Pard NV008P Digitale Nachtrichtkijker 6,5-12x

De Pard NV008P (nieuwe 2020 model) is een digitale nachtrichtkijker die zéér compact en nog kleiner en lichter is dan zijn voorganger de NV008. Nieuw is het Sony OLED-scherm en ingebouwd E-Compas/G...

Standaard levertijd

1 dag

€ 816,00
€ 695,00
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Pard NV008P (nieuwe 2020 model) is een digitale nachtrichtkijker die zéér compact en nog kleiner en lichter is dan zijn voorganger de NV008. Nieuw is het Sony OLED-scherm en ingebouwd E-Compas/Gyroscope. Hij weegt slechts 420 gram en is maar 14cm lang. De NV008P is als richtkijker zowel overdag als ’s nachts te gebruiken. Hij kan als handheld nacht spotter gebruikt worden, maar kan (in tegenstelling tot de Pard NV007) ook als nachtrichtkijker gebruikt worden, door hem te monteren op het geweer d.m.v. de bijgeleverde picatinny montage. Hij is namelijk voorzien van 5 verschillende dradenkruizen met richtpunt gradaties. De prestaties van deze unit zijn uitstekend en hij kan gebruikt worden als individuele spotter of als richtkijker. Hiermee is hij geschikt voor vele doeleinden zoals; outdoor jacht, nachtelijke observaties, outdoor adventure, reddingsoperaties, nachtelijke patrouille, Rechtshandhaving, Beveiliging en meer. Voor lange afstand observaties tot meer dan 200 meter.
 

Wat is nieuw in de Pard NV008P (nieuw model 2020)?

Het nieuwe 2020-model PARD NV008P is allereerst nog lichter en compacter gemaakt en biedt uitstekende prestaties tegen een budgetvriendelijke prijs. Deze nieuwe versie is nu met een nieuw Sony OLED-scherm en oculaire resolutie van 1024 x 768 pixels uitgerust. Tevens een nieuwe toegevoegde functie van E-Compas. Het nieuwe OLED-scherm biedt  de voordelen ten opzichte van het oude LCD-scherm:

 • Verbeterde beeldkwaliteit - beter contrast, hogere helderheid, grotere kijkhoek, een groter kleurbereik en veel snellere vernieuwingsfrequenties. 
 • Lager stroomverbruik.
 • Eenvoudiger ontwerp dat ultradunne, flexibele, opvouwbare en transparante displays mogelijk maakt 
 • Betere duurzaamheid - OLED's zijn zeer duurzaam en kunnen in een breder temperatuurbereik werken.
 

Gebruik van Pard NV008P Nachtrichtkijker

Deze Pard NV008P nachtrichtkijker kan zeer grote terugslag van wapens aan en is getest tot 5000 joules waaronder bijv.; .308 en .30-06 kaliber, 7x64 mm en 7.62×51 mm. Nagenoeg elk jachtwapen zal dus geschikt zijn voor deze Pard NV 008. De meegeleverde picatinny montage zorgt ervoor dat u altijd voldoende oogafstand heeft en kan op elke gewenste positie op uw picatinny rail gemonteerd worden.

Daarnaast heeft de NV008 een micro SD ingang voor het opslaan van de beelden. Hiervoor kan een geheugenkaart van maximaal 128Gb gebruikt worden. We raden u echter aan om de 32Gb SD-kaart te gebruiken, welke u kunt vinden in de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving.

Via de HDMI poort kan de unit aangesloten worden op uw TV om uw beelden te bekijken. Met 1080P HD kleur dag video-opname en 1080p HD nacht video-opname kunt u uw beelden rechtstreeks op de interne micro SD-kaart opslaan.

LET OP: De micro-USB-poort is alleen bedoelt voor het overbrengen van data naar een computer en NIET voor opladen. Opladen via de USB-poort kan het apparaat beschadigen en eventuele schade wordt niet gedekt door de garantie. Voor het opladen van de batterijen gebruikt u het beste een losse batterijoplader, die u kunt vinden in de gerelateerde producten onderaan deze beschrijving. 
 

Extra functies van de Pard NV008P digitale nachtrichtkijker 6,5-12x

De Pard NV008P digitale nachtrichtkijker zit boordevol extra functies. Dit is bijvoorbeeld de ingebouwde wifi-verbinding, welke werkt met vele apparaten zoals; mobiele telefoons en iPads en meer. Hiermee kunt u op afstand de beelden bekijken van de unit. Daarnaast heeft hij een ingebouwde laser verlichter. Deze 5 watt laser lamp is wellicht handig voor het jagen op kortere afstanden. Met de ingebouwde en compacte IR Illuminator kunt u op meer dan 200 meter doelen bereiken, afhankelijk van de weersomstandigheden. Deze kan in 3 standen worden ingesteld met zoom-functie. Zo kan een brede straal worden ingesteld om een breed veld extra te verlichten voor observatie. Ook kan de laser in een smallere bundel worden ingesteld om zo verder te kunnen kijken en schieten op een gericht doel. De laser lamp kan ook nog in hoogte en breedte worden versteld om hem zo gericht op een doel te laten schijnen.
 

PiP/ Picture in Picture mode

De Picture in Picture mode (PiP) kunt u inschakelen als u op een doel focust. Met deze optie kunt u een bepaald deel van het beeld verder vergroten, zonder daarbij de rest van het gezichtsveld te verliezen. Er verschijnt dan een extra klein scherm in uw groot scherm met 2 vergrotingen.
 

Pard NV008P met Wifi-verbinding voor Apple en Android

De ingebouwde Wifi maakt het bekijken en opnemen op afstand mogelijk via telefoon of tablet met behulp van de speciale app (ISO en Android-compatibel). Met de APP software die u kunt downloaden via de App-stores kunt u uw mobiele telefoon verbinden met de NV008P Nachtrichtkijker. De App’s zijn te downloaden voor zowel Android als iPhone iOS. Hiermee kunt u op uw telefoonscherm of iPad/tablet scherm de beelden bekijken.

Bij de aankoop van deze kijker ontvangt u een Nederlandse handleiding om de wifi te kunnen instellen op uw mobiele telefoon of tablet.
 

Weaver rail en IPX7 waterdicht

Tevens is deze unit voorzien van een extra picatinny/weaver rail, waarop eenvoudig accessoires zoals extra infrarood lampen of illuminators en verlichting gemonteerd kan worden. De NV008P heeft een hoge waterdichte bescherming volgens de IPX7 norm, wat zorgt dat de unit ook perfect werkt bij nat weer.
 

Montage Pard NV008P op uw wapen met picatinny rail

De NV008P kan gebruikt worden als hand-held spotter. Het zal echter waarschijnlijker zijn dat u hem gaat monteren op uw wapen. Deze Pard NV008 wordt geleverd met een picatinny montage, waarmee hij zeer eenvoudig op de picatinny rail van uw wapen gemonteerd kan worden. Met de bijgeleverde imbussleutel en 3 schroeven monteert u eerst de rail aan de nachtrichtkijker. Er zijn diverse posities mogelijk waarmee u de meest geschikte oogafstand kunt bepalen en beste positie op uw wapen. Vervolgens kunt u de kijker met rail op uw geweer monteren.

LET OP: De standaard meegeleverde montage past niet op een weaver rail. Zie hiervoor deze:
Rusan Quick Release mount Pard NV008 voor Picatinny / weaver rails

 

Montage van Pard NV008P op luchtbuks met 11mm dovetail rail

Mocht u een 11mm dovetail rail op uw wapen hebben, dan kunt u de bijgeleverde picatinny mount d.m.v. een adapter monteren. Deze adapter verandert namelijk uw dovetail rail in een picatinny rail: UTG Dovetail naar Picatinny Rail Adapter - MNT-DT2PW01 Op deze UTG adapter kunt u dan rechtstreeks de bijgeleverde waever rail met nachtrichtkijker monteren.
 

Snelmontages / QD-mounts voor Pard NV008P

Rusan, Dentler en Innomount hebben tevens snelmontages en zwenkmontages om de Pard NV008 en Pard NV008P snel en eenvoudig te kunnen monteren of uw wapen of jachtgeweer. Onderstaand de mogelijkheden:

 

Snel inschieten met One-Shot-Zero functie

De Pard NV008p heeft een 6x vergroting en daarom moet je deze instellen en inschieten en op ‘0’ instellen op je geweer. Dit is echter gemakkelijk te doen door de One-Shot-Zero functie op de kijker. U monteert de NV008 en schiet op afstand. Dat plaatst het punt op het doel waar u op schiet en de kogelinslag. Dan houdt u het geweer helemaal stil, verplaatst het dradenkruis naar het inslagpunt tot het uitgelijnd is met het kogelinslagpunt. Het volgende schot dat u neemt zou dan precies op uw doel moeten komen. Verder kunt u eenvoudig de zero-instelling bepalen en opslaan in persoonlijke schietprofielen.
 

Typische kenmerken van Pard NV008P

 • Nieuw Sony OLED-scherm met 1024x768 resolutie (oude model was 800x600 LED);
 • Verbeterde beeldkwaliteit met beter contrast, hogere helderheid, grotere kijkhoek en groter kleurbereik
 • Super compact en licht gewicht design nachtrichtkijker van 420 gram
 • Gemaakt van geanodiseerd 7050 vliegtuig aluminium voor duurzaamheid en flexibiliteit
 • 5 Dradenkruis opties in 2 kleuren met subtentions en de mogelijkheid om het kruis uit te zetten.
 • Ingebouwde E-Compas/Gyroscope; Verbetert de nauwkeurigheid door kanteling en hoeken van meer dan 1° nauwkeurig te identificeren. Met een rode pijl wordt de richting en mate van kanteling aangegeven op een schaalverdeling.
 • Eenvoudig te monteren op picatinny rails en 11mm dovetail rails (d.m.v. adapter)
 • Tevens te gebruiken als handheld monoculaire kijker
 • Multifunctioneel menu met snelle toegangsknoppen
 • Ondersteunde talen: Pools, Engels, Frans, Duits, Spaans, Chinees, Japans
 • 1080P HD Full colour dag opnames met geluid
 • 1080P HD zwart-wit nacht opnames met geluid
 • Frame rate 30 fps
 • MP4 format direct opnemen op de Micro SD card
 • HDMI poort voor aansluiting op uw TV
 • Compatible met OSX en Windows systemen
 • Video kan ook bekeken worden in de viewfinder van de unit
 • Ingebouwde 5w 850nm IR infrared illuminator 150 tot 200 meter
 • IR met variabele focus van spot tot breed
 • Infrarood verlichter is instelbaar in 3 standen; hoog, medium en laag met een zoom functie
 • Ingebouwde 1mw laser lamp voor gebruik als een marker of voor range finding op korte afstanden
 • Bijgeleverde waever montage biedt juiste oogafstand en hoofd positie
 • Kan terugslag aan tot 5000 joules waaronder; .308 en .30-06 kaliber, 7x64 en 7.62×51 mm
 • Gebruikt slechts 1 oplaadbare 18650 batterij
 • Gebruik van batterij tot 8 uur (afhankelijk van het IR-gebruik)
 • Kan met een 3.7V powerbank gebruikt worden, maar dit wordt afgeraden aangezien de poort kapot kan gaan tijdens het schieten
 • Digitale zoom-functie
 • Verstelbaar oculair met rubberen demper
 • Aanpasbare dioptrie
 • Ingebouwde wifi
 • Instelbaar scherm met standby modus
 • Instelbare helderheid controle voor meer kleur en detail in omstandigheden met zeer weinig licht

Video Pard NV008 digitale nachtrichtkijker

Bron: https://youtu.be/xALspF_NKNg
 

Pard NV007A versus NV008P

De keuze tussen de Pard NV007A Clip-on en deze NV008P nachtrichtkijker hangt af van waar u het voor gaat gebruiken. Gebruikt u een speciaal nachtzicht geweer, dan gebruikt u het beste de NV008P. Het grootste verschil tussen de Pard NV007 en NV008 is dat de NV008 alleen als losse nachtrichtkijker gebruikt kan worden. De Pard NV007 kan alleen samen met een richtkijker gebruikt worden om te schieten. De NV007 maakt namelijk gebruik van de dradenkruizen van uw richtkijker. De NV008 daarintegen heeft ingebouwde dradenkruizen om te richten en schieten. De Pard NV008 is een wapen unit met 6x optische vergroting en 2x digitale zoom functie. Hij is mooi compact, licht en gemakkelijk te gebruiken. Omdat deze met een achteruit waarste picatinny montage wordt gemonteerd op uw rail, kunt u de oogafstand goed op de juiste manier instellen. Ook voor de zwaarder kaliber wapens gebruikt u dus het beste de NV008 om zo een betere eye relief te krijgen. De NV008 monteert u namelijk met de bijgeleverde cantilever montage op de rail. Dit in tegentelling tot de NV007 die op het oculair van de richtkijker gemonteerd moet worden.


Levering:

 • 1x Pard NV008P digitale Nachtrichtkijker
 • 1x waever rail monteer systeem
 • 2x Shimplaatje
 • 1x inbussleutel en schroeven
 • 1x USB-kabel
 • 1x beschermtas
 • 1x garantiekaart en handleiding (Engels)
 • Quick Starters Guide en handleiding in het Nederlands!
 • 18650 batterij en Micro SD card zijn niet inbegrepen!


   Review:     Pard NV007 en NV008 | Verschillen en overeenkomsten
 


Specificaties Pard NV008 digitale Nachtrichtkijker 6,5-12x
 

Merk: Help Pard
Type: Help monoculaire nachtkijker / nachtrichtkijker
Vergroting: Help 6,5-12x
Doorlopende digitale zoom: Help 1x/2x
Kijkhoek-horizontaal: Help 40 graden
Diameter lens: Help 16mm (All glass 8P HD lens)
Exit pupil: Help 8mm
Oogafstand: Help 35mm
Dioptrie instelling: Help -5/+5
Scherm resolutie: Help 1024 x 768 OLED
Scherp vanaf: Help 3m tot oneindig
Infrarood ingebouwd: Help Ja
IR power / straal: Help 5w / 1mw
IR Golflengte: Help 850nm
IR range: Help 250m
Detectieafstand: Help 200m
Op geweer te monteren: Help Ja (aan richtkijker)
Montage inbegrepen: Help Ja (waever mount)
Verbindingsmodus: Help Wifi
Video formaat: Help AVI
Video resolutie: Help 1920x1080 pixels
Foto resolutie: Help 2608x1944 pixels
Frame frequentie: Help 30fps
Opslag type: Help SD kaart
Uitgangen: Help USB en HDMI poort
Voeding: Help 1x 18650 (3.7V)
Batterijduur: Help ± 8 uur
Werktemperatuur: Help -25°C tot 50°C
Opslagtemperatuur: Help -50°C tot 60°C
Afmetingen (l x b x h): Help 137 x 51 x 64 mm
Kleur: Help zwart
Gewicht: Help 420 gram
Behuizing: Help Aluminium
Waterdichtheid: Help IPX7 Waterproof
Garantie: Help 2 jaar
Handleiding: PDF bestand Manual Pard NV008P / NV008P LRF

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.