Top

SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker

Nieuw
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
 • SiOnyx Aurora Pro Full-Color Digitale Nachtkijker
1.175,00
per stuk
Momenteel niet op voorraad

Neem contact met ons op voor de levertijd.
Verwachte levertijd: 4 wekenVoorraad: 0


De SiOnyx Aurora PRO is een tactische full-color nachtkijker en tevens het topmodel uit de Aurora nachtzicht-serie. Deze Pro-versie beschikt over premium optiek dat driemaal zoveel licht doorlaat ten opzichte van de andere modellen en heeft een zichtveld van maar liefst 40 graden. De camera presteert het best in de meest extreme omstandigheden en is speciaal ontwikkeld voor professionele toepassingen en veeleisende gebruikers.

Full-Color Digitale Nachtkijker beelden zowel overdag als 's nachts

De nachtcamera biedt volledig full-color nachtzicht en realiseert een ongekende restlichtversterking. De omgeving wordt geprojecteerd op een full-color OLED display, die u ook in monochroom kunt instellen. Hiermee verandert uw kijkervaring compleet in vergelijking met het klassieke nachtzicht in marinegroen of zwart/wit. De camera is weinig opvallend en niet voorzien van IR-straal die uw positie kan verraden. De nachtkijker beschikt over een optische 0.5x vergroting, die u middels een digitale zoom kunt vergroten tot 3x.

Aurora PRO-functionaliteiten

Deze Aurora Pro camera biedt u onder andere GPS en een elektronisch kompas, om eenvoudig uw positie kunnen bepalen en opnames te voorzien van een 'geo-tag'. Ook kunt u de afstand en locatie tot andere (geselecteerde) gebruikers bepalen.

Aurora Pro met foto en video's naar uw voorkeur

U kunt zelf uw opname-instellingen bepalen, zoals de sluitertijd bij foto's en refresh rate bij video's. Ook zijn er meerdere modi beschikbaar, zoals HDR, loop-modus, time-lapse, panorama en burstmodus. De ingebouwde EIS (Electronic Image Stabilization) zorgt ervoor om trillingen te compenseren en onscherpte te corrigeren. U kunt uw opnames opslaan op de 32GB microSD-kaart (meegeleverd).

Remote control en Streaming van SiOnyx Aurora PRO

Alle SiOnyx-camera's kunt u via Wi-fi verbinden met een Apple- of Android-toestel (telefoon en tablet). Zodra u over de gratis app - in de PlayStore te vinden als 'SiOnyx Aurora' - beschikt kunt u de nachtkijker op afstand bedienen, beelden live-streamen en opnames maken/delen. Wanneer u SiOnyx op afstand wilt bedienen kunt u deze via de 1/4" schroefdraadaansluiting op ieder gangbaar statief plaatsen (zie optionele accessoires).

Toepassing SiOnyx Aurora Pro

De SiOnyx Aurora Pro is een uiterst geschikte accessoire voor (semi-)professioneel gebruik en de veeleisende liefhebber. De Pro-versie richt zich speciaal op beveiligers, reddingsoperaties, defensie/politie, jagers, airsofters en andere vormen van schietsport. Maar ook wanneer u natuurliefhebber bent en een unieke kijkervaring wilt beleven is deze camera onmisbaar. Met deze nachtkijker kunt u zelfs bij de meest minimale vorm van restlicht toch de omgeving in kleur observeren. De camera is multi-functioneel inzetbaar en maakt het bovendien mogelijk om gemakkelijk te kunnen switchen tussen nachtzicht en uw eigen zicht. Daarbij kunt u vertrouwen op alle handige functionaliteiten. Middels een optioneel verkrijgbare schouderkit neemt u de Aurora veilig en comfortabel mee.

Aurora PRO als monoculair, aan een helm of als voorzetnachtkijker op een wapen

De Aurora PRO is zeer multifunctioneel. U kunt de camera in uw hand gebruiken (monoculair), aan een helm/goggle kit bevestigen, op afstand bedienen en beelden live-streamen, of juist als voorzetkijker op een wapen gebruiken middels optioneel verkrijgbare Picatinny-montage. De Aurora PRO is ook als complete explorer-set beschikbaar (zie optionele accessoires).

Overige Aurora Pro highlights

 • Voorzien van GPS, kompas en meta-data (tijd/datum)
 • Gecertificeerd voor terugslagen van 6000 Joules (.223/5.56)
 • Recoil-activated capture (auto-opname bij terugslag)
 • IP67 gecertificeerd

Hoe werkt Aurora techniek?

Middels gepatenteerde ultra low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. Deze componenten zorgen ook voor een ongeëvenaarde lichtopbrengst, waardoor een infraroodstraler niet langer noodzakelijk is.
SiOnyx Aurora modellen vergeleken


SiOnyx Aurora modellen vergeleken


Levering:

 • 1x Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora PRO
 • 2x Panasonic Oplaadbare Li-ion accu
 • 1x MicroUSB-kabel
 • 1x 32GB MicroSD-kaart
 • 1x Transportkoffer
 • 1x Product- en veiligheidsinstructies
 • 1x Snelstartgids
 • 1x Full-color verpakking

Merk: Help SiOnyx
Type: Help Digitaal
Generatie: Help Color NV ultra low-light CMOS (Premium optics)
Gebruik: Help Airsoft / Schietsport, Beveiliging, Defensie / Politie, Jacht, Navigatie, Reddingsoperaties, Survival / Safari
Vergroting: Help 0,5 tot 3x
Diameter objectief: Help 19mm
Weergave modus: Help Kleuren-nachtzicht, Schemering, Daglicht, Grijsschaal
Infrarood ingebouwd: Help Nee
Display-kwaliteit: Help Micro OLED full-color
Statiefdraad: Help Ja (1/4" schroefdraad)
Geheugenkaart inbegrepen?: Help Ja (32GB)
Afmetingen: Help 118 x 63 x 52mm
Gewicht: Help 254 gram
Garantie: Help 2 jaar (SiOnyx registratie vereist)
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 40 graden
Scherp vanaf: Help 30 cm
Overdag te gebruiken?: Help Ja
Voeding: Help Li-ion accu (2 stuks inbegrepen)
Werktemperatuur: Help -20 tot +50 graden Celsius
Bijlage: PDF bestand SiOnyx Aurora Full-Color Digitale Nachtkijkers vergelijkings sheet