Luna Optics LN-NVB3 3x42 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+

LET OP: De Luna Optics LN-NVB3 3x42 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+ is uit het assortiment gehaald. Kijk voor alternatieve nachtkijkers in deze categorie: Binoculaire Nachtkijkers De Luna Op...

Verwachte levertijd

0 dag(en)

€ 799,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

LET OP: De Luna Optics LN-NVB3 3x42 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+ is uit het assortiment gehaald. Kijk voor alternatieve nachtkijkers in deze categorie: Binoculaire NachtkijkersDe Luna Optics LN-NVB3 3x42 is een lichtgewicht compacte Generatie 1+ binoculaire nachtkijker van Luna Optics. Een all-round performer, aanbevolen voor de middellange afstand met gedetailleerde beelden. Deze LN-NVB3 nachtkijker is een verrekijker die deel uit maakt van de Luna Optics LN-NVB serie waarin ook de LN-NVB2 en de LN-NVB5 zitten. De LN-NVB3 heeft een vergroting van 3 maal en heeft hiermee een bereik van 250 meter / 200 meter bij ¼ maan. De multi-element optics minimaliseert vervorming aan de randen van het gezichtsveld en verhoogt de scherpte en het contrast van de afbeelding. Haar hoogwaardige hand-geselecteerde intensifier tubes maken zeer duidelijke en gedetailleerde weergaven mogelijk.

LN-NVB3 met ingebouwde IR-verlichter en LPS sensor

De nachtkijker LN-NVB3 verrekijker is voorzien van een krachtige laser infrarood verlichter. De IR-verlichter maakt efficiënt gebruik van de kijker in volledige duisternis mogelijk.  Deze is onzichtbaar voor het blote oog tot 100m voor de waarneming van de externe objecten. De ingebouwde IR-verlichter met instelbare beam is te gebruiken voor een close-up of brede straal. Dankzij de speciale LPS sensor (Light Protection System) worden de interne componenten van de nachtkijker beschermd tegen zonlicht. Deze lichtsensor zorgt ervoor dat de nachtkijker niet op zal starten bij een overdaad aan licht of gebruik overdag.

Luna Optics LN-NVB3 is eenvoudig in gebruik

De oculairs van deze Luna Optics LN-NVB3 3x42 zijn individueel te focussen en zorgen voor heldere beelden. Tevens zijn de oculairs voorzien van gevleugelde oogbekers zodat omgevingslicht het kijken niet beïnvloedt. De gebruikte lenzen zijn Multi coated en zorgen voor een heldere lichttransmissie. Aan de onderkant van de LN-NVB3 bevindt zich een statief aansluiting waarmee u de nachtkijker op een statief kunt monteren. De behuizing is IPx4 gecertificeerd, dit betekent dat de LN-NVB3 ook in motregen omstandigheden kan worden gebruikt. De body is voorzien van anti slip grip zodat hij stevig in de hand ligt. De aan/uit knop en de IR knop voor de illuminator zitten bovenop de LN-NVB3 en zijn makkelijk te bedienen.

Belangrijke kenmerken van de Luna Optics LN-NVB3 Premium Nachtkijker:

• Gevoeligheid: 280-300 μA/lm
• Resolutie: 36lp/mm
• Vergroting: 3x
• Minimum focus: 1,5 meter
• IR afstand: 100 meter
• Field of view: 20 graden
• 15 mm eye relief
• Oogafstand: 64 +/-5 mm
• Dioptrie instelling: +/-4
• Bedieningstijd: tot 120 uur (zonder IR) 

Toepassing Luna Optics LN-NVB3 3x42 Premium Binoculaire Nachtkijker Gen 1+

De Luna Optics LN-NVB3 is een lichtgewicht binoculaire generatie 1+ nachtkijker met een helder en duidelijk beeld. Met zijn 200 meter bereik en groot gezichtsveld van 20 graden is het een all-round verrekijker in het donker, voor observaties op middellange afstand. Middels zijn statiefaansluiting kan hij ook op een statief worden gebruikt en met name nuttig voor Wildobservatie, Jacht en sterrenkijken. Met de opvouwbare oculairrubbers blijft de gebruiker verborgen tijdens de operatie en is deze LN-NVB3 nachtkijker comfortabel te gebruiken zowel met of zonder bril.


Levering:

  • 1x LN-NVB3 Premium Binoculaire Nachtkijker 3x42
  • 1x Nylon tas met draagriem
  • 1x Lensdoppen

Merk:

Luna Optics

Generatie:

1+ generatie

Vergroting:

3x

Diameter objectief:

42mm

Infrarood ingebouwd:

Ja

Op geweer te monteren:

Nee

Statiefdraad:

1/4

Kleur:

Groen/Zwart

Afmetingen:

202 x 120 x 64mm

Gewicht:

900 gr

Garantie:

1 Jaar

Gasgevuld/waterproof:

Ja

Beeldhoek:

20 graden

Detectie Afstand:

250m / 200m bij ¼ maan

Voeding:

1xCR123 3V Lithium Batterij (geen oplaadbare)

Werktemperatuur:

-20 tot +35 celsius

Handleiding:

Manual Luna Optics LN-NVB3 3x42 Binoculaire Nachtkijker Premium Gen 1+

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.