Top

Rusan 34mm Weaver ringen Standaard extra hoog (41mm)

Nieuw
  • Rusan 34mm Weaver ringen Standaard extra hoog (41mm)
  • Rusan 34mm Weaver ringen Standaard extra hoog (41mm)
  • Rusan 34mm Weaver ringen Standaard extra hoog (41mm)
102,95
per stuk
Verwachte levertijd: 2-14 dagenVoorraad: 10


De Rusan 34mm Weaver ringen standaard extra hoog (41mm) zijn speciaal ontwikkeld voor de weaver rail. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven over het hele oppervlak heeft. De sleuf van Weaver is 3,8 mm breed. Daarom passen montageingen die zijn gemaakt voor een Weaver-rail ook op een Picatinny-rail, terwijl ringmontages die speciaal zijn gemaakt voor een Picatinny-rail niet op een Weaver-rail passen. Rusan 34mm Weaver ringen zijn met precisie vervaardigde montageringen geschikt voor Weaver rails. Deze 34mm Weaver ringen zijn allemaal in de reeds bekende Rusan kwaliteit uitgevoerd en afgewerkt en worden aangeboden in verschillende montagehoogtes.

 

Deze Rusan 34mm Weaver ringen standaard hoog positioneren het midden van de richtkijker op 41 mm boven de rail. Ze worden per paar verkocht. Er zijn géén beperkingen voor een caliber bij gebruik van deze montageringen. Ze kunnen grote terugslag probleemloos aan.

Rusan 34mm Weaver ringen standaard in verschillende hoogtes

Rusan 34mm Weaver ringen zijn te bestellen in de volgende montagehoogtes:

Weaver ringhoogte berekenen

De hoogte van Rusan 30mm Weaver ringen wordt berekend vanaf de bovenkant van de weaver rail tot aan het midden van de richtkijkerbuis. U plaatst de richtkijker het beste zo dicht mogelijk bij de rail.

Om de ringhoogte te bepalen, neemt u de omtrek van de objectief lens van uw richtkijker en deelt deze door 2. Zo heeft u de minimale afstand tot de rail en neemt daar enkele millimeters ruimte bij. Hou rekening met de iron sights of geluisdemper of andere dingen die in de weg kunnen zitten van de mount. Mocht u flip caps gaan gebruiken, hou dan ook rekening met deze dikte die erbij komt. Ligt de loop iets lager, dan kunt u ook iets lagere ringen nemen.

Over Rusan montages en wapen onderdelen

Rusan is een bedrijf dat werd opgericht in 1983 in Kroatië. In de eerste jaren specialiseerde

zij zich uitsluitend in de metaalproductie, maar in de jaren 1990 hebben ze hun werk uitgebreid naar wapensmid diensten zoals het repareren en de productie van wapenonderdelen. In 2005 startte het bedrijf met de productie van haar eigen artikelen als onderdeel van Micron Ltd. Ze bieden vele speciale onderdelen zoals adapters, cartridge dummies, slagpinnen, mechanische sights, muzzle brakes, Picatinny en weaver rails, trigger-systemen enz. Tevens kunt u kiezen uit vele scope mounts. Ze staan bekend om hun zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.


Levering:

  • Rusan 34mm Weaver ringen Standaard extra hoog (41mm)


Specificaties Rusan Weaver montageringen 34mm voor de Weaver rail

Merk: Help Rusan
Type: Help Weaver ringen
Artikelnummer: Help 050-34-24-V
Op geweer te monteren: Help Ja
Montage: Help met imbussleutel
Geschikt voor rail: Help Weaver rail en Picatinny rail
Geschikt voor buisdikte: Help 34mm
Snelmontage: Help Nee
Kanteling (Minute of angle): Help Geen
Verstelbaar in breedte: Help Nee
Verstelbaar in hoogte: Help Nee
Montagehoogte: Help 41 mm
Materiaal: Help staal
Garantie: Help 10 jaar