Luna Optics LN-PB7M Premium Nachtkijker Gen 1+

LET OP: Deze Luna Optics LN-PB5M Premium Nachtkijker is uit het assortiment gehaald en vervangen door de Luna Optics LN-NVB5 5x50 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+ Premium Nachtkijker met zich...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 1.400,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Deze Luna Optics LN-PB5M Premium Nachtkijker is uit het assortiment gehaald en vervangen door de Luna Optics LN-NVB5 5x50 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+

Premium Nachtkijker met zicht tot 500 meter in de nacht! De LN-PB7M is een binoculaire Generatie 1+ nachtkijker van Luna Optics. Dankzij zijn hoogwaardige glazen optiek met multicoating lenzen krijgt u beeld onder iedere lichtomstandigheid. Hij beschikt over een super close focus, wat betekent dat de nachtkijker op een minimale afstand van 5 meter al kan scherpstellen. Daarnaast geeft de ingebouwde infrarood functie u zicht tot 500 meter bij volle maan. Dankzij de speciale LPS sensor (Light Protection System) worden de interne componenten van de nachtkijker beschermd tegen zonlicht. Deze lichtsensor zorgt ervoor dat de nachtkijker niet op zal starten bij een overdaad aan licht of gebruik overdag. De body is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium en is tevens bestand tegen alle weertypes.

LN-PB7M nachtkijker met IR

Deze LN-PB7M Premium nachtkijker kan op 2 standen gebruikt worden; met IR Illuminator en zonder IR verlichting. Kijkt u zonder IR, dan zal deze nachtkijker het restlicht van de maan, sterren en kunstmatige lichtbronnen vele malen versterken. In deze stand heeft u onder de meest ideale omstandigheden een bereik tot 150 meter. Bij weinig restlicht of totale duisternis wordt de IR verlichting ingeschakeld, waarmee de afstand flink vergroot kan worden. Deze infraroodschijnwerper is onzichtbaar voor het menselijke oog, maar is niet onzichtbaar als u door de nachtkijker kijkt.

Ruim gezichtsveld van 8°

De LN-PB7M heeft een ruim gezichtsveld van 8° wat uitstekend is met een dergelijke vergroting en veel ruimer is dan vergelijkbare binoculaire nachtkijkers in zijn klasse. Tevens beschikt deze nachtkijker over een 58mm lens voor optimale lichttransmissie.

Sterke 7x vergroting

Deze Premium nachtkijker LN-PB7M is met een vergroting van 7x de sterkste nachtkijker in deze Luna Optics serie. Tevens heeft hij als voordeel dat u met beide ogen kunt kijken, waardoor u goed de diepte kan inschatten. Dit maakt deze nachtkijker uitermate geschikt voor langdurige observaties en is hij te gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. U kunt hierbij denken aan beveiliging en observatie in en rond het huis, camping trips, nachtelijke wildobservaties, maar ook bewaking en surveillance, reddingsoperaties, verkeerstorens en bij sluizen.

Belangrijke kenmerken van Luna Optics LN-PB7M Premium Nachtkijker:

 • Gevoeligheid: 280-300 μA/lm
 • Resolutie: 32-38lp/mm
 • Vergroting: 7x
 • Field of view: 8 graden
 • Oogafstand: 64 +/-5 mm
 • Infrarood: 805nm / 120mW
 • Dioptrie instelling: +/-4
 • Bedieningstijd: tot 30 uur

Levering:

 • LN-PB7M Nachtkijker
 • Nylon tas met draagriem
 • Lensdoppen


   Review:     17 Luna Optics nachtkijker Tips met zicht van 100 tot 500m in totale duisternis


Merk: Help Luna Optics
Generatie: Help 1+ generatie
Vergroting: Help 7X
Diameter objectief: Help 58mm
Infrarood ingebouwd: Help Ja
Op geweer te monteren: Help Nee
Kleur: Help Zwart
Afmetingen: Help 270x127x78mm
Gewicht: Help 1150 gr
Garantie: Help 1 Jaar
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 8 graden
Detectie Afstand: Help 500
Voeding: Help 1x3V Lithium Batterij
Werktemperatuur: Help -20 tot +35 celsius

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.