Luna Optics LN-NVB5 5x50 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+

LET OP: Deze Luna Optics LN-NVB5 5x50 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+ is definitief uit het assortiment gehaald. Zie voor alternatieven deze categorie: Binoculaire Nachtkijkers.De Luna Optic...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 919,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Deze Luna Optics LN-NVB5 5x50 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+ is definitief uit het assortiment gehaald. Zie voor alternatieven deze categorie: Binoculaire Nachtkijkers.De Luna Optics LN-NVB5 5x50 is een lichtgewicht compacte Generatie 1+ binoculaire nachtkijker van Luna Optics, zeer aanbevolen voor lange afstand en meer gedetailleerde beelden. Het is de verrekijker in de Luna Optics LN-NVB serie met de hoogste vergroting. Deze LN-NVB5 nachtkijker maakt deel uit van een serie waarin ook de LN-NVB2 en de LN-NVB3 zitten. De LN-NVB5 heeft een vergroting van 5 maal en heeft hiermee een bereik van 300 meter / 250 meter bij ¼ maan. De multi-element optics minimaliseert vervorming aan de randen van het gezichtsveld en verhoogt de scherpte en het contrast van de afbeelding. Haar hoogwaardige intensifier tubes maken zeer duidelijke en gedetailleerde weergaven mogelijk.

LN-NVB5 met ingebouwde IR-verlichter en LPS sensor

De nachtkijker LN-NVB5 verrekijker is voorzien van een krachtige laser infrarood verlichter. De IR-verlichter maakt efficiënt gebruik van de kijker in volledige duisternis mogelijk.  Deze is onzichtbaar voor het blote oog tot 100m voor de waarneming van de externe objecten. De ingebouwde IR-verlichter met instelbare beam is te gebruiken voor een close-up of brede straal. Dankzij de speciale LPS sensor (Light Protection System) worden de interne componenten van de nachtkijker beschermd tegen zonlicht. Deze lichtsensor zorgt ervoor dat de nachtkijker niet op zal starten bij een overdaad aan licht of gebruik overdag.

Luna Optics LN-NVB5 is eenvoudig in gebruik

De oculairs van deze Luna Optics LN-NVB5 5x50 zijn individueel te focussen en zorgen voor heldere beelden. Tevens zijn de oculairs voorzien van gevleugelde oogbekers zodat omgevingslicht het kijken niet beïnvloedt. De gebruikte lenzen zijn Multi coated en zorgen voor een heldere lichttransmissie. Aan de onderkant van de LN-NVB5 bevindt zich een statief aansluiting waarmee u de nachtkijker op een statief kunt monteren. De behuizing is IPx4 gecertificeerd, dit betekent dat de LN-NVB5 ook in motregen omstandigheden kan worden gebruikt. De body is voorzien van anti slip grip zodat hij stevig in de hand ligt. De aan/uit knop en de IR knop voor de illuminator zitten bovenop de LN-NVB5 en zijn makkelijk te bedienen.

Belangrijke kenmerken van de Luna Optics LN-NVB5 Premium Nachtkijker:

• Gevoeligheid: 280-300 μA/lm
• Resolutie: 36lp/mm
• Vergroting: 5x
• Minimum focus: 1,5 meter
• IR afstand: 100 meter
• Field of view: 15 graden
• 15 mm eye relief
• Oogafstand: 64 +/-5 mm
• Dioptrie instelling: +/-4
• Bedieningstijd: tot 120 uur (zonder IR) 

Toepassing Luna Optics LN-NVB5 5x50 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+

De Luna Optics LN-NVB5 is een lichtgewicht binoculaire generatie 1+ nachtkijker met een helder en duidelijk beeld. Met zijn 300 meter bereik is het een verrekijker in het donker voor observaties op grotere afstand. Middels zijn statief-aansluiting kan hij ook op een statief worden gebruikt en met name nuttig voor Wildobservatie, Jacht en Sterrenkijken. Met de opvouwbare oculair-rubbers blijft de gebruiker verborgen tijdens de operatie en is deze LN-NVB5 nachtkijker comfortabel te gebruiken zowel met of zonder bril.

De top-range LN-NVB5 functies zijn een krachtige 5x vergroting voor extra afstand en meer gedetailleerde beelden, terwijl u nog steeds respectabele 15 graden gezichtsveld heeft, wat breder is dan een vergelijkbare nachtkijkers met deze vergroting.


Levering:

  • 1x LN-NVB5 Premium Binoculaire Nachtkijker 5x50
  • 1x Nylon tas met draagriem
  • 1x Lensdoppen

Merk:

Luna Optics

Generatie:

1+ generatie

Vergroting:

5x

Diameter objectief:

50mm

Infrarood ingebouwd:

Ja

Op geweer te monteren:

Nee

Statiefdraad:

1/4

Kleur:

Groen/Zwart

Afmetingen:

228 x 120 x 64 mm

Gewicht:

1200 gr

Garantie:

1 Jaar

Gasgevuld/waterproof:

Ja

Beeldhoek:

15 graden

Detectie Afstand:

300m / 250m bij ¼ maan

Voeding:

1xCR123 3V Lithium Batterij (geen oplaadbare)

Werktemperatuur:

-20 tot +35 celsius

Handleiding:

Manual Luna Optics LN-NVB5 5x50 Binoculaire Nachtkijker Premium Gen 1+

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.