Dipol TFA 2.0 SL warmtebeeld voorzetkijker incl. Rusan Adapter

De nieuwe Dipol TFA 2.0 SL warmtebeeld voorzetkijker is de opvolger van de Dipol TFA 1000 en is nu nog lichter. Het is een multifunctionele Clip On kijker die werkt op basis van warmtebeeld, met ee...

Standaard levertijd

2-3 dagen

€ 3.950,00
€ 3.850,00
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De nieuwe Dipol TFA 2.0 SL warmtebeeld voorzetkijker is de opvolger van de Dipol TFA 1000 en is nu nog lichter. Het is een multifunctionele Clip On kijker die werkt op basis van warmtebeeld, met een detectiebereik van 2000 meter en herkennigsafstand tot 800 meter. Deze voorzetter pikt elk detail op dat warmte uitstraalt zoals wilde dieren tijdens de jacht en geeft dit weer in het scherm. U kunt deze TFA 2.0 zowel overdag als ’s nachts en in volledige duisternis gebruiken. Zelfs in de mist, sneeuw en rook, waar de meeste nachtkijkers niets meer zien, kunt u met deze warmtevoorzetkijker doorgaan met observeren. Het beeld kan in zwart-wit en in 8 verschillende kleur variaties worden weergegeven. De TFA 2.0 SL is vooral handig tijdens de aanzitjacht, drukjacht, stalking en bij het opsporen van wild. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden door bewakers, toeristen, jagers en vissers om het terrein te verkennen. En voor detectie en herkenning van verschillende objecten en natuurobservatie.

De Dipol TFA Clip On is verkrijgbaar in deze 2 modellen:

Gebruik Dipol TFA 2.0 SL als Warmtebeeld Clip On systeem en handheld monoculair

U heeft de mogelijkheid om deze Dipol TFA 2.0 met behulp van een Sneladapter (deze is te kiezen boven de bestelknop) voor uw dag richtkijker op het geweer te plaatsen als Warmtebeeld Clip On systeem. Zo maakt u van uw richtkijker binnen enkele seconden en zonder gereedschap een warmtebeeld dag- en nachtrichtkijker, voor gebruik onder alle weersomstandigheden tot in de donkerste nachten.

Tevens kunt u deze warmtebeeldkijker gebruiken als een handheld monoculaire warmtebeeldkijker d.m.v. verwisselbare oculair (LET OP: niet mee geleverd). Zo kunt u hem zowel als handheld en als stand-alone observatie warmtebeeld kijker gebruiken. Het oculair kan heel eenvoudig in de adapter geklemt worden. De TFA2.0 kan ook gecombineerd worden met een verrekijker, fotocamera of videocamera voor observatie onder alle omstandigheden.

Gebruik voor de jacht in binnen- en buitenland

Deze Dipol TFA 2.0 SL Warmtebeeld voorzetkijker wordt ook gebruikt voor de jacht in het buitenland, omdat het slechts een keer kort wordt aangepast aan uw dag richtkijker en dan altijd werkt. Hij garandeert absolute herhaalbaarheid, zonder opnieuw te hoeven instellen, bijstellen of target verschuiving tijdens de demontage! De TFA 2.0 SL is ook geschikt voor hoge kaliber, aangezien hij een schokbestendigheid heeft tot 6.000 joule / 600 G. U heeft de mogelijkheid om de aanpassing mechanische of digitaal te maken, wat zeer eenvoudig werkt. Hiermee is hij zeer eenvoudig op schotprecisie af te stellen.

Eenvoudige Bediening van Dipol TFA 2.0 menu en functies

De Dipol TFA 2.0 SL warmtebeeld voorzetkijker is zeer eenvoudig te bedienen. Met de multifunctionele knop aan de voorkant van de unit, kan het menu bedient worden. Door de knop lang en kort ingedrukt te houden en eraan te draaien kunt u alle vaak voorkomende functies en instellingen opzoeken, veranderen en vastzetten. Bovenop de Dipol TFA 2.0 SL Clip On zitten nog 4 knoppen die zowel links- als rechtshandig te bedienen zijn en goed te bereiken zijn. Een van die knoppen is zelfs programmeerbaar, zodat u er uw favouriete en meest gebruikte functie of instelling in kan vastzetten voor snel gebruik. Het zeer lichtsterke objectief in samenwerking de het focusdraai knop zorgt altijd voor een haarscherp beeld. Deze focusknop is ook goed met handschoenen aan te bedienen.

Opslaan van richtkijkers en kaliber in Dipol TFA 2.0 SL

Een belangrijke functie, in vergelijking met andere apparaten, is de mogelijkheid om verschillende instellingen (richtkijkers en kaliber voor de jacht in binnen- en buitenland) op te slaan, zodat u het apparaat kunt gebruiken op verschillende richtkijkers. Het voordeel van deze unit is zijn stabiele behuizing gekoppeld aan een hoge-resolutie OLED display met 1024 x 768 pixels. Dit zorgt voor een ongelooflijk gedetailleerd beeld. Een ander voordeel, t.o.v. andere apparaten, is dat dit apparaat zonder moeilijke kalibratie (bevriezen of stoppen met het beeld) te gebruiken is. 'SL' staat voor Slutterless, hetgeen betekent dat de unit een ononderbroken beeld weergeeft zonder vertragingen.

Video Dipol TFA 2.0 en 2.8 SL Warmtebeeld Clip-On

Kenmerken van dit TFA 2.0 SL Clip On systeem

De Dipol TFA 2.0 SL werkt met 50 Hz beeldstabilisatie. De resolutie in de chip is 384 × 288 pixels en werkt tot -20 graden Celcius. De oogafstand is 30mm, wat ervoor zorgt dat u zeer comfortabel kunt kijken. De warmtebeeldkijker werkt 4 uur bij continu gebruik (zonder video-opnames) met 2 x CR123 lithiumbatterijen. Hij heeft geen permanent geïnstalleerde batterij, zodat u volledig flexibel blijft. Tevens heeft u de mogelijkheid om een powerbank van 5000 mAh (niet bijgeleverd) aan te sluiten op de Micro USB of Jack 2.1 uitgang, hetgeen de gebruikerstijd kan verdriedubbelen. Dit apparaat mag verkocht worden en is absoluut legaal.

Extra kenmerken Dipol TFA-2.0 SL:

 • Detectie afstand tot 2000 meter voor waarnemen
 • Bereik van 800 meter voor schieten
 • Te gebruiken in volledige duisternis en zelfs in mist, sneeuw en rook
 • Detectie bij absolute duisternis is 100%
 • Shutterless & geluidloze XTi™-technologie; geen geluid meer tijdens het verversen van het beeld en dus ook geen storende factor meer voor het wild.
 • Zwart Hot / White Hot Polariteit en 8 verschillende kleur variaties
 • Video-opname mogelijkheid in hoge kwaliteit 960x720 pixels
 • Geschikt voor objectieven met een diameter van 42mm t/m 72mm buitenmaat
 • Bestand tot 600 G / 6000 joule
 • Resolutie: 50 Hz beeldstabilisatie
 • 3 Volt Lithium CR123
 • Gebruiksduur: 4 uur

Dipol TFA 2.0 SL Warmtebeeld voorzetkijker

Deze Dipol TFA 2.0 SL Warmtebeeld voorzetkijker wordt geleverd zonder of met sneladapter (maak uw keuze boven de bestelknop). Deze montagering wordt op maat geleverd voor uw richtkijker. Laat dan even weten bij de bestelling op welk merk en type richtkijker u deze frontsniper wilt gaan gebruiken en wij zoeken voor u de passende Rusan snelspan adapter erbij. Onze adapters zijn te gebruiken op objectieven met diameter van 42mm t/m 66mm buitenmaat en passen daarmee op nagenoeg alle jacht richtkijkers.

Video Dipol TFA 2.0 SL warmtebeeld voorzetkijker


Levering:

 • 1x Dipol TFA 2.0 SL warmtebeeld voorzetkijker, F40 lens
 • 1x USB-kabel met afsluitdop
 • 2x CR123 lithiumbatterijen
 • 1x draagtas
 • 1x Dipol reinigingsdoekje


Levering Optioneel (maak uw keuze boven de bestelknop):

 • Zonder Adapter
 • 1x Rusan ARM52 Adapter op maat 42 tot 72mm - info >>  (+ € 175,-)
 • 1x Smartclip Standaard Adapter op maat 48 tot 65mm - info >>  (+ € 179,-)
 • 1x Smartclip Standaard Adapter op maat 66 tot 68mm - info >>  (+ € 192,-)
 • 1x Smartclip Ultra-Slim Adapter op maat 48 tot 65mm - info >>  (+ € 199,-)
 • 1x Smartclip Ultra-Slim Adapter op maat 66 tot 68mm - info >>  (+ € 219,-)

Specificaties Dipol TFA 2.0, SL Warmtebeeld Clip On

Merk: Help Dipol
Type: Help Voorzet warmtebeeldkijker
Beeldbuis: Help Germanium Warmte Sensor
Refresh Rate: Help 50 Hz
Beeldkleur: Help zwart-wit en 8 verschillende kleur variaties
Vergroting: Help 1x
Hoek gezichtsveld: Help 9.3° x 7.0°
Objective lens: Help F40 / 1,0
Bereik: Help 2000 m
Detectie-afstand (schieten): Help 800 m
Geschikt voor: Help Natuuropservaties, Bewaking, Aanzitjacht, Drukjacht, Stalking, Wild opsporen
Pixel grootte: Help 17 µm
Display Resolutie: Help 1024 x 768 pixels / OLED 17uM
Video Resolutie: Help 960 x 720 pixels
Uitgangen: Help 5V Micro USB / Jack 2.1 (DC 5,5 x 2,1 mm)
Minimale montageruimte: Help 5mm
Afmeting: Help 178 x 76 x 105 mm
Gewicht: Help 570 gram
Gebruikstemperatuur: Help -20 / +50 graden
Video-opnametemperatuur: Help -15 / +50 graden
Waterdichtheid Volgens IEC 60529: Help IPx66
Garantietermijn: Help 2 jaar
Handleiding: Help Manual Dipol TFA 2.0 SL warmtebeeld voorzetkijker

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.