Rusan Picatinny rail Remington 700 LA, Mauser M18 20 MOA
Rusan Picatinny rail Remington 700 LA, Mauser M18 20 MOA

De Rusan Picatinny rail is een base rail voor de Remington 700 LA, Mauser M18 20 MOA (long action), waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail heeft een 20 MOA kanteling waar...

Standaard levertijd

2-14 dagen

€ 115,00
€ 112,50
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Rusan Picatinny rail is een base rail voor de Remington 700 LA, Mauser M18 20 MOA (long action), waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail heeft een 20 MOA kanteling waarmee hij uitermate geschikt is voor long range schieten op afstanden boven de 500 meter. De base bestaat uit sleuven met 5,23 mm tussenruimte, waardoor hij over de hele lengte gebruikt kan worden. Hij is eenvoudig te monteren op uw Remington bolt action geweer en uitwisselbaar. Als iets gemaakt is voor een Picatinny-rail, dan past het altijd, ongeacht de fabrikant of fabricagedatum. Tevens is deze base betaalbaar, veerkrachtig en betrouwbaar. Vandaar ook dat hij zo vaak gebruikt wordt door professionals en militairen. Vanwege al zijn geweldige eigenschappen domineert de Picatinny Rail de afgelopen jaren de rail-markt.
Dit is dan ook de beste en meest veelzijdige basis voor montage van nagenoeg iedere gewenste optiek op uw Remington long action en Mauser M18 geweer voor long range targets boven de 500 meter.

Schiet u op kortere afstanden onder de 500 meter, dan kunt u beter deze Rusan Picatinny rail Remington 700 LA kiezen >>


Picatinny rail met 20 MOA kanteling

De 20 MOA kanteling of helling is alleen nodig als de richtkijker niet genoeg hoogteverstelmogelijkheden meer heeft. Dit komt voor als u op afstanden boven de 400 à 500 meter gaat schieten. Door de kogeldaling zal u naar mate de afstand verder wordt steeds verder onder uw doel uitkomen. Boven de 500 meter kan u dat dan niet meer met het dradenkruis corrigeren. Vandaar dat deze Rusan Picatinny rail Remington 700 LA en Mauser M18 met 20 MOA helling u de extra hoogte geeft die nodig is voor schieten op grote afstand. Als u van plan bent om op afstanden van meer dan 500 meter te schieten, wordt het gebruik van een rail met 20 MOA sterk aanbevolen. Mocht u op kortere afstanden schieten, dan heeft deze 20MOA kanteling geen negatief effect. Schiet u echter alleen maar op kortere afstanden onder de 400 meter, dan heeft u deze Rusan Picatinny rail Remington 700 LA 20 MOA niet nodig en kunt u beter deze Picatinny rail Remington 700 0 MOA zonder helling nemen >>

Picatinny versus Weaver rails

Picatinny is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Weaver-standaard. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven over het hele oppervlak heeft. Dit geeft u de flexibiliteit om een richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker of nachtrichtkijker te monteren waar u dat het best passend vindt. De sleuf van Weaver is 3,8 mm breed. Daarom passen ringsteunen die zijn gemaakt voor een Weaver-rail ook op een Picatinny-rail, terwijl ringmontages die speciaal zijn gemaakt voor een Picatinny-rail niet op een Weaver-rail passen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Picatinny een veel betere montageoplossing is.

Rusan fabrikant van Picatinny-rails voor verschillende geweren

Rusan is een bedrijf uit Kroatië en is gespecialiseerd in het fabriceren van Picatinny-rails. Ze maken uitsluitend bevestigingen van staal en bieden kopers een brede selectie Picatinny-rails voor verschillende geweren en jachtwapens. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig diepblauw staal. Picatinny Rails bevatten schroeven met passende schroefdraad voor het bijbehorende geweer. Deze picatinny-rails zijn verkrijgbaar voor vele type geweren en wapens. Op al haar producten geeft Rusan 10 jaar garantie.

Toepassing Rusan Picatinny rail Mauser M18, Remington 700 LA 20 MOA

Met deze Rusan Picatinny rail heeft u een solide en veelzijdige basis rail op uw Mauser M18 en Remington 700 LA 20 MOA. Hij is eenvoudig met de meegeleverde schroeven te monteren. Met deze picatinny base op uw Remington geweer heeft u de mogelijkheid om er nagenoeg elke optiek op te plaatsen. Van richtkijkers tot nachtrichtkijker en warmtebeeld richtkijkers. Veel van deze kijkers worden namelijk standaard geleverd met een mount voor de picatinny rail. Deze kunt u er dus zonder problemen snel op monteren.

De Remington 700 Picatinny rail is verkrijgbaar in drie versies:


Maten:Rusan-Picatinny-rail-Remington-700-afmeting

A:
B:
C:
E:

Montagehoogte =

Montage van Picatinny rail op uw Remington 700 LA, Mauser M18 20 MOA

Verwijder alle vlekken (vet, olie etc.) van het frame van het geweer met een reinigingsvloeistof (aceton). Zodra het oppervlak schoon en droog is, controleert u of de schroeven passen bij de rail en de gaten in het frame van uw geweer. Zorg ervoor dat de Picatinny-rail compatibel is met het geweer door de montagegaten op beide te inspecteren. Breng voor het permanent monteren van de rail een minimale hoeveelheid schroefdraadborgvloeistof 278 of 648 aan op schroeven en contactoppervlakken. Zorg ervoor dat er geen vloeistof in of nabij de montagegaten komt. Reinig voorzichtig de resterende overtollige vloeistof rond de rail met een reinigingsvloeistof. Schroef de schroeven met behulp van een momentschroevendraaier (tot 2,2 Nm) goed vast. Niet té vast aandraaien.


Levering:

  • 1x Rusan Picatinny rail Remington 700 LA, Mauser M18 20 MOA (long action)
  • 8x bevestigingsschroef

Specificaties Mauser M18, Remington 700 LA Picatinny rail van Rusan met 20 MOA kanteling


Merk: Rusan
Gemaakt in: Kroatië
Type: Base rail picatinny
Model: 010-15-LA-20MOA
Passend op: Remington 700 LA, Mauser M18 20 MOA (long action)
Geschikt voor montage van: o.a. richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker, nachtrichtkijker
Kanteling (Minute of angle): 20 MOA
Kleur: Zwart
Materiaal: Hoogwaardig diepblauw finish staal
Garantie: 10 jaar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.