Rusan Pard NV008 Tikka T3 verwijderbare zwenkmontage
Rusan Pard NV008 Tikka T3 verwijderbare zwenkmontage

De Rusan Pard NV008 Tikka T3 verwijderbare zwenkmontage is een 100% betrouwbare en snelle manier om de Pard NV008 en Pard NV008 LRF nachtrichtkijkers te monteren op een Tikka T3, die voorzien is va...

Standaard levertijd

1 dag

€ 325,00
€ 285,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Rusan Pard NV008 Tikka T3 verwijderbare zwenkmontage is een 100% betrouwbare en snelle manier om de Pard NV008 en Pard NV008 LRF nachtrichtkijkers te monteren op een Tikka T3, die voorzien is van een 15/17mm prisma base. De Rusan zwenkmontage Pard NV008 kunt u eenvoudig erop zetten en er vanaf kan halen, zonder dat u het wapen opnieuw moet inschieten. Hij is zeer duurzaam en biedt 100% herhaalbaarheid. Deze pivot mount of ook wel swing mount genoemd is tevens voor vele andere modellen wapens beschikbaar zodat hij past op vrijwel elk jachtwapen. Zie hievoor de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

Werking van de Rusan verwijderbare zwenkmontage voor Pard NV008

Een duidelijk kenmerk van deze klassieke inhaakmontage is hoe u de nachtrichtkijker op het geweer monteert. De voorste voet of sokkel van de zwenkmontage op de Pard NV008 wordt onder een hoek van 90 graden in de voorste base voet op het geweer geschoven. Dan wordt de gehele scope rond de base gedraaid tot hij vast klikt in de achterste base voet. En zo eenvoudig als u met de zwenkmontage de Pard NV008 nachtrichtkijker op het wapen monteert, zo eenvoudig kunt u hem ook weer eraf halen, zonder uw zero te verliezen.

Typische kenmerken van Rusan Pard NV008 Tikka T3 verwijderbare zwenkmontage

  • 100% herhaalbaarheid
  • Zeer snel en eenvoudig losmaken en opnieuw bevestigen van Pard NV008 en NV008 LRF 
  • Laag profiel mount waardoor u geen problemen krijgt bij het afstellen van de Pard nachtrichtkijker
  • Extreem duurzaam; de meeste mounts van deze soort zijn getest op het herbevestigen van 10.000 keer of meer
  • Licht en klein en tevens zeer elegant

Rusan zwenkmontage Pard NV008 Tikka T3 past op:

  • Tikka T3 (met 15/17mm rail)

Over Rusan montages en wapen onderdelen

Rusan is een bedrijf dat werd opgericht in 1983 in Kroatië. In de eerste jaren specialiseerde zij zich uitsluitend in de metaalproductie, maar in de jaren 1990 hebben ze hun werk uitgebreid naar wapensmid diensten zoals het repareren en de productie van wapenonderdelen. In 2005 startte het bedrijf met de productie van haar eigen artikelen als onderdeel van Micron Ltd. Ze bieden vele speciale onderdelen zoals adapters, cartridge dummies, slagpinnen, mechanische sights, muzzle brakes, Picatinny en weaver rails, trigger-systemen enz. Tevens kunt u kiezen uit vele scope mounts. Ze staan bekend om hun zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Rusan mounts voor de Pard NV008 op andere type jachtwapens

Rusan heeft deze verwijderbare zwenkmontage voor de Pard NV008 ook beschikbaar zonder sokkels, mocht u de voetjes reeds hebben. Zie hiervoor deze pagina >>. Daarnaast is er de Quick Release mount voor Picatinny / weaver rails en speciaal voor de Merkel RX Helix is er deze snelmontage voor de Pard NV008.


Levering:

  • 1x Rusan Pard NV008 verwijderbare zwenkmontage voor Tikka T3
  • bevestigingsschroeven

Specificaties Pard NV008 Tikka T3 verwijderbare zwenkmontage

Merk: Rusan
Type: verwijderbare zwenkmontage
Model: 0040-P008-1
Geschikt voor: Pard NV008 en Pard NV008 LRF nachtrichtkijkers
Passend op rail type: Tikka T3

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.