Top

Vortex High Country Statief

  • Vortex High Country Statief
  • Vortex High Country Statief
  • Vortex High Country Statief
  • Vortex High Country Statief
  • Vortex High Country Statief
109,95
per stuk
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1


Het Vortex High Country statief is ontworpen voor het jagen op elke hoogte en waar elke gram telt. Met een gewicht van slechts 0,99 kg is het een van de lichtere statieven van Vortex, door zijn lichte gewicht is het een uitstekend statief om mee te nemen als u bijvoorbeeld meerdere dagen op pad gaat. Het High Country statief is voorzien van een balhoofd en waterpas, het balhoofd geeft u de gelegenheid om snel en makkelijk uw verrekijker een andere kant op te richten. Door de waterpas bent u er te allen tijde van op de hoogte of uw statief waterpas staat. Op het balhoofd zit een snelkoppelingsplaat gemonteerd, hierop bevestigd u de Vortex Verrekijker Statief Adapter (Optionele accessoires, niet meegeleverd) waaraan u uw verrekijker bevestigd. Door de snelkoppelingsplaat kunt u uw verrekijker eenvoudig van het statief halen, wanneer nodig.

Gebruik Vortex High Country Statief:

Het statief weegt slechts 0,99 kg en is maximaal belastbaar tot 2,3 kg. U kunt op het statief behalve een verrekijker bijvoorbeeld ook een camera of spotting scope plaatsen, het is dus een zeer universeel statief. Het geheel heeft 4 secties welke elk apart vast te zetten zijn. 2 van de 3 poten zijn voorzien van een foam handvat. Verder is hij voorzien van een verstelbare haak in het midden, hierdoor krijgt het statief extra balans en kunt u er des gewenst nog accessoires aan hangen. Het Vortex High Country Statief heeft levenslange VIP garantie van Vortex dit staat voor: Very Important Promise.

Vortex levenslnge VIP Garantie

Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de Vortex VIP garantie.


Levering:

  • 1 x Vortex High Country Statief
  • 1 x Draagtas

Merk:

Vortex

Type:

Statieven met balhoofd

Gebruik:

Spiegelreflexcamera, Compactcamera, Spotting scope/Telescoop, Verrekijker, Videocamera

Minimum hoogte (cm):

38,1 cm

Maximum hoogte (cm):

132,84 cm

Gesloten hoogte (cm):

53,5 cm

Secties:

4

Draagvermogen (Kg):

2,3 kg

Gewicht Statief (Kg):

0,99 kg

Diameter schroefdraad:

1/4"

Garantie:

VIP garantie