Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotting scope, Mil Dot Dradenkruis

 Dit artikel wordt alleen op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd. De Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotting scope, uitgevoerd met een Mil Dot Dradenkruis, is een ...

Standaard levertijd

3-4 weken

€ 3.399,00
€ 3.197,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

 Dit artikel wordt alleen op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.

De Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotting scope, uitgevoerd met een Mil Dot Dradenkruis, is een van de meest Premium producten van Leupold. Dit paradepaardje is superieur in haar performance en produceert fenominale, kristalheldere beelden, elke keer als u hem nodig heeft. Deze tactical spotter zal u de ultieme helderheid en duidelijkheid geven, die u nog heeft bij nauwkeurige target identificatie in een zeer compact pakket. Leupold Mark 4 spotting scopes zijn exceptioneel sterk om schokken, per ongeluk laten vallen en impacts te kunnen weerstaan. Mark 4 20-60x80mm spotting scopes naar militaire standaard, zijn verkrijgbaar met 2 type dradenkruizen. De beschikbare top-of-the-line scopes zijn verbazingwekkend genoeg om u te prikkelen bij elk gebruik. De Mark 4-serie biedt alle benodigde high-end functies voor de professionele long range jager en sportschutter.

Mark 4 80mm spotter voor ongeëvenaarde prestaties

Met deze 80mm spotter krijgt u ongeëvenaarde prestaties. De krachtige Leupold Mark 4 tactical scope heeft een 20-60 x zoombereik en een objectieve lens van 60mm. Hij beschikt echter over een aluminium behuizing in plaats van magnesium, voor meer duurzaamheid. Deze aluminium basis is versterkt met armor coating voor een betere grip. De terugklapbare oculairrubbers zijn comfortabel voor mensen met of zonder bril. Het gewicht is 1752 gram en de lengte 39,30 cm. Vergelijkbare spotters in deze klasse zijn veel zwaarder en groter dan deze Leupold. Het Multicoat 4 lenssysteem haalt het meeste uit het binnenkomende licht, waardoor u een zeer duidelijk beeld krijgt, zelfs op het hoogste vergrotingsniveau.

Typische kenmerken van Leupold Mark 4 20-60x80 tactical spotting scope op een rij:

 • Extreem nauwkeurig - military-designed
 • Variabele vergroting - 20-60x voor close en long range toepassingen
 • HD glas – Ultra low dispersion glas
 • Xtended Twilight Lens System - voor optimale lichttransmissie – zo ziet u meer details in situaties met weinig licht
 • DiamondCoat 2 lens coating - voor hogere lichtdoorlating – gaat vervorming van het beeld tegen en brengt meer helderheid, duidelijkheid en contrast in het beeld
 • Folded light path technology - zorgt voor een compact en licht gewicht design
 • Smooth focusing – extreem soepel scherpstellen en nauwkeurige aanpassingen
 • Armor coating – duurzame behuizing met afwerking van rubber geeft uw unit een stevige grip
 • Opklapbare eyecups – te grbuiken met of zonder bril
 • BAK-4 prisma's - perfect ronde exit pupil met nagenoeg geen rand vervorming en helder, scherp beeld
 • Grote en vrijgevige oogafstand - 30mm voor comfortable kijken
 • Mil Dot Dradenkruis in FFP - biedt richtpunten voor zowel wind- als kogel daling compensatie
 • Ingebouwde ¼-20 statiefpoort – eenvoudig te monteren op een statief
 • Compatible met statief en digitale camera
 • 100% water- en nevel dicht en gegarandeerd om levenslang te gebruiken

Mil Dot-DradenkruisLeupold Mark 4 tactical spotter met Mil Dot Dradenkruis

De Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotter is voorzien van een Mil Dot Dradenkruis. D.m.v. Mildot kunt u gemakkelijk afstanden inschatten op alle vergrotingen, aangezien het in front focal plane is geplaatst. Dit klassieke Mil Dot dradenkruis heeft 0.2 milliradium dots, gelijkmatig verdeeld in 1.0 Mil stappen. Dit biedt u snelle doel metingen en het inschatten van afstanden. Het dradenkruis is in front focal plane (FFP), waarmee het gelijktijdig vergroot met het beeld. Dat betekend dat de subtention metingen op alle vergrotingen het zelfde blijven ongeacht de vergroting die u kiest.

Functies, coatings en fenominale beeldkwaliteit

De Mark 4 spotting scope lijn levert enkele echt geweldige functies. De lens is voorzien van een Xtended Twilight lenssysteem, die de lichttransmissie optimaliseert en zorgt voor levendige en heldere details in situaties met weinig licht. Een andere uitstekende eigenschap van Leupold is de DiamondCoat 2 (een ion-assist lens coating). Deze bied extra lichttransmissie eigenschappen en een betere duidelijkheid, hogere resolutie en natuurgetrouwe kleuren. Deze Leupold Mark 4 20-60x80 spotter bidet u da nook een fenominale beeldkwaliteit. Leupold staat bekend om voor het maken van compacte scopes, mogelijk gemaakt met behulp van hun folded light path technology. Aangezien deze spotting scope gebruikt moeten worden onder de moeilijkste omstandigheden, is er extra aandacht besteed aan het scherpstelsysteem. Vandaar dat ze voorzien zijn van een soepel focusing systeem met nauwkeurige aanpassing.

Bouw en afwerking

De Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotting scope is absoluut waterdicht en nevelproof. Zo hoeft u zich dus nooit zorgen te maken als u hem gebruikt tijdens de slechtste weersomstandigheden. Deze scope gebruikt BAK-4 prisma's welke een perfect ronde exit pupil leveren, plus verbeterde lichttransmissie. Dit resulteert in een helder en duidelijk beeld met briljante scherpte. De Leupold Mark 4 spotter heeft een ingebouwde ¼-20 statiefaansluiting, mocht u hem willen monteren op een statief. Bij een vergroting van 20x tot 60x is dat wel gebruikelijk.

Mark 4 20-60x80mm spotting scopes militaire standaard

Ook al krijgt u veel extra functies bij deze top-klasse Mark-4 spotting scopes. Het belangrijkste punt is toch wel dat deze scopes speciaal ontwikkeld zijn voor militair gebruik. Dit is niet verwonderlijk aangezien de Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotting scopes gebruikt worden door het Amerikaanse leger als onderdeel van hun semi-automatische sniper systeem. De bouwkwaliteit is uitzonderlijk en de duurzaamheid van deze scopes is echt ongekend. Goedkoop zijn ze dus zeker niet. Heeft u een krap budget? Verspil dan uw tijd niet met deze scope. Gaat u voor de beste tactical spotter kwaliteit op de markt, dan is dit de perfecte scope voor u!

Video Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotting scope

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=QRqiRDaV4ZA

Toepassing Mark 4 20-60x80 tactical spotter

Deze Mark 4 20-60x80 tactical spotter van Leipold is perfect te gebruiken naast uw high end long range richtkijker om uw kogelinslagen te spotten. Het grote objectief zorgt voor veel lichtdoorlating. Door alle extra coatings preseteert hij bijzonder goed in slechte weersomstandigheden en bij weinig licht. U kunt op grote afstanden kijken met een prettige oogafstand en comfortable hoofdpositie, waardoor deze scope zeer gebruikersvriendelijk is. Deze unit is daarom zeer nuttig tijdens het oefenen en schieten op lange afstanden, om meteen uw inslagpunten en groepen te bekijken. Uiteraard wordt deze spotter geleverd met een levenslange garantie.


Levering:

 • 1x Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotting scope

Specificaties Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotting scope/h2>

Merk: Help Leupold
Vergroting: Help 20-60x
Diameter objectief: Help 80 mm
Eye relief (oogafstand): Help 30 mm
Gezichtsveld - laag: 40m op 1000 meter
Gezichtsveld - hoog: Help 14m op 1000 meter
Beeldhoek Gezichtsveld - laag: Help 2.30 graden
Beeldhoek Gezichtsveld - hoog: Help 0.8 graden
Scherp te stellen vanaf: Help 22,70 meter
Lenscoating: Help DiamondCoat 2 met Xtended Twilight Lens System 
Lengte buis: Help 39,30 cm
Gewicht: Help 1752 gr
Kleur: Help Zwart
Gasgevuld: Help Ja
Op statief te plaatsen: Help Ja
Dradenkruis type: Help TMR Dradenkruis (Tactical milling reticle)
Focal Plane: Help Front Focale Plane (FFP)
Verlichting Dradenkruis: Help Nee
Twilight Factor: Help 40.00
Twilight Factor - hoog: Help 69.30
Exit Pupil - hoog: Help 1.30
Exit Pupil - laag: Help 4.10
Garantie: Help Levenslang
Handleiding spotting scope: Help Manual Leupold Mark 4 20-60x80mm tactical spotting scope
Handleiding dradenkruis: Help Manual Tactical Milling Reticle - TMR dradenkruis

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.