Innomount Quick Release Picatinny sight mount Vortex Venom/Viper, Docter sight, Burris FastFire (laag)

Met de Innomount Quick Release Picatinny sight mount laag monteert u een Vortex Venom, Vortex Viper red dot, Docter sight en Burris FastFire heel eenvoudig en snel op geweren en wapens met een pica...

Standaard levertijd

1 dag

€ 215,00
€ 189,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met de Innomount Quick Release Picatinny sight mount laag monteert u een Vortex Venom, Vortex Viper red dot, Docter sight en Burris FastFire heel eenvoudig en snel op geweren en wapens met een picatinny rail. Deze Innomount Quick Release Picatinny sight mount voor red dots is zeer duurzaam en uiterst nauwkeurig bij elk schot. De Quick Release base geeft u tevens de mogelijkheid om snel te wisselen van een red dot naar een richtkijker en nachtkijker, zonder opnieuw te hoeven inschieten. U heeft ook geen gereedschap nodig om van optiek te wisselen.

Deze Innomount Quick Release Picatinny sight mount Vortex Venom/Viper, Docter sight, Burris FastFire heeft een zeer laag profiel van slechts 5 mm boven de rail.

Quick Release Picatinny sight mount (laag)

Deze Quick Release Picatinny sight mount voor red dot sights geeft u de mogelijkheid om er vele red dots op te plaatsen waaronder de bovengenoemde en ook nog de Leica Tempus, Kahles Helia RD, Konus Sight-Pro Fission 2.0, Sightmark Mini Shot reflex sight en Firefield Mini Shot reflex sight. Door de innovatieve snelspanhendel past deze sight mount binnen enkele seconden precies en betrouwbaar op de Weaver-rail op het wapen en kan hij net zo snel worden verwijderd. De quick release mount is in de bekende Innomount kwaliteit uitgevoerd in staal en zorgvuldig afgewerkt.

Kenmerken van de Innomount Quick Release Picatinny sight mount

  • Klemhendel met bescherming tegen onbedoeld openen
  • extra vlak (Slight)
  • Absoluut schot precies en herhaalbaar, schot na schot
  • Innovatieve en hoogwaardige montage, gemaakt in Duitsland
  • Gemaakt van staal met de nieuwste technieken
  • Passend op geweren met weaver of picatinny rail
  • Geschikte montage van Vortex Venom/Viper, Docter, Burris Fastfire, Konus Sight-Pro Fission 2.0, Sightmark Mini Shot reflex sight en Firefield Mini Shot reflex sight
  • Lage montagehoogte van 5 mm

Plaatsen van Innomount Quick Release Picatinny sight mount

Het plaatsen van de Innomount Quick Release Picatinny sight mount op uw geweer gaat vrij eenvoudig. Volg hiervoor de bijgeleverde montage instructies. Allereerst draait u de klemschroef [1] aan het uiteinde los met een 1,5mm imbussleutel (niet bijgeleverd), waardoor de beide hierdoor gezekerde instelschroeven [2] met een Torx T20  (niet bijgeleverd)  losgedraaid en geopend kunnen worden. Met de Quick release hendels volledig geopend, kan de montage probleemloos geplaatst worden op de montagebasis van uw geweer.

Klemkracht van de Quick release hendels instellen

Nu kan de klemkracht met een Torx T20  worden ingesteld. Hoe hoger de torque kracht u gebruikt, des te hoger zal de klemkracht van de Quick release hendels zijn. Kies een torque-instelling voor de stelschroeven die hoog genoeg is om de ontgrendelingsknoppen gewoon in te drukken. Vervolgens kunt u klemschroef [1] met een 1,5mm imbussleutel weer vast draaien.

LET OP: De 1,5mm imbussleutel en Torx T20 schroevendraaier zijn niet bijgeleverd.


Levering:

  • 1x Innomount Quick Release Picatinny sight mount Vortex Venom/Viper, Docter sight, Burris FastFire (laag)

Specificaties Innomount Quick Release Picatinny Docter sight mount (laag)


Merk: Innomount
Type: Snelmontage / QR-mount voor red dots
Model: 52-DS-05-00-200
Constructiehoogte: 5 mm
Kanteling (Minute of angle): Geen - 0 MOA
Kleur: zwart
Materiaal: staal
Geschikt voor wapens: voorzien van een weaver/picatinny rail
Geschikt voor Red Dot: Vortex Venom, Vortex Viper, Docter sight, Burris Fastfire, Konus Sight-Pro Fission 2.0, Sightmark Mini Shot reflex sight en Firefield Mini Shot reflex sight, Leica Tempus, Kahles Helia RD
Montage instructies Duits: Manual-Innomount-quick-release-picatinny-docter-sight-mount-Deutsch
Montage instructies Engels: Manual-Innomount-quick-release-picatinny-docter-sight-mount-English

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.