Vortex Razor HD GEN II 4.5-27x56 FFP Horus Tremor3

De Razor HD Gen II 4.5-27x56 Richtkijker in FFP dradenkruis (First Focal Plane) met geheel nieuw HORUS Tremor3 Dradenkruis in MRAD van Vortex, is speciaal ontworpen en gebouwd voor het kiezen van...

Verwachte levertijd

2 week(en)

€ 3.199,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Actie Vortex Richtkijkers Nu met 10% korting!

De Razor HD Gen II 4.5-27x56 Richtkijker in FFP dradenkruis (First Focal Plane) met geheel nieuw HORUS Tremor3 Dradenkruis in MRAD van Vortex, is speciaal ontworpen en gebouwd voor het kiezen van precisie lange afstand schieten in extreme omgevingen. Wanneer nauwkeurigheid en precisie uw belangrijkste doel zijn. Dit is de nieuwe koploper in de race voor ultieme precisie en lange afstand richtkijkers en is ongelooflijk accuraat in tactische operaties. Deze Vortex Razor HD Gen II is voorzien van een 6x zoombereik en een 34 mm vliegtuig-grade aluminium buis. De Vortex Razor HD Gen II heeft een geavanceerde L-Tec turret systeem, plus een groot aantal extra krachtige functies voor deze state-of-the-art richtkijker met dodelijke nauwkeurigheid.

Eerste keuze voor US Special Forces en geallieerde troepen wereldwijd

In de Verenigde Staten is de Gen II Razor-HD uitgegroeid tot de standaard in de Precision Rifle Series (PRS), met meer winnende schutters die hem gebruiken, dan elk andere premium richtkijker-model. De optiek is ook geselecteerd als de eerste keuze voor US Special Forces, evenals de geallieerde troepen wereldwijd. Vanuit mechanisch en optisch oogpunt, staat de Razor HD Gen II 4.5-27x56 bekend om haar ‘brilliance’, zeker gezien haar prijs-punt. Het LTEC Turret system is vaak aangekondigd als de meest intuïtieve en minst falende mechanische systeem dat beschikbaar is. De royale afmetingen van de turrets maakt hem gemakkelijk te lezen en manipuleren onder druk en alle weersomstandigheden. De integriteit van het systeem zorgt ervoor dat schot na schot, ‘dail’ na ‘dail’, de Razor HD Gen II 4.5-27x56 niet zal falen!

High End FFP Richtkijker voor lange afstand schieten en ranging

De Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 FFP Richtkijker heeft de kenmerken die ook gevonden worden in High End richtkijkers van andere topmerken. De prijs van deze richtkijker ligt echter een stuk lager. In de eerste plaats is hij gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt voor vliegtuigen en bestaat uit één deel. Hierdoor is de richtkijker erg sterk en kan heel goed omgaan met zware terugslag.

Premium HD (High Density) lenzen voor meest ultieme heldere beelden

De Premium HD (High Density) lenzen zijn zorgvuldig uitgezocht en met precisie vervaardigd wat resulteert in de meest ultieme heldere beelden en kleurechtheid. De XRPlus full multi-coatings op de lenzen zorgen voor de meest hoge resolutie en maximale lichttransmissie. Dankzij de extreem sterke ArmorTek coating worden de externe lenzen beschermt tegen krassen, olie en vuil. Tot slot is de richtkijker gevuld met Argon gas wat hem 100% waterdicht, stofdicht en nevelvrij maakt.

Maten:

L1: 366mm L5: 104mm
L2: 51mm    L6: 104mm
L3: 56mm    H1: 65mm
L4: 155mm H2: 46mm 

L-Tec Zero Stop turrets met geïntegreerd "locking" mechanisme

De L-Tec Zero Stop turrets van de Vortex Razor HD Gen II richtkijker zijn voorzien van een geïntegreerde "locking" mechanisme, welke voorkomt dat u per ongeluk aanpassingen maakt. Dit is een gespecialiseerde "locking" mechanisme is eenvoudig omhoog en omlaag te klikken en zorgt ervoor dat de nul (zero) van de schutter vast staat, totdat en tenzij de schutter besluit verdere aanpassingen te maken. Hoogte- en breedte aanpassingen zijn nu simpel af te lezen in de laser-geëtst markeringen van het dradenkruis. Via de Rotatie indicator aan de zijkant van de turret kunt u snel en eenvoudig de rotatie positie aflezen. Tevens voorzien van een Micro Adjust Zero Setting - Hiermee kunt u de Zero ook overal tussen de clicks instellen voor optimale nauwkeurigheid en fine tuning.Extra krachtige functies Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 FFP Richtkijker

 • APO System - Het Apochromatische objectief systeem gebruikt index-matched lenzen om de juiste kleur te corrigeren over het hele zichtbare spectrum.
 • Optically Indexed Lenses - Optisch geïndexeerde lenzen optimaliseren de beeld scherpte en zorgen voor een helderheid van rand tot rand.
 • HD Lens Elementen - Premium extra laag dispersie glas levert de ultieme schermresolutie en een natuurgetrouwe kleurkwaliteit, wat resulteert in hoge resolutie beelden.
 • Plasma Tech - biedt ongeëvenaarde duurzaamheid van coating en prestaties.
 • First Focal Plane dradenkruis - De verhouding van het dradenkruis blijft in verhouding tot het gezoomde beeld. Constante subtensions zorgen voor accurate holdover en ranging op alle vergrotingen. Dit in tegenstelling tot een SFP-dradenkruis waarbij holdover and ranging alleen accuraat zijn op de hoogste vergroting.
 • Glasgeëtst dradenkruis - Dit maakt een ingewikkeld dradenkruis ontwerp mogelijk. Beschermd tussen twee lagen glas kan het nooit breken en zorgt het voor optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Verlicht dradenkruis - Gemakkelijk toegankelijk aan de linkerkant van de turrets. Beschikt over 11 intensiteitsniveaus van verlichting met uit posities tussen elke instelling. Maakt nauwkeurig richten met de Razor HD Gen II richtkijker ook mogelijk onder moeilijke omstandigheden met weinig licht. De verlichting is tevens vast te zetten op uw gewenste positie.

Vernieuwd HORUS Tremor3 dradenkruis in MRAD voor ranging en long range

Het vernieuwde Horus Tremor3 dradenkruis is bijzonder geschikt voor long range competitie schieten, militair gebruik en de jacht. Met name wanneer precisie en nauwkeurig uw belangrijkste doel zijn. Het Horus Tremor3 is een hashmarked ranging dradenkruis beschikbaar in de first focal plane of FFP. De windinvloed lijnen in de onderste twee kwadranten zijn ideaal voor snelle follow-up correcties voor zowel de hoogte als de breedte. Dit Horus Tremor3 dradenkruis in MRAD kan worden gebruikt voor het effectief bepalen van afstanden, holdovers, wind correcties en volgen van bewegende doelen.

Gebruik van HORUS Tremor3 MRAD reticle

De Horus Tremor3 dradenkruis combineert hold over grids, snelle ranging/milling functies en de mogelijkheid om wind dots te kalibreren naar uw gekozen ballistics. Het Tremor3 is met ultra precisie en met laser geëtst in het glas en zorgt ervoor dat de MRAD specificaties aan de strakst mogelijke toleranties gehouden zijn. De back bone van dit Horus Tremor3 dradenkruis is een mil radian Horus raster, waarmee u 2/10 MIL precisie windage en elevation holds maakt op grote afstanden, zonder de turrets te gebruiken. Moving targets holds in miles per uur, kunnen worden gebruikt voor het betrouwbaar benaderen van bewegende doelen met veel voorkomende cartridges voor ± 100 tot 400 meter. Het bovenste gedeelte van het Horus H59 draadkruis is - in tegenstelling tot het EBR-7C dradenkruis - open gehouden voor een schoon en vrij zicht, om beter de omgeving te observeren en uw doel te identificeren.Kenmerken van de Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 richtkijker:

 • Premium HD (High Density) Lenzen
 • Apochromatisch Lenzensysteem (kleurcorrectie)
 • XRPlus full multi coatings
 • 34 mm buis uit één deel
 • Gemaakt van zeer sterk aluminium (ook gebruikt voor vliegtuigen)
 • Waterdicht, stofdicht en nevelvrij
 • ArmorTek coating
 • Schokbestendig
 • First Focal Plane Dradenkruis
 • Verlichte dot (11 kleurintensiteiten)
 • Kleurintensiteit dot vast te zetten

Levenslange VIP-Garantie van Vortex

Vortex garandeert onvoorwaardelijk levenslang een goedwerkend product. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door deze levenslange VIP garantie. Het maakt niet uit hoe het is gebeurd, wiens fout het was, of waar u het gekocht heeft. U kunt na de aankoop van deze Vortex richtkijker rekenen op onze Vortex VIP garantie!

Levering:

 • 1x Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 FFP Richtkijker met HORUS Tremor3 Dradenkruis in MRAD
 • 1x Oculair beschermkap
 • 1x Objectief beschermkap
 • 1x LTec-Gereedschap
 • 1x 2mm inbussleutel
 • 1x CR2032 Batterij
 • 1x LC300 Lensdoek
 • 1x Zonnekap (10,16cm)
 • 1x Luxueuze verpakking
 • 1x VIP garantie - Inspectiekaart
 • 1x Handleiding Richtkijker (Engels)
 • 1x Handleiding Dradenkruis (Engels)
 • 1x Team Vortex sticker

   Review:     Razor HD Gen II 4.5-27x56 heeft zijn stempel gedrukt in de markt

Specificaties Vortex Razor HD Gen II 4.5-27x56 FFP HORUS H59 MRAD:

Merk: Help Vortex
Vergroting: Help 4.5-27x
Diameter objectief: Help 56 mm
Eye relief (oogafstand): Help 9,4 cm
Gezichtsveld op 100m: Help 8,4 m (4,5x) - 1,5 m (27x)
Exit pupil in mm: Help 12,4 (4.5x) - 2,1 (27x)
Buisdikte: Help 34mm
Lenscoating: Help Full multicoating
Lengte buis: Help 36,6 cm
Gewicht: Help 1375 g
Kleur: Help Brons
Montage lengte (mm): Help 366
Gasgevuld: Help Ja
Montering meegeleverd: Help Nee
Dradenkruis type: Help HORUS Tremor3 Dradenkruis in MRAD
Verlichting Dradenkruis: Help Ja
Instelbaarheid verlichting: Help 11 stappen
Dradenkruis kleur: Help Rood
Parallax instelling: Help 29 m (32 yards)
Max. Breedteverstelling: Help 10 MRAD
Max. Hoogteverstelling: Help 28,5 MRAD
Klik-waarde op 100m (in mm): Help 0,1 MRAD
Focal Plane: Help First Focal Plane (FFP)
Garantie: Help Levenslang
Handleiding richtkijker: Help Manual Vortex Razor HD Gen II richtkijkers
Handleiding dradenkruis: Help Manual Vortex Razor HD Gen II HORUS Tremor3 dradenkruis in MRAD

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.