Rusan 30mm Weaver ringen Quick Release medium (29mm)

De Rusan 30mm Weaver ringen Quick Release medium (25mm) zijn speciaal ontwikkeld voor de weaver rail. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven ov...

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 109,95
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Rusan 30mm Weaver ringen Quick Release medium (25mm) zijn speciaal ontwikkeld voor de weaver rail. De Weaver rail heeft een paar vooraf aangewezen sleuven, daar waar de Picatinny rail sleuven over het hele oppervlak heeft. De sleuf van Weaver is 3,8 mm breed. Daarom passen montageringen die zijn gemaakt voor een Weaver-rail ook op een Picatinny-rail, terwijl ringmontages die speciaal zijn gemaakt voor een Picatinny-rail niet op een Weaver-rail passen. Rusan 30mm Weaver ringen zijn met precisie vervaardigde montageringen geschikt voor Weaver rails. Deze 30mm Weaver ringen zijn allemaal in de reeds bekende Rusan kwaliteit uitgevoerd en afgewerkt en worden aangeboden in verschillende montagehoogtes.

Deze Rusan 30mm Weaver ringen Quick Release medium positioneren het midden van de richtkijker op 29 mm boven de rail. Ze worden per paar verkocht. Er zijn géén beperkingen voor een caliber bij gebruik van deze montageringen. Ze kunnen grote terugslag probleemloos aan.

Voordelen van Rusan Quick Release weaver ringen

Quick Release weaver ringen zijn montageringen waarmee u snel van optiek kunt wisselen. Daarnaast is het ook handig als u vaak uw richtkijker van het geweer wilt halen, bijvoorbeeld tijdens het transport. Dit doet echter niets af aan de stabiliteit van deze stalen ringen, want die zitten zeer vast op uw rails door de verstelbare quick release. Na het demonteren hoeft u slechts een test schot te nemen om meteen weer op doel te geraken.

Quick Realease Weaver ringen voor precisie

Deze Quick Realease Weaver ringen zijn gemakkelijk te monteren en toch met precisie. Deze Weaver roll-off-mount van Rusan is gemaakt van hoogwaardig staal met een snelspanhendel. De hendel is verstelbaar zodat een optimale pasvorm is gegarandeerd. Deze Quick Realease Weaver ringen kunnen herhaaldelijk met dezelfde nauwkeurigheid worden gemonteerd.

Rusan 30mm Weaver ringen Quick Release in verschillende hoogtes

Rusan 30mm Weaver snelmontage ringen zijn te bestellen in de volgende montagehoogtes:

Weaver ringhoogte berekenen

De hoogte van Rusan 30mm Weaver ringen wordt berekend vanaf de bovenkant van de weaver rail tot aan het midden van de richtkijkerbuis. U plaatst de richtkijker het beste zo dicht mogelijk bij de rail.


Om de ringhoogte te berekenen, neemt u de omtrek van de objectief lens van uw richtkijker en deelt deze door 2. Zo heeft u de minimale afstand tot de rail en neemt daar enkele millimeters ruimte bij. Hou rekening met de iron sights of geluisdemper of andere dingen die in de weg kunnen zitten van de mount. Mocht u flip caps gaan gebruiken, hou dan ook rekening met deze dikte die erbij komt. Ligt de loop iets lager, dan kunt u ook iets lagere ringen nemen.

Over Rusan montages en wapen onderdelen

Rusan is een bedrijf dat werd opgericht in 1983 in Kroatië. In de eerste jaren specialiseerde

zij zich uitsluitend in de metaalproductie, maar in de jaren 1990 hebben ze hun werk uitgebreid naar wapensmid diensten zoals het repareren en de productie van wapenonderdelen. In 2005 startte het bedrijf met de productie van haar eigen artikelen als onderdeel van Micron Ltd. Ze bieden vele speciale onderdelen zoals adapters, cartridge dummies, slagpinnen, mechanische sights, muzzle brakes, Picatinny en weaver rails, trigger-systemen enz. Tevens kunt u kiezen uit vele scope mounts. Ze staan bekend om hun zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.


Levering:

  • Rusan 30mm Weaver ringen Quick Release medium (29mm)


Specificaties Rusan Quick Release Weaver montageringen 30mm voor de Weaver rail

Merk: Help Rusan
Type: Help Weaver ringen
Artikelnummer: Help 050-30-14-R
Op geweer te monteren: Help Ja
Montage: Help Snelmontage Quick Release
Geschikt voor rail: Help Weaver rail en Picatinny rail
Geschikt voor buisdikte: Help 30mm
Snelmontage: Help Ja
Kanteling (Minute of angle): Help Geen
Verstelbaar in breedte: Help Nee
Verstelbaar in hoogte: Help Nee
Montagehoogte: Help 29 mm
Materiaal: Help staal
Garantie: Help 10 jaar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.