Vortex Lo Pro Bubble Level voor 34 mm Richtkijkers

Met de Vortex Lo Pro Bubble Level voor 34 mm Richtkijkers maakt u het meest nauwkeurige lange afstand schot. De Vortex Lo Pro Bubble Level is een waterpas die geschikt is voor het verticaal uitlijn...

Standaard levertijd

1 dag

€ 59,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met de Vortex Lo Pro Bubble Level voor 34 mm Richtkijkers maakt u het meest nauwkeurige lange afstand schot. De Vortex Lo Pro Bubble Level is een waterpas die geschikt is voor het verticaal uitlijnen van richtkijkers met een buisdikte van 34mm.

Gebruik Vortex Lo Pro Bubble Level voor 34 mm Richtkijkers

Deze Vortex waterpas zorgt ervoor dat het geweer in perfect verticale positie staat. Dit zal een einde maken aan potentiële fout veroorzaakt door schieten met een gekanteld geweer. De bubble level koppelt u snel en gemakkelijk aan de buis van uw richtkijker. Zodat u altijd verzekerd bent van het meest nauwkeurige schot in het veld. Deze Vortex Lo Pro Bubble Level voor 34 mm Richtkijkers is ook verkrijgbaar voor de richtkijker met 30 mm en 25,4 mm buis.

Ongelimiteerde levenslange VIP garantie

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.


Levering:

  • Vortex Lo Pro Bubble Level voor 34 mm Richtkijkers

Merk:HelpVortex
Type accessoire:HelpBubble Level
Kleur:HelpZwart
Materiaal:HelpMetaal
Geschikte voor Buisdikte:Help34 mm

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.