Rusan snelmontage Pard NV008 voor Merkel RX Helix
Rusan snelmontage Pard NV008 voor Merkel RX Helix

Met deze Rusan snelmontage kunt u de Pard NV008 en NV008 LRF nachrichtkijker heel eenvoudig monteren op uw Merkel RX Helix geweer. Hij wordt compleet geleverd met schroeven en imbussleutels om de Q...

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 320,00
€ 297,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met deze Rusan snelmontage kunt u de Pard NV008 en NV008 LRF nachrichtkijker heel eenvoudig monteren op uw Merkel RX Helix geweer. Hij wordt compleet geleverd met schroeven en imbussleutels om de QD-mount te bevestigen. Het quick detache systeem zorgt ervoor dat u de kijker snel kunt op- en afmonteren. Deze Rusan snelmontage voor de Pard NV008 is exclusief gemaakt voor Merkel RX Helix en past dus niet op andere wapens.

Rusan snelmontage Pard NV008 en Pard NV008 LRF

De digitale nachrichtkijkers Pard NV008 en Pard NV008 LRF zijn de laatste tijd steeds populairder geworden. iedereen die hem heeft gekocht, is zeer verheugd over de beeldkwaliteit en de mogelijkheden. Vandaar dat Rusan diverse montage mogelijkheden heeft ontwikkeld om de NV008 en NV008 LRF te monteren op diverse type jachtwapens en geweren. De steunen zijn allemaal in de reeds bekende Rusan kwaliteit uitgevoerd en afgewerkt en worden aangeboden in verschillende varianten.

Over Rusan montages en wapen onderdelen

Rusan is een bedrijf dat werd opgericht in 1983 in Kroatië. In de eerste jaren specialiseerde zij zich uitsluitend in de metaalproductie, maar in de jaren 1990 hebben ze hun werk uitgebreid naar wapensmid diensten zoals het repareren en de productie van wapenonderdelen. In 2005 startte het bedrijf met de productie van haar eigen artikelen als onderdeel van Micron Ltd. Ze bieden vele speciale onderdelen zoals adapters, cartridge dummies, slagpinnen, mechanische sights, muzzle brakes, Picatinny en weaver rails, trigger-systemen enz. Tevens kunt u kiezen uit vele scope mounts. Ze staan bekend om hun zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Rusan Pard NV008 mount voor ander wapenmodel bijv. Blaser

Indien gewenst is het mogelijk om deze Rusan Pard NV008 mount te bouwen voor elk ander wapenmodel, bijv. een Blaser of andere combinatiegeweren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.


Levering:

  • 1x Rusan snelmontage Pard NV008 voor Merkel RX Helix
  • bevestigingsschroeven

Specificaties Rusan QD mount Pard NV008 voor Merkel RX Helix


Merk: Rusan
Type: Snelmontage / QD-mount
Model: 0581RXH-P008
Passend op: Pard NV008 en NV008 LRF nachrichtkijker
Geschikt voor wapen: Merkel RX Helix kogelgeweer

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.