Rusan Quick Release mount Pard NV008 voor Picatinny / weaver rails
Rusan Quick Release mount Pard NV008 voor Picatinny / weaver rails

Met deze Rusan Quick Release mount kunt u de Pard NV008 en NV008 LRF nachrichtkijker heel eenvoudig monteren op zowel Picatinny als weaver rails. Hij wordt compleet geleverd met schroeven en imbuss...

Standaard levertijd

1 dag

€ 280,00
€ 259,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met deze Rusan Quick Release mount kunt u de Pard NV008 en NV008 LRF nachrichtkijker heel eenvoudig monteren op zowel Picatinny als weaver rails. Hij wordt compleet geleverd met schroeven en imbussleutels om de QD-mount te bevestigen. Het quick detache systeem zorgt ervoor dat u de kijker snel kunt op- en afmonteren. Deze Rusan snelmontage voor de Pard NV008 is exclusief gemaakt voor weaver/picatinny rails en past dus niet op een wapen met dovetail rail.

Rusan Quick Release mount Pard NV008 en Pard NV008 LRF

De digitale nachrichtkijkers Pard NV008 en Pard NV008 LRF zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. iedereen die hem heeft gekocht, is zeer verheugd over de beeldkwaliteit en de mogelijkheden. Vandaar dat Rusan diverse montage mogelijkheden heeft ontwikkeld om de NV008 en NV008 LRF te monteren op diverse type jachtwapens en geweren. De steunen zijn allemaal in de reeds bekende Rusan kwaliteit uitgevoerd en afgewerkt en worden aangeboden in verschillende varianten.

Over Rusan montages en wapen onderdelen

Rusan is een bedrijf dat werd opgericht in 1983 in Kroatië. In de eerste jaren specialiseerde zij zich uitsluitend in de metaalproductie, maar in de jaren 1990 hebben ze hun werk uitgebreid naar wapensmid diensten zoals het repareren en de productie van wapenonderdelen. In 2005 startte het bedrijf met de productie van haar eigen artikelen als onderdeel van Micron Ltd. Ze bieden vele speciale onderdelen zoals adapters, cartridge dummies, slagpinnen, mechanische sights, muzzle brakes, Picatinny en weaver rails, trigger-systemen enz. Tevens kunt u kiezen uit vele scope mounts. Ze staan bekend om hun zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Rusan Quick Release mount Pard NV008 voor Blaser e.a.

Deze Rusan Pard NV008 mount is tevens verkrijgbaar voor vele andere wapenmodellen, bijv. een Blaser of andere combinatiegeweren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u diverse opties, ook van Innomount, waarmee u de Pard NV008 LRF en NV008 op Blaser, Merkel, CZ, Mauser, Remington, Anschutz, Sauer, Steyer en nog veel meer jachtwapens kunt monteren:


Levering:

  • 1x Rusan Quick Release mount Pard NV008 voor Picatinny / weaver rails
  • bevestigingsschroeven

Specificaties Rusan Quick Release mount Pard NV008 weaver picatinny rails


Merk: Rusan
Type: Snelmontage / QD-mount
Model: 058-P008-1
Passend op: Pard NV008 en NV008 LRF nachrichtkijker
Geschikt voor rail type: picatinny / weaver

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.