Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 Richtkijker, JM-1 BDC Dradenkruis (MOA)

42000050 42000031 42000030 42000100 42200302 42200301 42210302 42210301 42210362 42210354 42210355 42210358 42000085 42000094

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 1.699,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Actie Vortex Richtkijkers Nu met 10% korting!

De Gen II-E 1-6x24 richtkijker met JM-1 BDC MOA Dradenkruis uit de Razor HD serie van Vortex is ongelooflijk veelzijdig en perfect voor de jager en tactische schutter. De ideale optische oplossing voor tactische toepassingen op korte tot middellange afstand. De Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 Richtkijker is de opvolger van de Vortex Razor HD Gen II 1-6x24 en is een kwart lichter dan zijn voorganger. Deze high end scope heeft nog slechts een gewicht van 610 gram.

Hoogste niveau van duidelijkheid, resolutie, kleurnauwkeurigheid, lichttransmissie, van rand tot rand scherpte

Optisch, levert de Razor HD Gen II-E 1-6x24 scope het hoogste niveau van duidelijkheid, resolutie, kleurnauwkeurigheid, lichttransmissie en scherpte van rand tot rand, die verkrijgbaar is op de markt. Het ultra-vrijgevige oculair met royale oogafstand genereert een goed beeld voor snelle doelbepaling en optimale visuele controle van de omringende omgeving. Zeer slank en gebouwd als een tank kenmerkt deze Razor HD Gen II 1-6x24 richtkijker zich door zijn ultra-lage profiel met capped turrets voor breedte- en hoogteaanpassingen en voor gestroomlijnde prestaties. De Zero-resettable turrets bieden een aanpassingsmogelijkheid van 50 MOA in een hele draai voor ruime travel.

High End Richtkijker voor korte tot middellange afstand

De Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 Richtkijker heeft de kenmerken die ook gevonden worden in de richtkijkers van andere topmerken. De prijs van deze richtkijker ligt echter een stuk lager. In de eerste plaats is hij gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag.

Premium High Density lenzen voor hoge resolutie en maximale lichttransmissie

De Premium HD (High Density) lenzen zijn zorgvuldig uitgezocht en met precisie vervaardigd, wat resulteert in de meest ultieme heldere beelden en kleurechtheid. De XRPlus full multi-coatings op de lenzen zorgen voor de meest hoge resolutie en maximale lichttransmissie. Dankzij de extreem sterke ArmorTek coating worden de externe lenzen beschermt tegen krassen, olie en vuil. Tot slot is deze Razor HD Gen II-E 1-6x24 richtkijker gevuld met Argon gas wat hem 100% waterdicht, stofdicht en nevelvrij maakt.

Extra krachtige functies Razor HD Gen II-E 1-6x24 Richtkijker

 • APO System - Het Apochromatische objectief systeem gebruikt index-matched lenzen om de juiste kleur te corrigeren over het hele zichtbare spectrum.
 • Optically Indexed Lenses - Optisch geïndexeerde lenzen optimaliseren de beeld scherpte en zorgen voor een helderheid van rand tot rand
 • Plasma Tech - biedt ongeëvenaarde duurzaamheid van coating en prestaties.
 • Second Focal Plane dradenkruis - Het beeld dat je ziet door de richtkijker vergroot en zoomt in bij een vergroting, maar het dradenkruis blijft hetzelfde. De verhouding van het dradenkruis tot het onderwerp dat je inzoomt verandert dan constant. Het voordeel hiervan is dat je dradenkruis altijd zeer goed zichtbaar is, ongeacht de vergroting. Het is gemakkelijk om op doel te komen, omdat je het SFP draadkruis zeer goed ziet. De subtentions en holdover punten zijn echter alleen juist zijn bij de grootste vergroting.
 • Fast Focus Eyepiece - Snel en gemakkelijk scherp stellen van het dradenkruis.
 • Verlicht dradenkruis - Gemakkelijk toegankelijk aan de linkerkant van de turrets. Beschikt over elf intensiteitsniveaus van verlichting met uit posities tussen elke instelling.
 • Verlichte midden dot - Daglicht heldere verlichte center dot biedt een precies richtpunt-van-inslag onder alle licht omstandigheden.
 • Verlichtings-vergrendeling - Zet de verlichting vast op de gewenste instelling.

Het JM-1 BDC dradenkruis

Het JM-1 BDC (Bullit Drop Compensating) dradenkruis is eenvoudig, intuïtief en snel. Dit exclusieve JM-1 BDC dradenkruis van Vortex, met verlichte center dot (ontworpen met de kennis van de wereldberoemde concurrerende shooter en instructeur geweermaker Jerry Miculek) vergemakkelijkt het snel en nauwkeurig schieten op afstanden van dichtbij tot 600 meter.

Een echte daglicht-helder verlichte centrum dot geeft schutters een red dot zicht functionaliteit en veelzijdigheid voor de ultieme close-quarters. Verlichting is toegankelijk en kan worden geactiveerd via de in- en uit te trekken verlichtingsknop in de linker turret. De verlichting is in te stellen in 11 verschillende niveaus van helderheid met een uitpositie tussen elk niveau.Maten:

L1: 257mm L5: 15mm
L2: 71mm    L6: 91mm
L3: 38mm    H1: 33mm
L4: 150mm H2: 46mm 

Kenmerken van de Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 richtkijker:

 • Premium HD (High Density) Lenzen
 • Apochromatisch Lenzensysteem (kleurcorrectie)
 • XRPlus full multi coatings
 • 30 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium (ook gebruikt voor vliegtuigen)
 • Waterdicht, stofdicht en nevelvrij
 • ArmorTek coating
 • Schokbestendig
 • Second Focal Plane Dradenkruis
 • Verlicht dradenkruis instelbaar in 11 niveaus
 • Verlichte center dot
 • Kleurintensiteit dot is vast te zetten


Levering:

 • Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 Richtkijker
 • Lens doek
 • CR2032 Batterij

Merk:HelpVortex
Vergroting:Help1-6x
Diameter objectief:Help24 mm
Eye relief (oogafstand):Help10,2 cm
Gezichtsveld op 100m:Help35-6 m
Buisdikte:Help30 mm
Lenscoating:HelpFull multicoating
Lengte buis:Help25,7 cm
Gewicht:Help610 g
Kleur:HelpBrons
Gasgevuld:HelpJa
Montering meegeleverd:HelpNee
Dradenkruis type:HelpJM-1 BDC dradenkruis
Verlichting Dradenkruis:HelpJa
Instelbaarheid verlichting:Help11 stappen
Dradenkruis kleur:HelpRood
Parallax instelling:Help91 m (100 yards)
Max. Breedteverstelling:Help150 MOA
Max. Hoogteverstelling:Help150 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm):Help1/2 MOA
Focal Plane:HelpSecond Focale Plane (SFP)
Garantie:HelpLevenslang
Handleiding richtkijker:HelpManual Vortex Razor HD Gen II richtkijkers
Handleiding dradenkruis:HelpManual Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 Richtkijker, JM-1 BDC MOA dradenkruis

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.