SiOnyx Picatinny Rail Montage

De Picatinny Rail Montage van SiOnyx is de accessoire die u nodig hebt om een SiOnyx Aurora nachtkijker op uw wapen te bevestigen. Deze Picatinny-montage is in ieder geval geschikt voor de SiOnyx A...

Standaard levertijd

1 dag

€ 69,95
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Picatinny Rail Montage van SiOnyx is de accessoire die u nodig hebt om een SiOnyx Aurora nachtkijker op uw wapen te bevestigen. Deze Picatinny-montage is in ieder geval geschikt voor de SiOnyx Aurora Black, Aurora, Aurora Pro en de Aurora Pro Explorer Kit. Middels deze montage kunt u de Aurora bijvoorbeeld gebruiken als voorzetkijker voor een optische richtkijker of red dot. De montage is logischerwijs compatibel met wapens die voorzien zijn van een Picatinny-rail. De afmetingen van de montage bedragen 65 x 30 x 16,5mm.

Toepassing SiOnyx Picatinny Rail Montage

Deze montage is geschikt voor iedere gebruiker die nachtzicht aan zijn richtkijker wil toevoegen. Middels deze montage maakt u van de SiOnyx Aurora-serie een voorzetkijker. U kunt de montage gebruiken voor bijvoorbeeld jacht, schietsport, airsoft en voor gebruikers binnen defensie en politie. De compatibele full-color nachtkijkers vindt u bij de optionele accessoires.


Levering:

  • 1x SiOnyx Picatinny Rail Montage (fixed)

Merk: Help SiOnyx
Type accessoire: Help Montages en Adapters
Accessoires voor: Help Weaver/Picatinny algemeen, SiOnyx Aurora-serie
Bijlage: PDF bestand SiOnyx Aurora Full-Color Digitale Nachtkijkers vergelijkings sheet

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.