Luna Optics LN-PB3M Premium Nachtkijker Gen 1+

LET OP: Deze Luna Optics LN-PB3M Premium Nachtkijker is uit het assortiment gehaald en vervangen door de Luna Optics LN-NVB3 3x42 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+LN-PB3M Nachtkijker met zicht...

Verwachte levertijd

5 jaar(en)

€ 925,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: Deze Luna Optics LN-PB3M Premium Nachtkijker is uit het assortiment gehaald en vervangen door de Luna Optics LN-NVB3 3x42 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+


LN-PB3M Nachtkijker met zicht tot 300 meter in de nacht! 
De LN-PB3M is een binoculaire Generatie 1+ nachtkijker van Luna Optics. Dankzij zijn hoogwaardige glazen optiek met multicoating lenzen krijgt u beeld onder iedere lichtomstandigheid. Hij beschikt over een super close focus, wat betekent dat de nachtkijker op een minimale afstand van 2 meter al kan scherpstellen. Daarnaast geeft de ingebouwde infrarood functie u zicht tot 300 meter bij volle maan. Dankzij de speciale LPS sensor (Light Protection System) worden de interne componenten van de nachtkijker beschermd tegen zonlicht. Deze lichtsensor zorgt ervoor dat de nachtkijker niet op zal starten bij een overdaad aan licht of gebruik overdag. De body is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium en is tevens bestand tegen alle weertypes.

Deze LN-PB3M binoculaire nachtkijker kan op 2 standen gebruikt worden; met IR Illuminator en zonder IR verlichting. Kijkt u zonder IR, dan zal deze nachtkijker het restlicht van de maan, sterren en kunstmatige lichtbronnen vele malen versterken. In deze stand heeft u onder de meest ideale omstandigheden een bereik tot 150 meter. Bij weinig restlicht of totale duisternis wordt de IR verlichting ingeschakeld, waarmee de afstand vergroot kan worden. Deze infraroodschijnwerper is onzichtbaar voor het menselijke oog, maar is niet onzichtbaar als u door de nachtkijker kijkt.

De binoculaire nachtkijker LN-PB3M heeft een 3x vergroting en tevens als voordeel dat u met beide ogen kunt kijken. Hierdoor kunt u goed de diepte inschatten. Dit maakt deze nachtkijker geschikt voor langdurige observaties en is hij te gebruiken voor vele doeleinden. U kunt hierbij denken aan beveiliging en oberservatie in en rond het huis, camping trips, nachtelijke wildobservaties, maar ook bewaking en surveillance, reddingsoperaties, verkeerstorens en bij sluizen.

De LN-PB3M heeft een zeer ruim gezichtsveld van 15° wat uitstekend is en veel ruimer is dan vergelijkbare binoculaire nachtkijkers in zijn klasse. Door dit ruime blikveld kunt u snel een groot terrein scannen.

Belangrijke kenmerken van de Luna Optics LN-PB3M Premium Nachtkijker:

 • Gevoeligheid: 280-300 μA/lm
 • Resolutie: 32-38lp/mm
 • Vergroting: 3x
 • Field of view: 15 graden
 • Oogafstand: 64 +/-5 mm
 • Infrarood: 805nm / 120mW
 • Dioptrie instelling: +/-4
 • Bedieningstijd: tot 120 uur (zonder IR)

Levering:

 • LN-PB3M Nachtkijker
 • Nylon tas met draagriem
 • Lensdoppen

   Review:     17 Luna Optics nachtkijker Tips met zicht van 100 tot 500m in totale duisternis


Merk: Help Luna Optics
Generatie: Help 1+ generatie
Vergroting: Help 3X
Diameter objectief: Help 42mm
Infrarood ingebouwd: Help Ja
Op geweer te monteren: Help Nee
Kleur: Help Zwart
Afmetingen: Help 160x118x68mm
Gewicht: Help 650 gr
Garantie: Help 1 Jaar
Gasgevuld/waterproof: Help Ja
Beeldhoek: Help 15 graden
Detectie Afstand: Help 300
Voeding: Help 1x3V Lithium Batterij
Werktemperatuur: Help -20 tot +35 celsius

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.