Rusan Picatinny rail Remington 700 LA (long action), Mauser M18
Rusan Picatinny rail Remington 700 LA (long action), Mauser M18

De Rusan Picatinny rail is een base rail voor de Remington 700 LA (long action) & Mauser M18, waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail bestaat uit sleuven met 5,23 mm tuss...

Standaard levertijd

1 dag

€ 90,00
€ 87,50
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag


De Rusan Picatinny rail is een base rail voor de Remington 700 LA (long action) & Mauser M18, waarop u vrijwel iedere optiek kunt monteren. Deze Picatinny rail bestaat uit sleuven met 5,23 mm tussenruimte, waardoor hij over de hele lengte gebruikt kan worden. Hij is eenvoudig te monteren op uw Remington bolt action geweer en uitwisselbaar. Als iets gemaakt is voor een Picatinny-rail, dan past het altijd, ongeacht de fabrikant of fabricagedatum. Tevens is deze base betaalbaar, veerkrachtig en betrouwbaar. Vandaar ook dat hij zo vaak gebruikt wordt door professionals en militairen. Vanwege al zijn geweldige eigenschappen domineert de Picatinny Rail de afgelopen jaren de rail-markt.
Dit is dan ook de beste en meest veelzijdige basis voor montage van nagenoeg iedere gewenste optiek op uw Remington long action en Mauser M18 geweer voor doelen tot 500 meter.

Schiet u op grotere afstanden boven de 500 meter en long range, dan kunt u beter deze Rusan Picatinny rail Remington 700 LA 20 MOA kiezen >>


Picatinny versus Weaver rails

Picatinny is een grote stap voorwaarts ten opzichte van de Weaver-standaard. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven over het hele oppervlak heeft. Dit geeft u de flexibiliteit om een richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker of nachtrichtkijker te monteren waar u dat het best passend vindt. De sleuf van Weaver is 3,8 mm breed. Daarom passen ringsteunen die zijn gemaakt voor een Weaver-rail ook op een Picatinny-rail, terwijl ringmontages die speciaal zijn gemaakt voor een Picatinny-rail niet op een Weaver-rail passen. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom Picatinny een veel betere montageoplossing is.

Rusan fabrikant van Picatinny-rails voor verschillende geweren

Rusan is een bedrijf uit Kroatië en is gespecialiseerd in het fabriceren van Picatinny-rails. Ze maken uitsluitend bevestigingen van staal en bieden kopers een brede selectie Picatinny-rails voor verschillende geweren en jachtwapens. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig diepblauw staal. Picatinny Rails bevatten schroeven met passende schroefdraad voor het bijbehorende geweer. Deze picatinny-rails zijn verkrijgbaar voor vele type geweren en wapens. Op al haar producten geeft Rusan 10 jaar garantie.

Toepassing Rusan Picatinny rail Remington 700 LA, Mauser M18

Met deze Rusan Picatinny rail heeft u een solide en veelzijdige basis rail op uw Remington 700 LA en Mauser M18. Hij is eenvoudig met de meegeleverde schroeven te monteren. Met deze picatinny base op uw Remington geweer heeft u de mogelijkheid om er nagenoeg elke optiek op te plaatsen. Van richtkijkers tot red dots en nachtrichtkijker tot warmtebeeld richtkijkers. Veel van deze kijkers worden namelijk standaard geleverd met een mount voor de picatinny rail. Deze kunt u er dus zonder problemen snel op monteren.

De Remington 700 Picatinny rail is verkrijgbaar in drie versies:

Wanneer een geweer beschikbaar is in meer dan één actielengte, dan zijn alleen tweedelige mounts uitwisselbaar tussen deze geweren. Een tweedelige mount gemaakt voor geweren Remington 700, 78 short-action (SA) kan ook worden gemonteerd op geweren Remington 700, 78 long-action (LA)). Mounts uit één stuk passen alleen op een geweer met een specifieke actielengte (een mount uit één stuk gemaakt voor Remington 700-geweren, 78 short-action (SA) past niet op de Remington 700-geweren, 78 long-action (LA)).

Remington 700, 78 SA (short-action) heeft een vergelijkbare actie als geweren Mauser M96, Mauser M97, Sauer 100, Sauer 101, Roessler Titan 16, Bergara B14 LA, Haenel Jäger 10 en Sabatti Rover LA. De radiussen van de montageoppervlakken zijn hetzelfde, maar er is een verschil in B-afstand (zie de afbeelding met maten). Dit is de reden waarom tweedelige bevestigingen gemaakt voor Remington 700 SA (short action) passen op geweren Mauser M96, Mauser M97, Sauer 100, Sauer 101, Roessler Titan 16, Bergara B14 LA, Haenel Jäger 10 en Sabatti Rover LA. Eendelige mounts gemaakt voor Remington 700, 78 SA (korte actie) passen echter niet op die geweren.


Maten:Rusan-Picatinny-rail-Remington-700-afmeting

A:
B:
C:
E:

Montagehoogte = 4 mm

Montage van Picatinny rail op uw Remington 700 LA, Mauser M18

Verwijder alle vlekken (vet, olie etc.) van het frame van het geweer met een reinigingsvloeistof (aceton). Zodra het oppervlak schoon en droog is, controleert u of de schroeven passen bij de rail en de gaten in het frame van uw geweer. Zorg ervoor dat de Picatinny-rail compatibel is met het geweer door de montagegaten op beide te inspecteren. Breng voor het permanent monteren van de rail een minimale hoeveelheid schroefdraadborgvloeistof 278 of 648 aan op schroeven en contactoppervlakken. Zorg ervoor dat er geen vloeistof in of nabij de montagegaten komt. Reinig voorzichtig de resterende overtollige vloeistof rond de rail met een reinigingsvloeistof. Schroef de schroeven met behulp van een momentschroevendraaier (tot 2,2 Nm) goed vast. Niet té vast aandraaien.


Levering:

  • 1x Rusan Picatinny rail Remington 700 LA (long action), Mauser M18
  • 8x bevestigingsschroef

Specificaties Mauser M18, Remington 700 LA Picatinny rail van Rusan


Merk: Rusan
Gemaakt in: Kroatië
Type: Base rail picatinny
Model: 010-15-LA
Passend op: Remington 700 LA (long action), Mauser M18
Geschikt voor montage van: o.a. richtkijker, red dot, warmtebeeldkijker, nachtrichtkijker
Kanteling (Minute of angle): Geen - 0 MOA
Kleur: Zwart
Materiaal: Hoogwaardig diepblauw finish staal
Garantie: 10 jaar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.