SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Pro Explorer Kit

De Aurora Pro Explorer Kit van SiOnyx is een combinatie van de Aurora PRO kleuren nachtkijker met een groot aantal must-have accessoires, waaronder een infraroodstraler en een Picatinny-montage. De...

Standaard levertijd

1 dag

€ 1.599,00
€ 1.575,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Aurora Pro Explorer Kit van SiOnyx is een combinatie van de Aurora PRO kleuren nachtkijker met een groot aantal must-have accessoires, waaronder een infraroodstraler en een Picatinny-montage. De nachtcamera biedt volledig full-color nachtzicht en realiseert een ongeëvenaarde restlichtversterking. Met deze set bent u in staat om de omgeving 's nachts in kleur te zien alsof het overdag is. De SiOnyx Aurora Pro is een effectief hulpmiddel voor airsoft, de jacht en schietsport. 
 

Tactische Full-Colour Nachtkijker en Topmodel

De Aurora PRO is een tactische Full colour nachtkijker en tevens het topmodel uit de Aurora nachtzicht-serie. De Pro-versie beschikt over premium optiek dat driemaal zoveel licht doorlaat ten opzichte van de andere Aurora-modellen. De CMOS-sensor wordt in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken en de camera's kunnen zien op infraroodgolflengtes van 400nm tot meer dan 1100nm. De nachtkijker beschikt over een optische 0.5x vergroting, die u middels een digitale zoom kunt vergroten tot 3x. De omgeving wordt geprojecteerd op een full-color OLED display, die u ook in monochroom kunt instellen.
 

Aurora Pro Explorer Kit accessoires

In sommige situaties kan het voorkomen dat er geen enkel restlicht aanwezig is. In dat geval kunt u gebruikmaken van de meegeleverde 940nm infraroodstraler (IR-gloed onzichtbaar). Hiermee vergroot u ook uw kijkafstand. De IR-Illuminator kunt u handmatig in- en uitschakelen als de situatie daar om vraagt. Ook kunt u ervoor kiezen om de Aurora Pro als voorzetkijker op een wapen te gebruiken, met behulp van de Picatinny-montage. Tevens ontvangt u ook allerlei kleinere accessoires, zoals een 32GB microSD-kaart, twee accu's met lader en een montage en batterij voor de IR-Illuminator. Het geheel neemt u veilig en eenvoudig mee in de waterdichte transportkoffer.
 

Aurora PRO-functionaliteiten

Deze camera biedt u onder andere GPS en een elektronisch kompas, om eenvoudig uw positie kunnen bepalen en opnames te voorzien van een 'geo-tag'. Ook kunt u de afstand en locatie tot andere (geselecteerde) gebruikers bepalen. Verder is de camera uitgerust met EIS (elektronische beeldstabilisatie) en zijn er diverse opnamemogelijkheden voor het maken van foto's en video's.

Streaming en Remote control van SiOnyx Aurora PRO

Alle SiOnyx-camera's kunt u via Wi-fi verbinden met een Apple- of Android-toestel (telefoon en tablet). Zodra u over de gratis SiOnyx Aurora app beschikt kunt u de nachtkijker op afstand bedienen, beelden live-streamen en opnames maken/delen. Wanneer u SiOnyx op afstand wilt bedienen kunt u deze via de 1/4" schroefdraadaansluiting op ieder gangbaar statief plaatsen (zie optionele accessoires).
 

Toepassing SiOnyx Aurora PRO Explorer Kit

Met deze set kunt u bij weinig restlicht én complete duisternis toch de omgeving in kleur observeren. De SiOnyx Aurora Pro Kit is speciaal ontwikkeld voor de meest extreme omstandigheden voor (semi-)professionele toepassingen en veeleisende gebruikers. Zo is de Aurora Pro een essentiële nachtkijker voor beveiliging, reddingsoperaties, politie/defensie, jacht, airsoft en iedere andere vorm van schietsport. Maar ook als u een veeleisende natuurliefhebber bent is deze set onmisbaar, bijvoorbeeld wanneer u 's nachts vogels of sterren wilt bekijken.
 

Multifunctioneel als monoculair, aan een helm of als voorzetnachtkijker op een wapen

De Aurora PRO is uiterst multifunctioneel. U kunt de camera in uw hand gebruiken (monoculair), aan een helm/goggle kit bevestigen, op afstand bedienen en beelden live-streamen, of juist als voorzetkijker op een wapen gebruiken middels de meegeleverde Picatinny-montage. Bovendien is het gemakkelijk om te switchen tussen nachtzicht en uw eigen zicht.
 

SiOnyx Aurora nachtkijkers ideaal tijdens Airsoft

Een andere toepassing waar SiOnyx Aurora nachtkijkers veel voor gebruikt worden is tijdens Airsoften. Allereerst kan de SiOnyx Aurora nachtkijker op een helm gemonteerd worden, waardoor u uw handen vrij heeft. De video's die u ermee kunt opnemen zijn zeer cool! Een lichtpaarse kleur over bepaalde functies, rode kill-lichten zijn gemakkelijk te zien, infraroodlasers, rode en groene lasers, iemand die met een rode kill-lap zwaait, de details op een Humvee, het patroon op MultiCam-Arid camouflage kleding, de satellieten die boven uw hoofd vliegen, de woorden op een gebouw, allemaal midden in de nacht te zien.

Tevens ziet u tijdens airsoften het heads-up display dat richting, oriëntatie, grid-coördinaten en status in één oogopslag. Bijna als een videogame. De SIONYX Aurora heeft veel opties om de best mogelijke video te krijgen terwijl u hem als handheld-apparaat gebruikt. Opties zoals beeldstabilisatie voor degenen onder ons met trillende handen of als we hogere framesnelheden willen voor slow motion-effecten. Verder is het fijn dat u de focus niet constant hoeft aan te passen, maar meteen op de opnameknop kunt klikken wanneer het tijd is om wat bbs af te vuren.
 

Overige Aurora Pro highlights

 • Voorzien van GPS, kompas en meta-data (tijd/datum)
 • Gecertificeerd voor terugslagen van 6000 Joules (.223/5.56)
 • Recoil-activated capture (auto-opname bij terugslag)
 • IP67 gecertificeerd
 

Hoe werkt Aurora techniek?

Middels gepatenteerde ultra low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. Deze componenten zorgen ook voor een ongeëvenaarde lichtopbrengst, waardoor een infraroodstraler niet langer noodzakelijk is.

 


 

SiOnyx Aurora modellen vergeleken


SiOnyx Aurora modellen vergeleken


Levering:

 • 1x SiOnyx Aurora PRO Digitale Full-Color Nachtkijker
 • 1x Waterdichte transportkoffer
 • 1x Picatinny montagerail
 • 1x Infraroodstraler (940nm)
 • 1x Montage voor IR Illuminator
 • 1x USB-lader
 • 2x Panasonic Oplaadbare Li-ion accu
 • 2x Batterij voor IR Illuminator
 • 1x MicroUSB-kabel
 • 1x 32GB MicroSD-kaart
 • 1x Product- en veiligheidsinstructies
 • 1x Snelstartgids
 • 1x Full-color verpakking

 

Merk: Help SiOnyx
Type: Help Digitaal
Generatie: Help Color NV ultra low-light CMOS (Premium optics)
Gebruik: Help Airsoft / Schietsport, Beveiliging, Defensie / Politie, Jacht, Navigatie, Reddingsoperaties
Vergroting: Help 0,5 tot 3x
Diameter objectief: Help 19mm
Weergave modus: Help Kleuren-nachtzicht, Schemering, Daglicht, Grijsschaal
Infrarood ingebouwd: Help Nee, IR Illuminator (940nm) wordt los meegeleverd
Display-kwaliteit: Help Micro OLED full-color
Statiefdraad: Help Ja (1/4" schroefdraad)
Geheugenkaart inbegrepen?: Help Ja (32GB)
Afmetingen: Help 118 x 63 x 52mm
Gewicht: Help 254 gram
Garantie: Help 2 jaar (SiOnyx registratie vereist)
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 40 graden
Scherp vanaf: Help 30 cm
Overdag te gebruiken?: Help Ja
Voeding: Help Li-ion accu (2 stuks inbegrepen)
Werktemperatuur: Help -20 tot +50 graden Celsius
Bijlage: PDF bestand SiOnyx Aurora Full-Color Digitale Nachtkijkers vergelijkings sheet
Handleiding: PDF bestand Manual SiOnyx Aurora Full-Color Digitale Nachtkijker

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.