Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Dampa montage DM60 hoog (32mm)

De Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Dampa montage DM60 hoog is een zeer goede kwaliteit montage en garandeert de hoogste precisie. De SportMatch Dampa montage DM60 is geschikt voor sterke luchtdruk...

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 93,75
€ 74,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Dampa montage DM60 hoog is een zeer goede kwaliteit montage en garandeert de hoogste precisie. De SportMatch Dampa montage DM60 is geschikt voor sterke luchtdrukgeweren, aangedreven door veer of Gas-Ram. Hij is echt een aanrader wanneer de recoil groot is. Deze mount is namelijk voorzien van rubberen bussen in de ringen, die als schokdempertjes fungeren, om hevige terugslag en trillingen op te kunnen vangen. De ringen passen op een richtkijker met een buisdikte van 25,4 mm en objectieflens tot 50mm Ø (zonder front AO). De Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Dampa montage DM60 hoog positioneert het midden van de richtkijker op 32 mm boven de rail.

Montage DM60 alleen geschikt voor 9-11mm rail dovetail

Deze Montage Dampa DM60 is alleen geschikt voor de 9-11mm rail dovetail (zwaluwstaart inkeping). Hij past niet op een picatinny rail of weaver rail.

Kenmerken van Sportsmatch Dampa montage DM60:

  • Geen verlies van de zero – gegarandeerd
  • Dubbel geschroefd met nauwkeurige en hoogwaardige rubberen bussen
  • Hoge treksterkte bouw en kan tegen zeer grote terugslag en trillingen
  • Verwijderbare borgpen
  • Richtkijker montage voor Centrefire, Rimfire, Veerbuks & luchtbuks
  • Met trots gemaakt in Groot-Brittannië

Waarom een Sportsmatch Dampa montage gebruiken?

De Sportsmatch Dampa montage is met name geschikt veer aangedreven zuiger en gas ram precisie lucht geweren. Daar waar normale mounts de interne delen van uw richtkijker kunnen beschadigen, zal deze Dampa montage uw kijker beschermen. Sportsmatch Dampa montage DM60 heeft namelijk een dempend system, dat de trillingen van zware luchtdrukwapens zal opvangen. Deze Dampa mount heeft hoogwaardige en nauwkeurige rubberen bussen, waardoor de richtkijker iets kan bewegen, maar daarna weer terug keert naar exact dezelfde positie. Ondanks de demper schiet je dus nog steeds perfect zuiver. Hiermee vangt de montage de terugslag op en niet de richtkijker. Je richtkijker blijft daarmee netjes en onbeschadigd!

Eigenschappen van Sportsmatch montages

Sportsmatch montages staan garant voor kwaliteit geweer scope mounts en montageringen voor richtkijkers. Ze worden gebruikt voor luchtbuksen en veerbuksen met een 11mm dovetail rail. Deze in Engeland gemaakte scope mounts zijn vervaardigd met behulp van de nieuwste CNC machines en technieken, maar elk onderdeel wordt met de hand gecontroleerd vóór de eindmontage. Dit verzekert de juiste uitlijning en een zeer betrouwbare grip op uw geweer en richtkijker, om zo de hoogste precisie te kunnen garanderen.

Beste montage voor LuchtbuksenToepassing Sportsmatch Dampa montage DM60

Deze Sportsmatch Dampa montage DM60 hoog is geschikt voor o.a.; Air Arms, Anschutz, Brocock, Browning, Cometa, Crosman, Daystate, Diana, Edgun, Falcon, FX, Gamo, Gunpower, Hammerli, Hatsan, Impact, Magtech, Norica, Remington, RWS, Stoeger, SMK, Theoben, Umarex, Walther, Weihrauch, Webley, Winchester, en vele andere Luchtwapens en Rimfire geweren.


Levering:

  • Sportsmatch 11mm dovetail 25,4mm Dampa montage DM60 hoog
  • imbussleutel

Merk: Help Sportsmatch UK
Type: Help Dampa montage DM60
Hoogte: Help hoog
Geschikt voor rail: Help Dovetail 9-11mm
Geschikt voor buisdikte: Help 25,4 mm Ø
Geschikt voor objectieflens: Help tot 50 mm (let op; dit is slechts een indicatie en is afhankelijk van uw wapentype en opbouw)
Uitvoering: Help 1-delig
Design: Help dubbel schroefs (4 bouten voor bevestigingsrail)
Verstelbaar: Help Nee
Quick release: Help Nee
Materiaal: Help aluminium
Kleur: Help zwart
Gewicht: Help 160 gram
Garantie: Help 2 jaar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.