Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Montage HST46C extra hoog 'See Thru' (38mm)

Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Montage HST46C zijn extra hoge ringen met See Thru openingen. Ideaal voor gebruik samen met uw iron sights of keep en korrel. Het zijn zeer goede kwaliteit montager...

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 39,95
€ 35,50
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Montage HST46C zijn extra hoge ringen met See Thru openingen. Ideaal voor gebruik samen met uw iron sights of keep en korrel. Het zijn zeer goede kwaliteit montageringen en garanderen de hoogste precisie. Waarschijnlijk de meest betrouwbare ringen die u kunt krijgen voor uw luchtbuks. De bevestigingsschroeven zijn voorzien van een speciale coating, waardoor de grote terugslag en trillingen aankunnen. Deze ringen passen op een richtkijker met een buisdikte van 25,4 mm en objectieflens tot 40mm Ø. De Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Montage HST46C extra hoog positioneert het midden van de richtkijker op 38 mm boven de rail. Ze worden per paar verkocht.

Montage HST46C Sportsmatch See-Thru Mount:

Deze Montage HST46C ringen zijn alleen geschikt voor de 9-11mm rail dovetail (zwaluwstaart inkeping). Ze passen niet op een picatinny rail of weaver rail.

Als de rail op uw geweer te breed is om de montage overheen schuiven of op te plaatsen, verwijder dan de twee zij schroeven (M4 x 25) en ringen. Monteer de schroeven andersom op de ringen en plaats de stalen strip zoals afgebeeld in bovenstaande maattekening. Door de schroeven geleidelijk aan te draaien, gaan de benen van de montagering uit elkaar, totdat de montage over uw rail valt. Draai de schroeven dan weer los, verwijder de stalen strip, herstel in de oorspronkelijke stand en draai de schroeven vast. Maximale torque op de schroeven is 4,5 lb / ft (6 Nm).

Kenmerken van Sportsmatch Montage HST46C ringen :

  • Maakt het gebruik van iron sights met het geweer mogelijk
  • Geen verlies van de zero – gegarandeerd
  • Dubbel geschroefd met anti trillings coating
  • Hoge treksterkte bouw en kan tegen grote terugslag
  • Heeft géén verwijderbare terugslag stop pin
  • Richtkijker ringen voor Centrefire, Rimfire, Veerbuks & luchtbuks
  • Met trots gemaakt in Groot-Brittannië

Eigenschappen van Sportsmatch montages

Sportsmatch montages staan garant voor kwaliteit geweer scope mounts en montageringen voor richtkijkers. Ze worden gebruikt voor luchtbuksen en veerbuksen met een 11mm dovetail rail. Deze in Engeland gemaakte scope mounts zijn vervaardigd met behulp van de nieuwste CNC machines en technieken, maar elk onderdeel wordt met de hand gecontroleerd vóór de eindmontage. Dit verzekert de juiste uitlijning en een zeer betrouwbare grip op uw geweer en richtkijker, om zo de hoogste precisie te kunnen garanderen.

Beste montage voor LuchtbuksenToepassing Sportsmatch Montage HST46C

Deze Sportsmatch Montage HST46C ringen zijn geschikt voor o.a.; Air Arms, Anschutz, Brocock, Browning, Cometa, Crosman, Daystate, Diana, Edgun, Falcon, FX, Gamo, Gunpower, Hammerli, Hatsan, Impact, Magtech, Norica, Remington, RWS, Stoeger, SMK, Theoben, Umarex, Walther, Weihrauch, Webley, Winchester, en vele andere Luchtwapens en Rimfire geweren.


Levering:

  • Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Montage HST46C hoog
  • imbussleutel
  • Nederlandse handleiding

Merk: Help Sportsmatch UK
Type: Help Montage HST46C
Hoogte: Help extra hoog
Geschikt voor rail: Help Dovetail 9-11mm
Geschikt voor buisdikte: Help 25,4 mm Ø
Geschikt voor objectieflens: Help tot 40 mm (let op; dit is slechts een indicatie en is afhankelijk van uw wapentype en opbouw)
Uitvoering: Help 2-delig (per paar verkocht)
Design: Help dubbel schroefs (8 schroeven totaal)
Verstelbaar: Help Nee
Quick release: Help Nee
Materiaal: Help aluminium
Kleur: Help zwart
Gewicht: Help 92 gram
Garantie: Help 2 jaar
Handleiding: Help Manual Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Montage HST46C See thru

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.