bieden dus een grote mate van comfort, veelzijdigheid en het pistool kan snel getrokken worden. Ze kunnen gemakkelijk verschoven worden om zo de gewenste draag positie te krijgen. Vandaar ook dat Paddle holsters vooral gebruikt worden op de schietbaan en door wetshandhavers. Het dragen van een broekriem is niet noodzakelijk bij gebruik van een paddle holster.
 • Belt holsters of Riem holsters zijn iets moeilijker om te dragen en te demonteren, maar zijn veiliger dan paddle holsters. Een belt holsters biedt een betere beveiliging en bescherming van het vuurwapen aan de riem en kan alleen worden losgemaakt door het los te maken van de broekriem. Belt holsters hebben een minimalistisch design en een laag profiel, omdat ze heel dicht bij uw taille zitten. Het low-profile van deze belt holsters maakt ze ook zeer gemakkelijk te verbergen en geschikt om elke dag te dragen. Tevens voorkomen deze holsters dat u ergens achter kunt blijven haken. Dit is handig tijdens inspannende activiteit zoals wandelen, jagen, of hardlopen.
 • Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Uiteindelijk zijn uw beoogde gebruik, situatie, comfort en persoonlijke discretie de belangrijkste factoren om u te helpen bij de juiste beslissing.


Levering:

 • 1x UM3 Belt Loop Holster Linkshandig
 • 1x Belt Loop bevestiging
 • 1x Level 1 retention aanpassing
 • Holster is gemonteerd en klaar voor gebruik

Specificaties UM Tactical Um3 Belt Loop Holster Linkshandig, Universeel pistolen


Merk:

UM Tactical

Type accessoire:

Universeel Belt Loop holster

Montagetype:

wordt bevestigd op de UM3(X) mount

Past op:

alle pistolen met een UM3(X) mount

Kleur:

grijs

Gewicht:

 

Materiaal:

hand gemaakt van high performance Boltaron

Geschikt voor:

Alle Pistool met UM3 of UM3X montage

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.